Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super, som rad ze si sa nezabudol podelit. :)

Mimochodom, tato diskusia viedla k tomu, ze tu tasku mam objednanu. Sice mr LV vela nezarobi, ale podporime domacich vyrobcov. :)

Tak už jsem pro Vás ulovil detailní fotku, jenom netuším, kdy jí sem naloaduju. Snad do konce týdne. Ale pravdu měli Ti, co říkali, že má na ruce LV. Chronografový nerez LV na černém krokodýlovi. Na téhle fotce to je snad nějaký PVD model, ale naživo jsem viděl nerez. Mimo jiné moc milý chlapík.

Takže tady to je..pozor velká fotka...

Odesláno (upraveno)

37-article_v.jpg

38-article_h.jpg

Herečka a příležitostná modelka Míša Ochotská (23) věděla, koho sbalit. Movitý fotbalista Tomáš Ujfaluši (30) ji totiž průběžně zahrnuje luxusními dárky. Po bílé audině dostala parádní hodinky s diamanty, aby na rande vždy přišla včas.

z d e

Upraveno uživatelem Tomasak_CZ
Odesláno
Jasně, jasně, Ochotská je vymaštěná kráva s hnusným ksichtem a líčením čtyřicetiletý zlatokopky - ale co je to za strašný hodinky???

Náhodou na čtyřicet nevypadá špatně. Alespoň má Gabina Koktová ( nechybí mi tam O?) nějakou konkurenci :-)

Odesláno
Jasně, jasně, Ochotská je vymaštěná kráva s hnusným ksichtem a líčením čtyřicetiletý zlatokopky - ale co je to za strašný hodinky???

Kápnul jsi na to. Kdyby to šlo, tak použiju výrazy ještě o několik stupňů vyšších. :) Jinak hodinky klasika - aby bylo vidět...

Odesláno
Náhodou na čtyřicet nevypadá špatně. Alespoň má Gabina Koktová ( nechybí mi tam O?) nějakou konkurenci :-)

Jo ta hvězda televizního bulváru co má podobný vkus jako nová Paroubková

Na otázku co vás na mužích nejvíce přitahuje. Mají obě stejnou odpověď:

Sexy mozek. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Ale máš pravdu Gábin chlop by mohl začít koktat. :worried_anim:

Odesláno
Jo ta hvězda televizního bulváru co má podobný vkus jako nová Paroubková

Na otázku co vás na mužích nejvíce přitahuje. Mají obě stejnou odpověď:

Sexy mozek. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Ale máš pravdu Gábin chlop by mohl začít koktat. :worried_anim:

S čím ty ženský dnes dokážou souložit, to se nejde nedivit. :D

Odesláno
Tajemství mé manželky. :) Vždycky si ho bere v noci. Ale zkus se ještě zeptat Ochotské a Paroubkové, třeba ony Ti poradí know how.

Já si nepotřebuju vypůjčovat know how, já sem tak hnusný a chudobný, že nic jiného než sexy mozek nemám. Ale funguje to celkem solidně :-) Sexy mozky nepodceňovat!

Odesláno
Já si nepotřebuju vypůjčovat know how, já sem tak hnusný a chudobný, že nic jiného než sexy mozek nemám. Ale funguje to celkem solidně :-) Sexy mozky nepodceňovat!

Funguje to výborně. Sám se tomu divím, ale když si to doba žádá... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...