Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

panedge - dost dobree.. :D inac stary ujo ma seamastre aj na oficialnej statnickej fotografii na svojej stranke http://www.prezident.sk/?photos

povedane rečou vychodnych kmeňov "Ďoďu, paľe tu, ta to je riadna šahovina" :)

Taky vám připadá, že to není náhoda, že na té třetí oficiální fotce ty hodinky jdou vidět? Upřímně, mně to připadá trochu nepatřičný...:worried_anim:

Odesláno (upraveno)

UN? ;)

No jo, to bude ono... Holt toho zatím moc nepoznám :rolleyes:

Upraveno uživatelem GentlemanT
Odesláno

je to docela kontrast, Bean jezdil v krabičce od sirek a tady má Atkinson vůbec asi největší auto, Phantom je možná kapku větší než Drophead ale je to skoro stejný...

Odesláno

Neuc orla litat, TG mam vsechny, ktere kdy byly natoceny. Jsou tri, nebo ctyri motory. Zkompletovane auto je jedno. Uz je to nejaky cas, co jsem ten TG videl, ale myslim, ze se tam zminovali o tom, ze ten jeden kus delali specialne na Rowanovu zadost. Motory udelali, testovali, meli je na polici ve skladu, ale kompletni auto se delalo az na vyslovnou zadost.

Odesláno

Neuc orla litat, TG mam vsechny, ktere kdy byly natoceny. Jsou tri, nebo ctyri motory. Zkompletovane auto je jedno. Uz je to nejaky cas, co jsem ten TG videl, ale myslim, ze se tam zminovali o tom, ze ten jeden kus delali specialne na Rowanovu zadost. Motory udelali, testovali, meli je na polici ve skladu, ale kompletni auto se delalo az na vyslovnou zadost.

presne tak! :) teda, aspon tak to bolo povedane v Top Gear-e..

Odesláno

presne tak! :) teda, aspon tak to bolo povedane v Top Gear-e..

OT: kdyby to někoho zajímalo, tak R. A. mluví o RR i v

... (kde má pro změnu nějaká chrona...)
Odesláno

V posledním čísle časopisu Instyle je rozhovor s J.Slávikem a má na ruce hezký TH Monaco,ale nejsou jeho,je tam jakože vystajlovanej od nich,ale ty hodinky tam vypadaj moc pěkně

Odesláno

no...na fóru IWC se chlubí tím, že "Johny English" nosí portugalce....

Má dvoje velmi podobné hodinky. Ty první (Rolls-Royce foto) mají vrchní subsiferník menší. IWC mají oba subciferníky zřejmě stejné :) .

Odesláno (upraveno)

Má dvoje velmi podobné hodinky. Ty první (Rolls-Royce foto) mají vrchní subsiferník menší. IWC mají oba subciferníky zřejmě stejné :) .

:) já vim, že to nejsou IWC u toho Rolse. jelikož to jsou jedny z mých nejoblíbenějších hodinek, tak je poznám :)

to vypadá na ty UN (kvůli tomu atyp. uchycení řemínku) ale těžko říct

byl jsem spíš překvapen tím, že v rámci jednoho filmu propaguje dvě hodinářský značky...to je neobvyklé

EDIT:překlep

Upraveno uživatelem bobák

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...