Návštěvník eleven Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Co má na ruce Justin Theroux. Diky Řekl bych, že to je ten samej model, co nosí Bobby George - šipkařská legenda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Tak tohle mi úplně uteklo,Bona jsem viděl vždycky jen s Rolexem,ale Panerai,padám! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Luminox? i kdyz to pouzdro je docela vysoky.... Máš recht, Luminox a Bear http://montre24.com/news/2012-04-03/1143/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 27. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Mimochodem Bear měl jednu dobu moc rád tyto funkční fešandy, což by udělalo radost Františkovy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 I dneska pri zapase je mel. Ale nepomohly mu.
oberan Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 I dneska pri zapase je mel. Ale nepomohly mu. ... ať je zadokumentováno: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
qasper Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 (upraveno) Není to zrovna můj oblíbenec, ale nevíte co je to za hodinky ? Upraveno 29. července 2012 uživatelem qasper
Adam99 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 (upraveno) Vzhledem k tomu, že je ambasadorem Tagu, tak to bude Tag Heuer Carrera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. července 2012 uživatelem Adam99
Mirek Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Není to zrovna můj oblíbenec, ale nevíte co je to za hodinky ? Odkud jsi tu fotku vzal? Ta se teda hodně nepovedla, hodinky má naopak, někdo se to ještě pokusil ve fotošopu napravit, ale moc se nezadařilo. Jestli vůbec ty hodinky měl při focení na ruce, spíš asi ne. Jestli je to někajá oficiální fotka TH, tak je to teda pěkná ostuda...
rudino11 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 prosim Váa ake hodinky nosi Miroslav Donutil_
Jay Doll Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Žádné žádné Omegy Constellation Brajtle ... a příště sem dej fotku, jestli máš na mysli něco konkrétního
Návštěvník eleven Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Odkud jsi tu fotku vzal? Ta se teda hodně nepovedla, hodinky má naopak, někdo se to ještě pokusil ve fotošopu napravit, ale moc se nezadařilo. Jestli vůbec ty hodinky měl při focení na ruce, spíš asi ne. Jestli je to někajá oficiální fotka TH, tak je to teda pěkná ostuda... Já teda nevim, co máš na mysli tou opravou ve fotošopu, ale ta fotka mi připadne úplně normální. Až na to, že to někdo přespříliš dbalý fotografických pouček a rad ohledně kompozice obrazu, převrátil. Celkem nevhodně, v tomto případě. Ti to tady dám tak, jak to bylo původně. Pokud ho teda někdo nefotil jako odraz v zrcadle... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mirek Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 eleven: máš pravdu, je to jenom zrcadlově přetočený.
misoo Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Vsimli ste si, ze Kimiho hodinky co mal na bedni sli cca 4 minuty dopredu?? WTF?? (foto som nestihol...)
zekon7302 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 To jsem vůbec neregistroval,ale toho jeho kolegu co mu strčili tu příšernost na pahýl je mi líto,evidentně s tím vypadal jak idiot,to už ten sponzor vůbec neuvažuje jak propagovat své výrobky,to tým Caterham s BRM je na tom mnohem líp. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
oberan Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 ... jedny mazánkovi IWC (z aktuálního Reflexu) ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Ty vypadají dokonce na zlato. Mazanek je klasik :/)
Lion Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 (upraveno) Ty vypadají dokonce na zlato. Mazanek je klasik :/) stejná fotka, pár stran zpět...prý platina 5547 strana 278 Upraveno 29. července 2012 uživatelem Lion
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se