Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mimochodem Bear měl jednu dobu moc rád tyto funkční fešandy, což by udělalo radost Františkovy :rolleyes:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Není to zrovna můj oblíbenec, ale nevíte co je to za hodinky ?

Odkud jsi tu fotku vzal? Ta se teda hodně nepovedla, hodinky má naopak, někdo se to ještě pokusil ve fotošopu napravit, ale moc se nezadařilo. Jestli vůbec ty hodinky měl při focení na ruce, spíš asi ne. Jestli je to někajá oficiální fotka TH, tak je to teda pěkná ostuda...

Návštěvník eleven
Odesláno

Odkud jsi tu fotku vzal? Ta se teda hodně nepovedla, hodinky má naopak, někdo se to ještě pokusil ve fotošopu napravit, ale moc se nezadařilo. Jestli vůbec ty hodinky měl při focení na ruce, spíš asi ne. Jestli je to někajá oficiální fotka TH, tak je to teda pěkná ostuda...

Já teda nevim, co máš na mysli tou opravou ve fotošopu, ale ta fotka mi připadne úplně normální. Až na to, že to někdo přespříliš dbalý fotografických pouček a rad ohledně kompozice obrazu, převrátil. Celkem nevhodně, v tomto případě. Ti to tady dám tak, jak to bylo původně. Pokud ho teda někdo nefotil jako odraz v zrcadle...

Odesláno

To jsem vůbec neregistroval,ale toho jeho kolegu co mu strčili tu příšernost na pahýl je mi líto,evidentně s tím vypadal jak idiot,to už ten sponzor vůbec neuvažuje jak propagovat své výrobky,to tým Caterham s BRM je na tom mnohem líp.

Odesláno (upraveno)

Ty vypadají dokonce na zlato. Mazanek je klasik :/)

stejná fotka, pár stran zpět...prý platina ;) 5547 strana 278

Upraveno uživatelem Lion

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...