Murphy97 Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Ty vo.e, Renee tu byla dva dny a jaké v nás nechal/a/ vzpomínky. Jednou se o ně podělím se svými dětmi, až jim budu předávat své hodinky, doufám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Becka dnes na jednej akcii. vie mi niekto povedat co je to presne za typ? diky Ale uniklo mi která V.I.P. to měla na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Ale uniklo mi která V.I.P. to měla na ruce... Renee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Becka dnes na jednej akcii. vie mi niekto povedat co je to presne za typ? diky Kurňa, tak dlouho to tady prolejzáš a nevidíš ten čínskej pseudoturbijón? Jestli by náhodou nebylo lepší se zamyslet a přehopkat na web chovatelů králíků; třeba tady: www:sametovi247.cz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frista Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Jorg Gray 6500 Chronograph Tohle tady uz bylo milionkrat, moc nechapu, proc to jeste resime. Hodinky jsou to levne baterkove sunty, hnusny jako maloco. Ted je nosi nahodou BO a uz sly s cenou nahoru, On ten Barack je v tom tak naoko lidovej, az podezrele. Tyhle hodinky, kdybych dostal, tak bych se osypal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 ludia zmazte ma v B ani v nejakom urcovani narychlo sa nevyznam. malinke podozrenie na fake som mal po prezreti webu a nenajdeni podobneho modelu ale ..uf. clovek by nepovedal (no co aj ) prosim admina premazat. dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 (upraveno) To jsi to skutečně sureshote těžce posral, takovýhle průstřel si už poneseš jako stigma. Upraveno 15. září 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 stale vsak nie je zodpovedana otazka: "Kto z VIP to je?" celkom dost ma to zaujima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Já bych to snad ani nechtěl vědět, abych neztratil iluze . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Pekne si to povedal Snow sam by som to lepsie nie. som loser nechcem byt presny kto to bol a mozno som to zaradil do nie prilis spravneho vlakna ale bol to vysoko postaveny clovek jednej veeelmi rozvetvenej siete velkych obchodov v CZ SK. To jsi to skutečně sureshote těžce posral, takovýhle průstřel si už poneseš jako stigma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 hej hej,... hanba mi. kopni si když krvácím. Kurňa, tak dlouho to tady prolejzáš a nevidíš ten čínskej pseudoturbijón? Jestli by náhodou nebylo lepší se zamyslet a přehopkat na web chovatelů králíků; třeba tady: www:sametovi247.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 som loser Tak si to zase tak neber. Posral si to dokonale, to ano, ale nebudeme se k Bretlingenům už vracet a necháme sureshotovy hodinky zapadnout v šeru chronomagdějin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Tak si to zase tak neber. Posral si to dokonale, to ano, ale nebudeme se k Bretlingenům už vracet a necháme sureshotovy hodinky zapadnout v šeru chronomagdějin. este sa tu par notorickych vtipalkov vo vlakne neodbavilo takze mozeme este nejaky ten splech cakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Místo notorické vtipkování dodám fotku z mého oboru. Copak má na ruce dvojnásobný mistr světa F1 Emerson Fittipaldi ??? zdroj - http://www.f1fanatic.co.uk/wp-content/uploads/2009/11/2004_damatta_fittipaldi.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Fittipaldi je ambasador znacky TW Steel , tak mozna neco od nich.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 To těžko, fotka je z roku 2004. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 (upraveno) A teď tady mám jednu pecku, která potěší fanoušky F1 a obzvláště ty, kteří fandili stáji Lotus a obdivovali invenci famózního Colina Chapmana. Co má tento ďábel na ruce ? Edit - pomůže, že snímek je z roku 1972 ? Upraveno 15. září 2010 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Skromný tip je Rolex, mám pocit, že vidím kyklopa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Skromný tip je Rolex, mám pocit, že vidím kyklopa. Jn, ten kyklop tam je.. nějaký Datejust nebo Datedaye.. spíš to druhý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se