redd Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2010 Na tý druhý fotce vypadá Doplh jak z nějakýho Pierre Woodman castingu
mrakodrap Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Mareš vypadá jako by měl JACOB & Co. Soudím podle barevnosti.
sibirnaya Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 proc resime Leose na kazde druhe strance? Jacob & Co. Five Time Zone Diamond Watch 1
gougy Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Mareš vypadá jako by měl JACOB & Co. Soudím podle barevnosti. Nepoznal jsem, že je to L. Mareš, ale ten JACOB & Co skutečně nosí
Donuts Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jay Doll Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 . Nojo, JLC Reverso (asi bílé Squadra chrono). Ale kdo to sakra zase je? Nějaká herečka nebo sportovec?
railmaster Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Nojo, JLC Reverso (asi bílé Squadra chrono). Ale kdo to sakra zase je? Nějaká herečka nebo sportovec? Nie, to je rejža.
Chumpus Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Nojo, JLC Reverso (asi bílé Squadra chrono). Ale kdo to sakra zase je? Nějaká herečka nebo sportovec? Quentin Tarantino...
Jay Doll Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Quentin Tarantino... Tohle je Quentin? Šmarjá, já ho vůbec nepoznal
dknespl Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Ježiš, ty jsou nádherný... jestli bych měl kdy dreamwatch, tak to je právě tenhle kousek. Jojo, Nautily na denní nošení, Calatravy do divadla a pár nezávislejch do trezoru. D.
Frantik Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Mě se to líbí No to mě taky, je to silně nekonvenční a má to koule
Návštěvník Kamil Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Panerai k obleku? Oba jste křupani, zrovna jako Sly. EDIT: Jestli je nemá z reklamních důvodů? Včera dávali v TV Sejměte Cartera, kde byl taky často v obleku, ale OP neměl, to bych si snad všiml. Nevíte někdo co měl na ruce?
gougy Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 No to mě taky, je to silně nekonvenční a má to koule A navíc když přijdeš domů, normálně je v kuchyni pověsíš na zeď..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se