laskajefajn Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Copak asi měl včera na plese za hodinky Dalibor??? Druhou fotku mám v zaloze kdyby nebyla žádná odezva:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Nerad bych mu křivdil, ale nejspíš nějakej Ingersoll s jakoby turbem, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Jenže sranda spočívá v tom že sám nevím co nosí za hodinky.Včera jsem se s nim sice vyfotil ale bylo mě trapny se ho ptat na značku:sleeping_03anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Tak sem dej tu druhou fotku, ale myslim, že se nepletu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 OK jdeme na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Jo, myslim, že ten Ingersoll to bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Koukal jsem na něj a jestli to jsou ty co píšete tak to nejsou moc prestižní hodinky nebo jo? Koukal jsem na něj a našel že to jsou nejstarší americké hodinky se stoletou tradici,cena okolo deseti tisic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Pár vtipnejch vláken o Ingersollu se tady povaluje.. S Amerikou toho už moc společnýho mít nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Podle uchycovacího můstku přes průhled a pouzdra připomínajícího Breguet styl, mne taky jako první napadla nějaký čínou zakoupený historický brand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 O hodinkách toho moc nevím, cifrníkem jsou podobné těmto. Musím ale říct, že na té první fotce po tobě moc pěkně kouká :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 jacob: Ty z tvýho odkazu maj ale fakt turbo, to ty jeho mít nebudou (je tam vidět takovej ten můstek přes ten průhled).. ale jinak jsou fakt dost podobný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 To budou spíš tyhlety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Kdo je majitelem těchto vyvoněných Breitling snad nemusím připomínat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) Rytmus? Takových jako je Rytmus je podle mě i tady pár jedincu co dávaji najevo že jsou "ve vatě":suicide_anim:Je mi jich líto...v podstatě jsou to neštastny lidičky. Andrew: já myslím že to nejsou ty hodinky z toho odkazu,měli světlé pozadi:sad01_anim: Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Rytmus? Takových jako je Rytmus je podle mě i tady pár jedincu co dávaji najevo že jsou "ve vatě":suicide_anim:Je mi jich líto...v podstatě jsou to neštastny lidičky. Andrew: já myslím že to nejsou ty hodinky z toho odkazu,měli světlé pozadi:sad01_anim: tady bude veselo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 tady bude veselo... Láskajefajn to ještě nezná . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Ale copak? Tady člověk nemůže vyslovit svůj názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) Rytmus?)))) Edit: jsem si nevsiml, ze nekdo to uz napsal, v metru je spatnej signal :s Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem zid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 (upraveno) Ale copak? Tady člověk nemůže vyslovit svůj názor? Od toho diskusni fora jsou, aby clovek vyjadroval sve nazory. Ze bych tady ale potkal par jedincu podobnych Rytmusovi? Tak nabubrelych? To bych si jiste pamatoval. A ze diskutujeme navic o peknych autech, kvalitnim obleceni, dobrem jidle a piti, pricemz rada z nas si to i doprava? To snad k tomu patri, ne? Nebo se mylim? Upraveno 23. ledna 2012 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Kdo je majitelem těchto vyvoněných Breitling snad nemusím připomínat :-). Za ten balík euráču vedle těch nechutných šmuků bych si dokázal vybrat Hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se