Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Chris Evans, známý např. z Avengers jako Captain America a na ruce zřejmě něco od Rolex. Co má na ruce Sacha Baron Cohen bohužel nevím, zkušenější doplní. Dík

Poslouchej nacelniku? nechces jsem davat alespon trochu serioznejsi celebrity namisto techto pseudo-VIP ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přestaňte už sem linkovat Just Jared prosím...

+1. ted jsem se kouknul na tu stranku - zkusme udrzet toto forum aspon trochu seriozni a nelinkovat sem fotky ze serveru, ktery ma nadpisy clanku jako napr 'Brooklyn Decker: Cucha prdy nebo demony?'

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Poslouchej nacelniku? nechces jsem davat alespon trochu serioznejsi celebrity namisto techto pseudo-VIP ;)

Tak na jeho obranu konkrétně v tomto případě se jedná alespoň o herce, kteří se ukázali v divácky relativně úspěšných filmech...někdy se opravdu usmívám nad místními celebritami....ale jinak s nelinkováním fotek s Just Jared naprostý souhlas!

Upraveno uživatelem sashator
Odkaz ke komentáři

Vidím, že se tady rozjela pěkná diskuze. Když sem může někdo postovat celebrity typu Janoušek, Erbová, Faltýnová, Shwarzenberg, Laffita a jiné, tak nevím, v čem je problém ? Fotky z JJ sem nepostuju proto, že bych vyhledával bulvár, jenom mě prostě zajímá, jaké hodinky kdo nosí. Pro klid některých členů fotky příště oříznu. Hezký den všem a některým uživatelům děkuji za podporu  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Vidím, že se tady rozjela pěkná diskuze. Když sem může někdo postovat celebrity typu Janoušek, Erbová, Faltýnová, Shwarzenberg, Laffita a jiné, tak nevím, v čem je problém ? Fotky z JJ sem nepostuju proto, že bych vyhledával bulvár, jenom mě prostě zajímá, jaké hodinky kdo nosí. Pro klid některých členů fotky příště oříznu. Hezký den všem a některým uživatelům děkuji za podporu  :notworthy:

podivej, vsichni - tedy az toho ladididu, ci jak se jmenuje - nosi seriozni casomerice. ten ladidida tu byl proto, ze je pozer a trochu jsme si tu zahrali na fake-busters.

postuj sem z bulvaru cokoliv, jen trochu uzivej hlavu a nedavej sem kazdou s*acku... ;)

Odkaz ke komentáři

Ivan Jonák, král pražskejch veksláků. Toho času ve vezění (tuším už přes 15 let:))

včera psali, že bude do půl roku venku... Myslím, že se podsvětí v ČR trochu otřese...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...