tom88 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Chris Evans, známý např. z Avengers jako Captain America a na ruce zřejmě něco od Rolex. Co má na ruce Sacha Baron Cohen bohužel nevím, zkušenější doplní. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Není to RLX, nýbrž IWC Ing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 A tvarohový gentleman nosí TAG Heuer Link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Chris Evans, známý např. z Avengers jako Captain America a na ruce zřejmě něco od Rolex. Co má na ruce Sacha Baron Cohen bohužel nevím, zkušenější doplní. Dík Poslouchej nacelniku? nechces jsem davat alespon trochu serioznejsi celebrity namisto techto pseudo-VIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Přestaňte už sem linkovat Just Jared prosím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Přestaňte už sem linkovat Just Jared prosím... +1. ted jsem se kouknul na tu stranku - zkusme udrzet toto forum aspon trochu seriozni a nelinkovat sem fotky ze serveru, ktery ma nadpisy clanku jako napr 'Brooklyn Decker: Cucha prdy nebo demony?' Upraveno 30. července 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) Poslouchej nacelniku? nechces jsem davat alespon trochu serioznejsi celebrity namisto techto pseudo-VIP Tak na jeho obranu konkrétně v tomto případě se jedná alespoň o herce, kteří se ukázali v divácky relativně úspěšných filmech...někdy se opravdu usmívám nad místními celebritami....ale jinak s nelinkováním fotek s Just Jared naprostý souhlas! Upraveno 30. července 2013 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 No už tu byli i horší.Zrovna třeba u "Borata" mě i zajímalo co nosí... A popravdě trochu zklamal, čekal bych nějakej úlet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 A kdo jest ten blonďatý jinoch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Je to vyborna herecka Tilda Swinton, mimochodem i drzitelka Oscara http://cs.wikipedia.org/wiki/Tilda_Swintonov%C3%A1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 (upraveno) kdo jest ten blonďatý jinoch? Tilda Swinton ty jinochu... edit...Tom Řepkůj mě předběhl, ale jinak s ním souhlasím... Upraveno 30. července 2013 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Vidím, že se tady rozjela pěkná diskuze. Když sem může někdo postovat celebrity typu Janoušek, Erbová, Faltýnová, Shwarzenberg, Laffita a jiné, tak nevím, v čem je problém ? Fotky z JJ sem nepostuju proto, že bych vyhledával bulvár, jenom mě prostě zajímá, jaké hodinky kdo nosí. Pro klid některých členů fotky příště oříznu. Hezký den všem a některým uživatelům děkuji za podporu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Vidím, že se tady rozjela pěkná diskuze. Když sem může někdo postovat celebrity typu Janoušek, Erbová, Faltýnová, Shwarzenberg, Laffita a jiné, tak nevím, v čem je problém ? Fotky z JJ sem nepostuju proto, že bych vyhledával bulvár, jenom mě prostě zajímá, jaké hodinky kdo nosí. Pro klid některých členů fotky příště oříznu. Hezký den všem a některým uživatelům děkuji za podporu podivej, vsichni - tedy az toho ladididu, ci jak se jmenuje - nosi seriozni casomerice. ten ladidida tu byl proto, ze je pozer a trochu jsme si tu zahrali na fake-busters. postuj sem z bulvaru cokoliv, jen trochu uzivej hlavu a nedavej sem kazdou s*acku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Já jsem to nemyslel ve smyslu osob, spíš mi je protivný tu vidět každou druhou fotku z Just Jared, to si na ty stránky můžu vlízt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Hustý... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 kdo to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 kdo to je?Ivan Jonák, král pražskejch veksláků. Toho času ve vezění (tuším už přes 15 let:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Slavnej popelář... Ivan Jonák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Ivan Jonák, král pražskejch veksláků. Toho času ve vezění (tuším už přes 15 let:))včera psali, že bude do půl roku venku... Myslím, že se podsvětí v ČR trochu otřese... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 31. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Ty vle,to je Jonak,ne???To je kruta fotka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se