KGrob Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2009 Viděl jsem Krajča jako Richarda III ,odpovídalo to těm hodinkám,celkem vzato mohl je mít při představení klidně na ruce a výsledný dojem by nezhoršil Ten chlapec nepřehrává jenom na divadle....... to s Tebou souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 ale no tak, priznejte kolik z vas dojal Atentat v posteli ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 ale no tak, priznejte kolik z vas dojal Atentat v posteli ..... No tak treba Bobule - kde byl Atentat jako ustredni pisen - me dojaly docela spolehlive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 No tak treba Bobule - kde byl Atentat jako ustredni pisen - me dojaly docela spolehlive. Bobule spatny nebyly ale tu pisnicku nemuzu ani slyset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 bill Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indigo Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Lukáš Bauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schumi666 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Byl jsem fotit tiskovku k novemu filmu a koukal jsem co to ma Bartoska na ruce, ale je to velky vyrez, treba to nekdo poznate... myslím, že jsou to tyhle: http://www.hodinky-koscom.cz/MP6318-SS001-32E-I11645.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Copa to má exprezident? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Na první pohled Omega Broad Arrow chrono. (Bílo modrá kombinace, zapuštěnější korunka, tvar pouzdra...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Na první pohled Omega Broad Arrow chrono. (Bílo modrá kombinace, zapuštěnější korunka, tvar pouzdra...) Tyhle omegy jsem ještě v modrobílým provedení neviděl, nemáš obrázek, prosím tě? Mně to přijde spíš jako Fortis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 ja si tiez myslim, ze su to omegy broad arrow a ta kombinacia bielo-modra je celkom bezna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 ... ale ta modrá luneta mi rozhodně běžná nepřijde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 (upraveno) ... ale ta modrá luneta mi rozhodně běžná nepřijde... Alaska project bez hliníkového "puku" s BA ručkami? Asi to Speedy nebude. Chtělo by to lepší foto. Upraveno 1. března 2009 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 (upraveno) Alaska project bez hliníkového "puku" s BA ručkami? Asi to Speedy nebude. Chtělo by to lepší foto. jak je ctena libost obr.1 obr.2 obr.3 obr.4 obr.5 edt: a este jeden HI-RES, len z hodiniek je tam len kus obr.6 Upraveno 1. března 2009 uživatelem TomasP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Myslím, že to je Omega Broad Arrow Chrono - ten tmavý okraj bude jen odraz světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Na první pohled Omega Broad Arrow chrono. (Bílo modrá kombinace, zapuštěnější korunka, tvar pouzdra...) Jak jsem psal, podle prvniho kouknuti soudim Omegy podle znaku, ktere jsem v zavorce vypsal. Ta puvodni fotka to hodne zkresluje i co do barev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Poznáte co má na ruce Paul Stanley, zpěvák a kytarista skupiny KISS? Vypadá to na nějaké Breitling... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Poznáte co má na ruce Paul Stanley, zpěvák a kytarista skupiny KISS? Vypadá to na nějaké Breitling... mna by zaujimal (z recesie) skor tento meisterstuck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Protože odkaz blbě funguje, dávám sem výřez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 RE: jak je ctena libost Excelentní, stačí hned ta první Potvora světlo, zabarvilo lunetu... BA jak vyšité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se