Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Copak ma na ruce tenhle pan?

Prima hodinky na naprosto nesprávném balíkovi.. (když už na to naši ústavní činitelé nemají, tak nemohou mít alespoň poradce na oblečení pro reprezentativní příležitosti? R s modrým ciferníkem a zlato-ocel, to je tak na víkendové čvachtání a ne na vystoupení v Evropském parlamentu...)

justIMHO..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Hammer_Time
čistý nevkus

Právě jsme se o tom bavili s Tadou po ICQ... shodli jsme se na tom že je to opravdový nevkus

Ale evidentně mu je to jedno, hlavně že je to "echt gold" a rolex

Upraveno uživatelem Hammer_Time
Odkaz ke komentáři

Balík zůstane balíkem...hodinky ho nezachrání...

Vlastně mi je ho líto...

V tuhle chvíli je jedno, jestli posílá americkou pomoc ekonomice do pekel, nebo na tiskovce v Bruselu arogantně vyjede na novinářku. Spíš mě štve, jak tohle divadlo, včetně demise, deformuje obraz ČR ve světě.

Odkaz ke komentáři

To se ti jen zda, cesi maji tendenci sami sebe videt hure, nez to vidi lidi z venku.

¨No nevím, náhodou jsem zajel na FT, a jako druhá zpráva byla Topolánek...

a nebyla moc pozitivní....

jestli nevěříš, tak se podívej sám...

http://www.ft.com/home/europe

Asi ho inspiroval nedávný koncert kapely ácédécé, jejíž je fanouškem...jinak si to neumím vysvětlit....

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

¨No nevím, náhodou jsem zajel na FT, a jako druhá zpráva byla Topolánek...

a nebyla moc pozitivní....

jestli nevěříš, tak se podívej sám...

http://www.ft.com/home/europe

Asi ho inspiroval nedávný koncert kapely ácédécé, jejíž je fanouškem...jinak si to neumím vysvětlit....

Topolankovi lze vycitat vselicos, ale zrovna v tomdle ma pravdu ...

Odkaz ke komentáři

Topolankovi lze vycitat vselicos, ale zrovna v tomdle ma pravdu ...

Pravdu najdou až historici...a až po čase....ostatně jeho názor mu neberu, stejně jako vkus na bicolorové Rolexy s modrým ciferníkem, spíš mi jde o situaci a místo, kde to pronesl...a také za koho to pronesl...bohužel...

Přišlo mi mailem: ČEKÁNÍ NA OBAMU

Hééééééézký....

Odkaz ke komentáři

2Cyber: ja to myslel vseobecne, jak jsi popisoval novinarku, demisy a tak. Topolanka vubec nemam rad a konecne doplatil na tu svou aroganci a pro me casto neuveritelne, neurvale chovani. Myslim, ze pokud by ODS na svem poslednim sjezdu zvolila za predsedu Bema a Topolanka by nekam uklidila, vlada by nepadla. (no vlastne by nedoslo ani k hlasovani :) )

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

2Cyber: ja to myslel vseobecne, jak jsi popisoval novinarku, demisy a tak. Topolanka vubec nemam rad a konecne doplatil na tu svou aroganci a pro me casto neuveritelne, neurvale chovani. Myslim, ze pokud by ODS na svem poslednim sjezdu zvolila za predsedu Bema a Topolanka by nekam uklidila, vlada by nepadla. (no vlastne by nedoslo ani k hlasovani :) )

No to určitě ne, Bém je s Paroubkem kamarád už od dob společného vládnutí na pražském magistrátu. Oba na sebe mají mnoho munice, a ví, že pustit na protivníka cokoli by pro ně byla sebevražda. Topolánek má velmi kontroverzní projev (což bohužel škodí ČR ), ale jinak si myslím, že jeho páteř je rovnější než jeho politických soupeřů... i s bicolorem na zápěstí :thumbsup_anim:

Apropo:

nedoplatil na aroganci, ale na volební systém sudého počtu poslanců spolu s velmi vyrovnaným výsledkem voleb. Celá vláda vládla jen díky podrazu socdemáckých poslanců, a teď padla díky podrazu koaličních poslanců ...

demisi, ne demisy....!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...