tikzot Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Před hodinou, Hasňa napsal: Panda? Ne.?
špelda66 Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 https://www.swisswatchexpo.com/thewatchclub/2024/01/02/the-iconic-panda-dial-watch/?srsltid=AfmBOooAhRlKg4U6OfA20YJmKtIpNQVbeXcRgRkBCccxelFosMckKXm4
Hasňa Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Aha, ok. Myslel jsem, že panda má vždycky černé subdiály.
Fade Odesláno 19. září 2025 Nahlásit Odesláno 19. září 2025 Vlastislav Bříza a Oris Artelier Calibre 113 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Pozorovatel Odesláno 19. září 2025 Nahlásit Odesláno 19. září 2025 Včera jsem koukal na nový díl Ano šéfe! a tam měl Pohlreich na ruce modré ORIS Aquis na černé gumě
Vit Odesláno 21. září 2025 Nahlásit Odesláno 21. září 2025 Karel Vágner - asi RADO. https://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/pro-media/stesti-karla-vagnera/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mazda99 Odesláno 24. září 2025 Nahlásit Odesláno 24. září 2025 V 21. 9. 2025 v 17:51, Vit napsal: Karel Vágner - asi RADO. https://www.ceskatelevize.cz/vse-o-ct/pro-media/stesti-karla-vagnera/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mohu potvrdit Vágner chodí do naší ambulance a opravdu má keramické hodinky Rado Diastar vždy nosí jen ty takže má asi jediné 1
Mazda99 Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 Miloslav Ludvík aktuálně nosí Casio W-217 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 Mne prijde, ze ma nasazeny jeste neco jinyho. Jako fakt VIP?
moco Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Justy Odesláno 5. října 2025 Nahlásit Odesláno 5. října 2025 Joe Rogan komentátor UFC a Grand Seiko SBGA481 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
misso Odesláno 5. října 2025 Nahlásit Odesláno 5. října 2025 Eric Koston a Suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
moco Odesláno 7. října 2025 Nahlásit Odesláno 7. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Radek Cigi Odesláno 8. října 2025 Nahlásit Odesláno 8. října 2025 Teď jsem na netu četl, že Jiřímu Procházkovi (český MMA zápasník, UFC) se začaly líbit "hodinky, krásné hodinky", a že má v úmyslu si nějaké koupit. Tak jsem zvědavý, které si vybere?!
Mano1990 Odesláno 8. října 2025 Nahlásit Odesláno 8. října 2025 (upraveno) před 14 minutami, Radek Cigi napsal: Teď jsem na netu četl, že Jiřímu Procházkovi (český MMA zápasník, UFC) se začaly líbit "hodinky, krásné hodinky", a že má v úmyslu si nějaké koupit. Tak jsem zvědavý, které si vybere?! Dobře Ty, předběhl jsi mně . Teď má Seiko Astron, taky jsem zvědavej co by mu sedělo. Nějaké tipy? Za mně určitě nějaká Grand Seika nebo Omegy. Upraveno 8. října 2025 uživatelem Mano1990 1
M@ker Odesláno 8. října 2025 Nahlásit Odesláno 8. října 2025 kapitán SR futbalovej repre -Škriniar a zlaté asi 36 land-dweller Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 8. října 2025 Nahlásit Odesláno 8. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se