Frantik Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Trochu mi připomíná Mika Tysona s dlouhýma vlasama.Tyson nebyl ani zdaleka tak hnusnej ........proti ní to je vlastně sympaťák.
MJ. Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Tysona mi nepripomina, ale divocina by to byla
sashator Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 A co má na ruce Caroline, rozluští to někdo? Je ambasadorkou Rolexu ale nějak mi to nic nepřipomíná...jinak Serena je neskutečná samice, takhle vedle Wozniacki to je ještě výraznější a to Caroline taky není nějaká vyzáblina
Albert.one Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Trochu mi připomíná Mika Tysona s dlouhýma vlasama. :D :D při čtení tvého příspěvku jsem si poprskal monitor smíchy jen ta tetovačka na obličeji ji chybí ..
Chocholusik Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Alexander Remnev, baviaci sa splhanim kam len to (ne)ide... neviem najst detailnejsi obrazok
Honza.manta Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Tyson nebyl ani zdaleka tak hnusnej ........proti ní to je vlastně sympaťák.+1
jonas1 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 RYTMO ejkejej sídliskový sen... ) presne tak, ale dle meho nejhezci model R
sejkoram Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 na tý fotce nemá panerai ne? sice je nosí, ale na týhle fotce mu je tak 15
Ondras_CZ Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Nemá je na fotce...Dle jednoho nejmenovaného serveru si prý i Faltýnová potrpí na hodinkyDoma prý má: Rolex Cosmograph Daytona, Jacobs & Co a Hubloty Big Bang Aspen
moco Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Rytmo zabeeeelKonecne si Paťo pořídil "dospělé" hodinky bez diamantů...jde videt ze je asi kupoval s Darou R. :-)Na podiu a v klipech at si diamanty nosí,ale na civilni noseni se tohle hodí víc....ale tim prstenem to zase doje.bal :-):-)
shag Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Asi zacal chodit do kruzku investicnych bankarov z Dolneho Povazia.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se