panedge Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 CEGY-mirne receno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Ale hokejista to je dobrej. Aspoň tuhle sezónu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Nevím proč, ale Hudler je mi s tím dětským ksichtem dost nesympatickej. Hudlana bych mu taky nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Babyface haters...a Rosicky vam jako nevadi,jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Je to skvělý hokejista, u nás celkem nedoceněný. Na hokejku trochu menší, ale vynahrazují to jeho šikovné ruce a skvělý přehled. .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Je pravda, že o Rosickým jsem do dneška nevěděl, že hraje hokej :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Myslel jsem babyface ve sportu obecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Chris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Takovy pekny hodinky a von to takhle pos.ere,ze si vezme dvoje.No to vám povím pánové, taková hudleřina! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Steve byl klasik, měl jsem ho rád. Škoda té nemoci z ozáření.nebola to rakovina pluc vyvolana otravou azbestom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Zrovna koukám na Všechnopárty a hostem je Ondřej Sokol, který má na ruce hodně nablejskaný Béčka. Nevíte někdo, co přesně nosí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Zrovna koukám na Všechnopárty a hostem je Ondřej Sokol, který má na ruce hodně nablejskaný Béčka. Nevíte někdo, co přesně nosí ? To spíš vypadá na nějaké Festiny... (teda, jestli je to tento díl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 nene...to není ....Ondra asi upgradoval a inspiroval se v kamarádech z Partičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 To spíš vypadá na nějaké Festiny... (teda, jestli je to tento díl)Tohle je u Krause a ne Všechnopárty:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 nene...to není ....Ondra asi upgradoval a inspiroval se v kamarádech z Partičky Jo to bych věřil, ti dva S+G mají Béček plnou skříň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Tohle je u Krause a ne Všechnopárty:-) Já su blbé... nějak mi to po ránu (už) nemyslí... No, ale každopádně se shodneme, že u Krause měl Festiny, ne? Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Já su blbé... nějak mi to po ránu (už) nemyslí... No, ale každopádně se shodneme, že u Krause měl Festiny, ne?A nebo Invicty...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Nějak se to komplikuje... du spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Zrovna koukám na Všechnopárty a hostem je Ondřej Sokol, který má na ruce hodně nablejskaný Béčka. Nevíte někdo, co přesně nosí ?Taky jsem koukal a cekal,kdo to sem napise,prvni.. Nicmene bych rekl,ze to byly Breitling Colt 41mm..V pomeru k jeho relativne hubene ruce to nebylo moc masivni,byly to stopro potapky a byly na lestenem PRO II tahu, coz by o Coltech vypovidalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 U Krause měl Sokol před třema rokama Festina TdF 2010, takže posun, za kterej by ho pochválil i Franta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se