Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Sorka kluci, som to zrejme zle napísal. Tou komplikáciou som myslel dátum. Pozrel som sa aj na slovník pojmov chronomag, kde je ku komplikácii uvedené

...

Komplikace - jakakoliv funkce hodinek nad ramec zobrazeni casu - chronograf, GMT (viz. GMT), lunarni faze (zobrazeni aktualni faze mesice), minutova repetice, atd...

Za jednu z nejzakladnejsich komplikaci se považuje datum, případne den v týdnu s datumem. Master complication (nejvetsi, nejnarocnejsi a nejlepci - rozumej nejdrazsi - komplikace) je Tourbillon (viz. tourbilllon).

...

Takže mi z toho vyplýva, že to či sa dátum považuje za komplikáciu, závisí od toho ako si tento pojem definujete :thumbsup_anim:

Máš pravdu, špatně jsem to pochopil.

Čekal jsem nějakou komplikaci datumu (big date, ....)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tento zaujimavy chlapik z texas hold`em profisceny vzdy uputa pozornost dobrou naladou ( vecne vysmiaty - kto by nebol za karieru si vykartoval cez 9mil dolci ale to som cital uz davnejsie no a my sa tesme ze sme zdravi - jakz takz :thumbsup_anim: ) a vzdy inymi hodkami... Corum, Hublot a kto vie co este ma...garaz to musi byt poriadna teda Im sure...

post-1780-1254994006.jpg

post-1780-1254994024.jpg

post-1780-1254994045.gif

post-1780-1254994062.jpg

post-1780-1254994169.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...