Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
]

tie hodinky uz nenosi a na bilborde ma TH Monaco

]

TO NEJSOU TH MONACO

TO su TH monaco :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno
Kdepak Archimedy to nejsou, podivej se na 3. hodinu a vubec, na mem monitoru je jeste videt silny antireflex skla, coz myslim archimedky pilot nemaj.

Jo jo jsou to Archimede ,se spodním průhledem na strojek. Dneska jsem mu je zkoumal.Po nedeli sem šoupnu fotku  :thumbsup_anim:

Odesláno
Vypada to na Cartier Santos...

Díky moc boo-beeku a udání správného směru :smile_anim: . Hledal jsem, hledal a mám pocit, že by to mohly být tyto Santos Dumont. Ale že by měl Čtvrtníček hodinky z 18ct white gold?

Odesláno
Díky moc boo-beeku a udání správného směru :smile_anim: . Hledal jsem, hledal a mám pocit, že by to mohly být tyto Santos Dumont. Ale že by měl Čtvrtníček hodinky z 18ct white gold?

Na foceni se asi da pujcit cokoliv, ne? ;-)

Odesláno

No nedalo mi to, a prošel jsem si svůj osobní archiv abych našel jinou fotku. Tenhle kluk vás asi potěší. Při představení nosí pilotky, ale jen zase nevím přesně jaké. Pozná to někdo?

A detail na hodinky:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...