Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

som vcera letmo zhliadol uvod toho filmu a mam pocit, ze toto su ine brajtle ako ma na ruke Travolta, ked je snimany spredu drziac vysielacku pri ustach, mam pocit, ze na jeho hodinkach sa crtaju 3 svetle (strieborne???) subdialy na modrom hlavnom dialy, cize zrejme chronogafy. Mohli by to byt tiez brajtle, kazdopadne zrejme ine ako su tieto. Pokial by to tak bolo, mozme sa tesit na dalsi prispevok na webe o filmovych chybach :-) :gun_bandana:

tu je aj obrazok

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Když hrál Robert de Niro Jakea LaMottu ve filmu Raging Bull, přibral 27 kilo. Každá práce má svý...

jde o to, že Travoltovi tohle vzezření prostě nesedí. Jasně, že má už nejaký léta, ale dělat z něj ještě toto....

K Travoltovi mi záporáci prostě nejdou, ač se snažím jak chci. Když už, tak operace: zlomený šíp, záporák-frája.

Odkaz ke komentáři

jde o to, že Travoltovi tohle vzezření prostě nesedí. Jasně, že má už nejaký léta, ale dělat z něj ještě toto....

K Travoltovi mi záporáci prostě nejdou, ač se snažím jak chci. Když už, tak operace: zlomený šíp, záporák-frája.

mne praveze tento vyzor k nemu sedi jak rit na serbel, dokonca este aj tie motorkarske fuzy mu dobre vymysleli a mohutnejsia postava (nemyslim tym tlustocha) vyzera vzdy lepsie ako vyzla v pomade. Inac ten film je dost biedny, taky nemastny-neslany, skoro by som povedal, ze az zbytocny.....Kazdopadne sa radsej vratim k jeho hodinkam, lebo ma este niekto zdrbe ze sa venujem somarinam, aj ked ani jedny z tych hodiniek (myslim styl) zrovna nie je moj cup of tea, brajtle su fajn.....

Odkaz ke komentáři

ty vado, já si zase nedokážu připomenout jedinej film, kde hrál kladnou postavu :)

Odkaz ke komentáři

Nojo, vlastně Kdopak to mluví... když já si takový sračky nepamatuju :)

Já ho mám prostě fixovanýho jako toho zmetka z Carrie, jak nájemnýho vraha z Pulp Fiction, jako posedlýho policajta z Tváří v tvář (film, postavenej na tom, že Travolta hrál Cage, kterej hraje Travoltu, byl naprosto geniální!), ex-mafiána Chiliho Palmera z Get Shorty (čertví, jak se to u nás jmenovalo), jako bezohlednýho antiteroristu ze Swordfishe nebo jako šílenýho pilota z Operace Zlomený šíp. Nebo jako ožralýho anděla Michaela v absolutně nejlepší roli - ačkoli to už by se dalo brát jako kladná postava...

Ale stejně: "Pilots a multitude of jet aircraft. Most notable aviation feat is successful landing at Washington National of a Gulfstream IIB with complete electrical failure. Conditions at the time were night, IMC, icing. December of 1993." Je to frajer :)

Odkaz ke komentáři

Ale stejně: "Pilots a multitude of jet aircraft. Most notable aviation feat is successful landing at Washington National of a Gulfstream IIB with complete electrical failure. Conditions at the time were night, IMC, icing. December of 1993." Je to frajer :)

vidíš to, takovej pilot a ani si neumí zašroubovat korunku na Béčkách :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

vidíš to, takovej pilot a ani si neumí zašroubovat korunku na Béčkách :thumbsup_anim:

A nebylo to tím, že chtěli mít na těch hodinkách pro každý záběr přesně stanovený čas? Vytažené horunky si stejně všimne jen pár chronomagorů, navíc na screenshotech, se kterýma nikdo nepočítá že by mohly být pro někoho zajímavé.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...