organic Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Je to někde k mání za rozumnou cenu?TU za 250Kč + poštovné USB passthrough a TU redukce USB->autozapik 5V/2A za stopade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 TU za 250Kč + poštovné USB passthrough a TU redukce USB->autozapik 5V/2A za stopade Dík, škoda, že to asi nepojede v USB u noťasu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Dík, škoda, že to asi nepojede v USB u noťasu.U noťasu by se mi to líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) No a od oběda jsem pro začátek majitelem sestavy: eGo-C 1000mAh USB Battery + VISION ViVi NOVA? - 2,8ml + LIQUA 24mg Co si o tom myslíte?Jeste me napada... pocitej, ze jak ve Vivine jede 24mg to mas u custom atiku to same s cca 12-18mg. To je nejen moje zkusenost. Ostre namotanej atik rozkasle kuraka cervenejch Westek i s nulovym nikotinem. Takze s kvalitnim atikem se da rovnou prejit i na slabsi liquid. To co jsem hulil ve Vivine do odvozenin Genisis systemu proste nenaleju bo mi to trha plice. Jeste postnu peknej kousek gripu kolegy Marwika, zadne draty, zadny spinac, zadna elektronika. Hlinik a mosaz, pruzinka je tipuju z oceli. Totok v nerezu by sice vazilo dost, ale.... edit: nejedou obrazky, error, zkusim jindy:-( Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Konečně mám pohromadě první komponenty na pořádný čoud. Dorazil G-Bell. Pěkný zvoneček je to Naplněno prvním vlastním mixem - Inawera VPG Power smoke báze 18mg + malinové aroma. Můj první mix PG+VG cca 1:1.Kouří jak nezbedný kamna edit miligramy ne milimetry Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Konečně mám pohromadě první komponenty na pořádný čoud. Dorazil G-Bell. Pěkný zvoneček je to Naplněno prvním vlastním mixem - Inawera VPG Power smoke báze 18mg + malinové aroma. Můj první mix PG+VG cca 1:1.Kouří jak nezbedný kamna to je kua pěkný To jsi kupoval přímo u siam? CO jsem se díval pořád vyprodáno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 to je kua pěkný To jsi kupoval přímo u siam? CO jsem se díval pořád vyprodáno.Grip Cube mini je od Siam Mods, koupeny v Dansku u Pink Mule, atomizer Genesis G-Bell je custom pracicka clena vaporwall fora yenki69, coz je myslim cernohorec. Dalsi super kousky mam na ceste - Golden Greek Penelope a cesky Willpro RKN Pikolo. Uz se tesim, az budu moct srovnat chutove 3 ruzne atty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Naplněno prvním vlastním mixem - Inawera VPG Power smoke báze 18mg + malinové aroma. Můj první mix PG+VG cca 1:1.Super vybava!!! Cube je podle meho soudu proste spica v mechanickych gripech. U me valcuji i GG. Nevim o nikom, kdo by delal ctyrhran - nekutali se po stole. Jednou snad ten vetsi na 18650 poridim, jestli se mi nepovede muj vlastni jak si predstavuju. Prosim te kdyz postavis grip na nezajistene tlacitko i s baterkou a atty, sepne nebo to pruzinka udrzi?? Jinak jsem zjistil, ze neni VG jako VG, ten co mi davali v lekarne ma min % neceho, co tam chybi. I to min kouri. Ted na Lipne lekarna v nedohlednu nebo nezasobena, taky jsem objednal bazi. Mame stejnej vkus, taky jsem vzal VPG power smoke 18mg. Pajcuju to nulkou co mi zbyla a ja nevedel co s ni dal a pridavam trochu VG. Podle vypoctu mi vychazi cca 12mg. Od Inawery je zajimava uzena svestka, zkus to. Hodne lidi to cudi solo, me to ale prijde dost sladke. Tak s tim dochucuju to co mi driv moc nechutnalo a alespon to nemusim vylejt, zajimave to meni chute stavajicich "lezaku". Moje nej chute jsou jablka, tresen, ananas. Jine nez ovocne uz ani necudim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) kdyz postavis grip na nezajistene tlacitko i s baterkou a atty, sepne nebo to pruzinka udrzi??Nesepne, maj to vymakaný. Překvapila mě ale slabá výdrž. Na 14500 AW IC 750mAh jsem dýmal tak dvě hodiny. Mám 2ks, asi dokoupím ještě 1-2ksOd Inawery je zajimava uzena svestka, zkus to. Hodne lidi to cudi solo, me to ale prijde dost sladke. Tak s tim dochucuju to co mi driv moc nechutnalo a alespon to nemusim vylejt, zajimave to meni chute stavajicich "lezaku". Moje nej chute jsou jablka, tresen, ananas. Jine nez ovocne uz ani necudim.Krom maliny mám namíchaný černý rybíz, který miluju ve všech formách, hlavně přímo z keře a samozřejmě uzenou švestku. Jen to chci nechat trochu odležet. Míchal jsem 9ml VPG + 9 kapek aroma a zdá se mi to docela málo navoněný, asi přidám tak po týdnu, až se to rozleží. Taky mi hrozně chutnal grapefruit od Liquy, ale vykouřil jsem ho 2x10, pak koupil 30 a už mi tolik nejede. Můj objev je Inawera Surprise. Těžko říct co to je ale šmakuje mi to moc. A pak si dávám jeden tank mentholu denně, to taky můžu, hlavně když je rýmička, tak to protáhne Jinak G-Bell je sice krásný, ale ve srovnání s eCabem má docela slabý hit. Měl jsem ho namotaný od původního majitele na oxidovaný mesh bez opletu, tak uvidíme jak bude chutnat v kombinaci mesh+Technox+kanthal, až se odvážím na první vlastní setup. Taky mě překvapilo, že Bell docela teče. Nechal jsem ho ležet na boku a pak byl zvonek skoro plný liquidu. Nevím jestli to teče kolem meshe, přes mesh nebo dírkou v plnícím šroubku, ten jsem vyměnil za šroubek bez díry a budu sledovat co to udělá. V tomhle je prostě ecab bezva, protože je vždy úplně suchý a těsný. Dokážu naplnit tank i při řízení auta bez jakýchkoli ztrát. Pro naplnění G-Bellu potřebuju šroubovák a injekční stříkačku s jehlou a bez zacákanýho atíku se mi to zatím nepovedlo. Taky je pro mě trochu nezvyk ta obrovská díra v driptipu. Jsem zvýklý na 1mm dírečku z eCab tanku, tady je to tak 4mm a je to jak komín Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Jeste me napada... pocitej, ze jak ve Vivine jede 24mg to mas u custom atiku to same s cca 12-18mg. To je nejen moje zkusenost. Ostre namotanej atik rozkasle kuraka cervenejch Westek i s nulovym nikotinem. Takze s kvalitnim atikem se da rovnou prejit i na slabsi liquid. To co jsem hulil ve Vivine do odvozenin Genisis systemu proste nenaleju bo mi to trha plice. Už jsem přešel na 12 mg Turecký tabák, těch 24 je fakt moc. Ještě zkusím jít níž, možná i 0 mg. Začínám se totiž podezřívat, že jsem na kouření spíš psychomotoricky a sociálně závislý než fyzicky. Jinak, včera jsem zkoušel do ViVi mesh s opletem, ale to se moc nedařilo, bo oplet jsem sehnal jen 3mm a kousek který se vejde do hlavy může být max. 5mm dlouhý, a na ten poměr 3x5 se nedá nic motat. Bez opletu to šlo lépe, nicméně zase začalo topit šroubení mezi baterkou a atíkem. Proměřoval jsem to multimetrem, ale důvod neznám. Samotná spirála na meshi 2,5 Ohm, vsazená do hlavy 2,5 Ohm, namontovaný v atíku 2,5 Ohm a mezi spirálou a meshem kraťas taky není. Tak nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Konečně mám pohromadě první komponenty na pořádný čoud. Dorazil G-Bell. Pěkný zvoneček je to Naplněno prvním vlastním mixem - Inawera VPG Power smoke báze 18mg + malinové aroma. Můj první mix PG+VG cca 1:1.Kouří jak nezbedný kamna edit miligramy ne milimetry Moc pěkné , pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) Překvapila mě ale slabá výdrž. Na 14500 AW IC 750mAh jsem dýmal tak dvě hodiny. Mám 2ks, asi dokoupím ještě 1-2ksVydrz hodne zavisi na namotane spiralce, cim mensi odpor tim driv je logicky prazdna. Ale dve hodiny bafat na 14500 je podle me slusny, tak nejak to tusim kluci maji na WP XT kde jsou uplne minimalni prechodove odpory. Na svem soucasnem setupu (0,20 bispirala 3,75 ot. a grip ALU 3x zavit) odrovnam na 3,7-3,8V velkou 18650 za 4 hodiny a to ma v realu cca 2500mAh. Takze mam 3x vic kapacity a jen 2x takovou vydrz nez ty. Tak muzes byt v klidu. Az ty AW budes obednavat tak pls pisni, zvazuju 2x18350 750 mAh a kupovani po netu z ciziny je pro me neznama. Zatim morduju Trust kramy co jsem dostal a uz koupil, cekam az umrou mym nesetrne rychlym nabijenim. Myslim ze Trpaslik je ma naskladnovat koncem listopadu, tak uvidim, radeji bych udelal kseft ceskemu prodejci. Ceny mivaji kluci prijatelne. Inawera Surprise. Těžko říct co to je ale šmakuje mi to moc. Zkus to pls popsat, zajima me to. Tabakove nemuzu, napojove taky uz moc ne, sladkosti mi chutnaji chvilku, tak dymam jem ovoce. Necim bych to rad obcas prolozil. Jednou jsem asi od FA koupil prichut "exotic" a bylo to prijemne zpestreni. Furt hledam... Taky mě překvapilo, že Bell docela teče. U systemu kde saje mesh a je kotelna zvlast plus sani hulvatem je veda to vychytat. Ale jde to. Tvoje pusa funguje (na rozdil od stredoveho sani u komerce) jako podtlakove cerpadlo. 1) Pri potahu citim spaleninu, nic nikde netece ven - malo zasobuje. Mesh je natesno, muze mit ucpanou vnitrni diru, moc velkej hulvat neudela potrebnej podtlak, spatny oplet atd.2) Tece to pri koureni - moc zasobuje. Nejcasteji pomuze mensi hulvatska dirka, premotat mesh vic natesno atd.3) Tece to pri odlozeni - v zasobarne neni podtlak. Moc velka dira v meshi, mesh navolno, vypadly nebo netesny plnici sroubek atd.To jsou nejcastejsi problemy se kteryma jsem bojoval, snad jsem to nepopletl, je to gulas, nic lepsiho nez laborovat se doporucit neda. Podle meho soudu systemy odvozene od Genisis pokud tesni o-krouzky a jsou spravne sestavene tak netecou. Novej setup pokladam na noc nohama vzhuru, toleruju maximalne kapku na mashi Pro naplnění G-Bellu potřebuju šroubovák a injekční stříkačku s jehlou a bez zacákanýho atíku se mi to zatím nepovedlo. Pln pres mesh a nepotrebujes sroubovak. Pln z lahvicky s delsi tupou jehlou a nepotrebujes strikacku a jehlu. Po par naplneni to pujde i bez zacakaneho atty:-) Me se teda plneni lahvickou s tupou jehlou osvedcilo co do pohodli. Zubem svliknu cepicku z jehly a rovnou plnim, treba za chuze. Takk se mi to darilo na setupu ve ViviTanku. V RKN jsem nezkousel, protoze jsem se pokorne vratil k jehle a strikacce. Sice obcas vypadam jako fetak co si chysta slehnout, ale ma to vyhody. Jednak pri plneni presne vim kolik plnim a kolik mam doplnit. A taky delam to, ze natahnu do strikacky z vice lahvicek liquidu a vim v jakem pomeru, proste domaci alchymie:-) Taky je pro mě trochu nezvyk ta obrovská díra v driptipu. Jsem zvýklý na 1mm dírečku z eCab tanku, tady je to tak 4mm a je to jak komínJa zase preferuju velkou diru. Jednak vidim na spanela a lip se mi to cisti treba cipem tricka (jsem prase). Pokud ji chces zmensit, kluci tam davaji vlozky. Z cehokoliv nezavadneho. Taky tim muzes eliminovat nezadouci vliv velkeho hulvata, myslim ze na zminenem Steamboyi to tak delali, tam prej byla dira moc velika. A jak ji zmensit krome vlozkovani kdyz je to z kovu... Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) Jinak, včera jsem zkoušel do ViVi mesh s opletem, ale to se moc nedařilo, bo oplet jsem sehnal jen 3mm a kousek který se vejde do hlavy může být max. 5mm dlouhý, a na ten poměr 3x5 se nedá nic motat. Bez opletu to šlo lépe, nicméně zase začalo topit šroubení mezi baterkou a atíkem. Proměřoval jsem to multimetrem, ale důvod neznám. Samotná spirála na meshi 2,5 Ohm, vsazená do hlavy 2,5 Ohm, namontovaný v atíku 2,5 Ohm a mezi spirálou a meshem kraťas taky není. Tak nevím.Usuzuju, ze popisujes setup na ViviTanku. Do ViviNovy jsem byl rad ze jsem narval jen zoxidovany mesh bez opletu:-( Chapu spravne, ze tvuj oplet ma prumer 3mm a delku 5mm? Na to v pohode das bispiralku necele tri otacky a borci by urcite s pomoci fint dali i vic:-) Pokud je oplet volny, muzes ho podelne rozstrihnout a vic utahnout okolo meshe, klidne s presahem. Kdyz se ti to bude rozpadat v ruce, dej pred tim mesh s opletem bez atiku namoceny vodou do mrazaku. Zmrzne to, samo to drzi, namotas kanthal, po instalaci do atty za minutu vyzhavis a je to. To prehrivani - to vypada vazne. Zkontroluj plusovy kontakt v gripu. Vytahni ho a koukni, jestli tesnici gumicka neni prorizla od plechu co to fixuje v hlave. Takhle jsem prisel na probijeni ktere prave hralo az topilo. Proto uz si plusove kontakty balim do dvou smrstovacek. Ale musi se zvetsit dira v hlave aby se to tam veslo. Take je mozne, ze mas mekou baterii a odber atiku ji dava zabrat. Ale 2,5 ohmu je velkej odpor, to asi nebude tim. Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Zkoušel jsem to s ViVi Nova, ještě budu laborovat. Ten trik s mrazákem vypadá dobře, protože při těch rozměrech opletu je to takový titěrný, protáčí se to v prstech atd. S tím ohříváním mě napadla ještě jedna věc, totiž vnitřní kontakt atíku by mohl mít malou stykovou plochu s baterií. Na bodovém přechodu by to topit mohlo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 To si netroufam posoudit, nejsem slaboproudar. Jinak do Vivi Novy se na to vyprdni. Tam oplet poradne nedostanes a chut oxidovaneho meshe je divna. Navic jestli jsi to delal podle videa na youtube, tak je to spis provizorni reseni. Myslim tu variantu jak oba konce spiralky fixujes pomoci spodni tesnici gumky. Zkousel jsem jeste tu variantu jak jeden konec omotas kolem plechu nad spiralou, taky na prd. Pokud naladis slusnejsi vykon, nelze mit nechlazene konce kanthalu. I jenom 2mm mezi spiralkou s opletem a sroubkem kontaktu bez chlazeni je nanic. Kanthal na spiralce je chlazen liquidem, bez chlazeni ti zhavi do ruda. Bud se prepali nebo sm.di. Podle me je to slepa cesta, ale dej foto, treba jsi prisel na funkcni setup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Tak už začínám taky experimentovat . Jednoduchá sestava - aku 1100mA z Aukra, Vivi Nova mini a 10 kousků již namotaného drátu na knot za 60,- Kč . Když knot odejde rovnou vyměním za nový a nic nevypaluju "na sucho". Časem se snad dostanu na vyšší úroveň. Kouřím si parádně a docela jsem omezil cigára. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 To si netroufam posoudit, nejsem slaboproudar. Jinak do Vivi Novy se na to vyprdni. Tam oplet poradne nedostanes a chut oxidovaneho meshe je divna. Navic jestli jsi to delal podle videa na youtube, tak je to spis provizorni reseni. Myslim tu variantu jak oba konce spiralky fixujes pomoci spodni tesnici gumky. Zkousel jsem jeste tu variantu jak jeden konec omotas kolem plechu nad spiralou, taky na prd. Pokud naladis slusnejsi vykon, nelze mit nechlazene konce kanthalu. I jenom 2mm mezi spiralkou s opletem a sroubkem kontaktu bez chlazeni je nanic. Kanthal na spiralce je chlazen liquidem, bez chlazeni ti zhavi do ruda. Bud se prepali nebo sm.di. Podle me je to slepa cesta, ale dej foto, treba jsi prisel na funkcni setup. Asi máš pravdu, nemá cenu se s tím zlobit, nechám tovární setup. Ale ten systém uchycení drátků gumovým špuntíkem je tam taky, a nežhaví se. Počkám na Storm Rider, ten vypadá na slušnej oddíl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Tak už začínám taky experimentovat . Jednoduchá sestava - aku 1100mA z Aukra, Vivi Nova mini a 10 kousků již namotaného drátu na knot za 60,- Kč . Když knot odejde rovnou vyměním za nový a nic nevypaluju "na sucho". Časem se snad dostanu na vyšší úroveň. Kouřím si parádně a docela jsem omezil cigára.Jo, to je pekny, skladny, jen dal... Pouze dodam, ze knot ti hned tak neodejde. Ten se ani nevypaluje, ten se meje. Odchazi kanthal a ten se vypaluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 (upraveno) Asi máš pravdu, nemá cenu se s tím zlobit, nechám tovární setup. Ale ten systém uchycení drátků gumovým špuntíkem je tam taky, a nežhaví se. Počkám na Storm Rider, ten vypadá na slušnej oddíl :-)Ted me az napadlo, ze mluvime mozna kazdy o jinem atty. Po uspechu ViviNovy se objevily dalsi kopie a pak zmenseniny na 2ml a zvetseniny asi na 8ml. Tak je klidne mozne, ze mluvime o necem jinem. Klasicka ViviNova je totok, od firmy Smok, jeji upravy co jsem zkousel nemaji prakticky vyznam, alespon pro me. Nejvic mi chutna v originalnim setupu. http://www.atty.cz/a...ank-system-sada S tim uchycenim jsi me totalne dostal. Mas pravdu. Kdyz jsem se rozhodl narvat tam mesh, proste jsem stavajici knoty s kanthalem horem pinzetou vzteky vyrval (pocital jsem s tim, ze jsou pripajene) a pak az rozebral hlavu a skladal. Ted kdyz to vidim (obetoval jsem starou hlavu) nechapu ze ta guma nesm.di pri potahu, vzdyt kanthal musi bejt prece zhavej... jak jsem psal, i 2mm nechlazeneho kanthalu se mi rozhavi jak vlakno zarovky. Proto se diry na trubicku z meshe vrtaji natesno ke stredovemu sloupku kudy vede plus kontakt. Aby nevznikali ty nechlazene kousky dratku. Ted me napada, mozna to souvisi v vykonem. Nejsilnejsi ViviNova ma 1,8ohm a ja malokdy namotam neco pres 1ohm. Asi se to zhavi jen na hodne vykonych setupech... tohle jeste prozkoumam. Jedina uprava Vivivnovy co jsem nasel a bude asi funkci je tohle, jde vlastne o pokus predelat to na WP, ale celen Jindra se pak uz nepochlubil jak to facha. Dost zkusenych vaperu mu prorokovalo, ze se mu plastova trubka roztavi pokud naladi vykon. Dalo by se to resit origo Vivi alu trubkou co mam na svych fotkach... ale proc? Jako pokus dobry, v praxi je lepsi koupit neco co 100% funguje. Pro predstavu, jsou hracickove co dokazou i do vatickoveho DCT tanku narvat system WP:-))) Otazka je, co s tim:-)) http://www.youtube.com/watch?v=UiCZk_6kAaU&feature=player_embedded Upraveno 10. listopadu 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 (upraveno) Ta mezera s nechlazenym kanthalem co o ni furt mluvim je totok, kdyz je drat dlouhej na vysokej vykon sviti az do ruda prptoze se nechladi. Proto i diky opletu se da dosahnout toho, ze minus pol jde ze sroubku ktery se u me dotyka nasakleho opletu a plus kontakt (maticka na stredovem kontaktu - spanelu) se nahore take dotyka opletu. Takze je drat po cele sve delce neustale chlazen liquidem.Kdyz je mezera moc velka, daji se klidne dat dva oplety pres sebe, naopak to jeste lepe saje. Upraveno 10. listopadu 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se