Bullet Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Jasny....dekuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 S e-cigaretou jsem zacal cca pred 14 dny a zatim mam 2 - klasicke eGo a tenhle tyden i Delirium http://www.ecigaretaprestice.cz/detailZbozi.php?idZbozi=zbo00817 Musim rici, ze z toho Deliria mi liquid chutna vice i vice kouri oproti eGu. Je to takovy zacatek, zatim se rucnich praci o kterych tu pise organic a dalsi bojim, ale casem to k tomu asi stejne dospeje a bude to Cube od siamu a neco k tomu Liquidy kourim vicemene jenom ovoce a dalsi, tabak me prilis neoslovil, maximalne do mixu, ale to bude mit asi kazdy jinak. Normalne jsem kouril 2 krabicky lehkych PM denne, aktualne si dam 1,5-2 ml liquidu a v ramci socializace 1-3 normalni ciga denne a i ty uz mi nechutnaji, takze postupem casu asi bude i e-socializace nikotin v liquidech mam 9-18 mg/ml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Delirium vypada opravdu zajimave, asi preskocim rovnou na nej....prave kamarad rikal, ze uz normalni ciga nemuze ani videt, citit....atd...a to kouril min. krabicku denne asi poslednich patnact let....zajimave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 S e-cigaretou jsem zacal cca pred 14 dny a zatim mam 2 - klasicke eGo a tenhle tyden i Delirium http://www.ecigaretaprestice.cz/detailZbozi.php?idZbozi=zbo00817 Musim rici, ze z toho Deliria mi liquid chutna vice i vice kouri oproti eGu. Je to takovy zacatek, zatim se rucnich praci o kterych tu pise organic a dalsi bojim, ale casem to k tomu asi stejne dospeje a bude to Cube od siamu a neco k tomu Liquidy kourim vicemene jenom ovoce a dalsi, tabak me prilis neoslovil, maximalne do mixu, ale to bude mit asi kazdy jinak. Normalne jsem kouril 2 krabicky lehkych PM denne, aktualne si dam 1,5-2 ml liquidu a v ramci socializace 1-3 normalni ciga denne a i ty uz mi nechutnaji, takze postupem casu asi bude i e-socializace nikotin v liquidech mam 9-18 mg/ml.Gratuluju spajdy. Vždycky, když jsme se viděli, dýmils jak sádrový ježek Jsem rád, že Cube od siam mods, který jsem vybral v podstatě náhodou, tu má dobrý zvuk. On ten grip má skvělý horní konektor, kvalitně zpracovaný, lehce rozebíratelný a hlavně nastavitelný na různou délku 510 závitu. Spodní tlačítko není úplně 5 hvezdiček, ale taky se dá. Občas nejde odšroubovat, blbě se na to grip staví, takže 4 a půl..Delirium neznám, ale pěkná designovka. Líbí se mi USB nabíjení. Lepší než sebou tahat hromadu baterek a nabíječku. Zkus spajdy koupit u atty.cz liquidy od Atmos labu a namíchat si. Ty jejich aromata jsou boží, jiný kafe než Dekang či Liqua. Teď mám ve fajfce cinnamon cookie, namíchal jsem si 40ml do zásoby Další 40ml várku mám namícháno s milk biscuit. Čili bebe sušenky. Jinak z ovoce mi nejvíc šmakuje černý rybíz. A taky mi strašně chutná Inawera Surprise, což je tabák s trochou švestky, ale už jsem se toho po cca 100ml překouřil. A jen potvrdim, že když člověk jede v e-cigáru, má tak dokonale zalepený nikotinový receptory v mozku, že z obyčejnýho cigára je mu šoufl, protože sm.dí. Obdoba "co máte dnes na ruce?" neboli "co máte dnes v hubě?" Na střídačku tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Gratuluju spajdy. Vždycky, když jsme se viděli, dýmils jak sádrový ježek Jsem rád, že Cube od siam mods, který jsem vybral v podstatě náhodou, tu má dobrý zvuk. On ten grip má skvělý horní konektor, kvalitně zpracovaný, lehce rozebíratelný a hlavně nastavitelný na různou délku 510 závitu. Spodní tlačítko není úplně 5 hvezdiček, ale taky se dá. Občas nejde odšroubovat, blbě se na to grip staví, takže 4 a půl..Delirium neznám, ale pěkná designovka. Líbí se mi USB nabíjení. Lepší než sebou tahat hromadu baterek a nabíječku. Zkus spajdy koupit u atty.cz liquidy od Atmos labu a namíchat si. Ty jejich aromata jsou boží, jiný kafe než Dekang či Liqua. Teď mám ve fajfce cinnamon cookie, namíchal jsem si 40ml do zásoby Další 40ml várku mám namícháno s milk biscuit. Čili bebe sušenky. Jinak z ovoce mi nejvíc šmakuje černý rybíz. A taky mi strašně chutná Inawera Surprise, což je tabák s trochou švestky, ale už jsem se toho po cca 100ml překouřil. A jen potvrdim, že když člověk jede v e-cigáru, má tak dokonale zalepený nikotinový receptory v mozku, že z obyčejnýho cigára je mu šoufl, protože sm.dí. Obdoba "co máte dnes na ruce?" neboli "co máte dnes v hubě?" Na střídačku tohle: Tak ty lulky jsou fakt luxus! To by se určitě líbilo i našemu prvnímu dělnickému prezidentovi Klementu Gottwaldovi! Super! Až si říkám...škoda že už nekouřím...teď by bylo daleko snažší přestat kouřit...i když já toho nechal ze dne na den po více jak 20ti (pro Karlose :-)) letech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 organic - asi se budem muset po novem roce videt a nejak to probrat at vim jakym smerem se ubirat letmo zkouknem i hodinky Zatim ty e-cigara jsou pro me velka neznama - jedu na komercnich hotovkach a liqua liquidech a nejak nevim co a jak ocekavat, ze bude dal, jak nekde neco motat atd, to mi zatim prijde jako kdyz se bavite o jadernych reaktorech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 Delirium vypada opravdu zajimave, asi preskocim rovnou na nej....prave kamarad rikal, ze uz normalni ciga nemuze ani videt, citit....atd...a to kouril min. krabicku denne asi poslednich patnact let....zajimave... Delirium je vlastne tohle: http://www.elektroni...variantach.html Tahle sada, vzhledem k tomu, ze tam jsou dva kusy prijde zajimavejsi. Kouri to bezva, ma to jen nevyhodu ve slabsi baterce a vzhledem k tomu, ze tam neni EGO zavit, muzes pouzivat jen ten jeden typ clearu. Prodava se jako cely dil, nebo vymenna hlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2012 (upraveno) organic - asi se budem muset po novem roce videt a nejak to probrat at vim jakym smerem se ubirat letmo zkouknem i hodinky Zatim ty e-cigara jsou pro me velka neznama - jedu na komercnich hotovkach a liqua liquidech a nejak nevim co a jak ocekavat, ze bude dal, jak nekde neco motat atd, to mi zatim prijde jako kdyz se bavite o jadernych reaktorech Namotat atomizer je manualne asi tak stejne narocne, jako vymenit remen na hodinkach. Ale chce to vercajk. Nicmene napriklad Spheroid, co je na hore na svetlejsi dymce, na ten staci nuzky na ustrihnuti dratu a knotu. Nic vic. Pro zajimavost vkladam video, podle ktereho jsem se naucil pripravit Penelope. Vypada to slozite, ale dneska, cca napodesate, to zvladam za 10 minut.http://www.youtube.com/watch?v=jXYiTZ-bmeY Upraveno 21. prosince 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 ........V elektronice dám nyní 3ml 18mg liquidu za den, tedy 54mg nikotinu, to je jako 40 marlborek. Normálně jsem kouřil tak 5 balenych za den. S návykovou látkou jsem tedy šel silně nahoru, akorát nedýchám benzpyreny, nitrosaminy a jiné karcinogenni produkty hoření organického listí jménem tabák. V podstatě jsem přestal kouřit. Jen asi 3x týdne jdu s kamarádkou v práci na sociální kouř, ale to už i teď taham své e-pipes. Předtím 1-2 al capone pockets za týden. A předtím 3/4 zware shag... Jen doplnim prepocty ktere nekdy uplne nevychazi:-) U cigara mate obsah nikotinu v celem cigu. Kdyz ale s nekym mluvim, vykouril jsem tak 1/2 a zbytek ciga shorel do vetru. Takze z obsahu nikotinu cele krabicky jsem do sebe sal tak 1/2 az 3/4 z mnozstvi deklarovaneho nikotinu v krabicce. U liquidu se udava obsah nikotinu v objemu liquidu, ktery se ale odparuje na spiralce a tim pry 1/3 nikotinu shori (nemam to overene, ale asi to odpovida) bez uzitku. Jedna krabicka (20 cigaret) je asi 1,2ml liquidu. Ze zacatku jsem byl ohromen jak moc ted kourim a kolik nikotinu zuzitkuju. Je potreba si uvedomit, ze cim vykonejsi vapik tim vic spotrebuje. Asi jako motor 1,4i potrebuje o par litru benzinu min nez 3,0i ikdyz pojedem vedle sebe stejnou vzdalenost. Takze kdyz dnes vapuju 3-4ml/den, neni to podle prepoctu 3 krabicky ale tak dve, protoze moje spiraly zerou jako tank. Ten koeficient 1,2 mi vychazel tak na eGo atomizerech. Zrovna jako jsem se divil, ze muzu inhalovat 18-24mg liquid - pokud si odmyslim tu 1/3 nikotinu co shori bez uzitku, uz jsou to realnejsi cisla. Ted casto micham pro bafani u TV obsah okolo 6-8mg nikotinu a az po hodine bafani citim, ze mam v hlave:-) Možná pro cikinka. Dneska v šest večer bude na webu vapourart k dostání nový atomizer Spheroid v2 a grip piccolo v 2.5. Za 2 x 85 euro (DHL doprava zdarma) dostaneš velikou parádu.....Tak tohle je SUPER tip. Kdo vaha, at se rozhoupe. Oboji je fajn vercajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Takže za mě takhle(trochu hloupé začínat prvním příspěvkem o E-cigaretách na webu o hodinkách, ale někde se začít musí :-)). E-cigárko mam cca. 3/4 roku. Začal jsem Nickem, který byl zcela k ničemu, brzy poté přešel na Ega. Aktuálně sem neustále ve vývinu co za ´nástavec´, nicméně to už je jiná problematika. Co se týče samotného kouření a jeho odnaučování. Já jsem jeden z těch co nekouří až tak kvůli tomu, že potřebují ukojit svoji závislost, nicméně samozřejmě je to součástí. Z čehož plyne, že se mi přestat s tabákem nechtělo. Líbí se mi a uklidňuje mě ten rituál ubalit si v klidu cigárko(mmch, kouřím už X let ´půlku´ od Javanse), zapálit si, vychutnávat a po típnutí se vrátit do reality. To je věc kterou vám Ecigareta nedá. Neni omezena časem(teda nepočítámli baterku, ale to by asi jednoho dřív zkolilo:-)).Samozřejmě co se týče přestání kouřit, je to vždy o tom chtít. Pokud člověk nechce, tak nepřestane. Ani s el. cigaretou, maximálně dosáhne toho, že vymění jednu závislost za jinou. Viz., to co vídávám. Člověk který přestal kouřit řekněme 20 denně, ale nahradí to elektronickou cigaretou, kterou neodendá za celý den na déle než půl minuty od pusy. Nicméně nedokážu posoudit o kolik je taková dávka nikotinu zdravější.Každopádně abych se vrátil k tématu. U piva, v práci(venku) a venku si balím a kouřím(v kuřácké hospodě je to ve výsledku jedno a venku tim nikoho neobtěžuji). Což dává v průměru kolem 6 cigaret denně. Doma a na návštěvách kouřím elektronickou a tak jsou všechny mé choutky co se týče uklidnění za přívali nikotinu pod kontrolou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Každý to má jinak - kouřil jsem přes 20 let, posledních cca 10 od 20 do cca 40 hodně silných cigaret. Poslední tři roky jen cca 10 doutníků (krátkých - kávových). Od té doby, co jsem začal s e-cigarerou, jsem neměl v puse cigareu ani doutník, naproto mne to neláka a při dobrém liquidu a z dobrého atomizéru mi naprosto nic nechybí. Kouřím 2-3ml denně, což je myslím akceptovatelné.A ohledně množství nikotinu, co e-kouřením inhalujeme - podle poslední poměrně seriózních výzkůmů je celkové množství nikotinu, které se reálně dostane do organizmu podstatně menší, než to, co by nám vyšlo prostým matematickým přepočtěm z z množství liquidu, které se nám ztratí z nádrže atomizéru. Něco se odpaří an spirálce, aniž bychom to vdechli, něco nám sice dojde do plic, ale díky navázání na jiné látky, než u klasického tabákového kouře je opět dávka menší. Tím nechci snižovat a bagatelizovat účinky nikotinu jako takového, ale zákaznící, co ke mě chodí myslím nevypadají jako klepoucí se trosky nikotinových závisláků, obvykle naopak množství nikotinu v liquidech či míchačkách snižují, někam kolem 6-9 mg ml. a jediné, na co mají "návyk" a požitek je mechanika kouření a zkoušení nových věcí. Když si někde e-cígo zapomenou, neběží obvykle do trafiky pro tabák, ale počkají si. Takže s tou závislostí to asi nebude tak horké, jak se nám snaží někteří odpůrci a lobby přes své novináře říci.Nebagatelizuji, jen vysvětluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Já díky el. cigaretě defacto přestal hulit. Nejdřív jsem si odvykl sahat do cizích krabiček pro davajky. Tím jsem odboural svoje běžné, každodenní kouření. Přesně jak píše tiktaktiktak, když si el. cigáro zapomenu, tak se z toho nepoto a neběžím nikam shánět kuřivo a díky tomu, že mi normální cigáro už přestalo chutnat (strašně to sm.dí a v hubě je pak jako v polepšovně) už nesáhnu ani pro /davajku" .. a jak jsem takhle prostě odboural ten zvyk, tak jsem zjitil, že tu el. cigaretu nosím méně a méně často a dneska už jí nosím jenom když jdu do hospody na delší dobu než jen na jedno jídlo Takže za mně musím říct, že el. cigareta je fakt vynikající vynález a děkuji soudruhům v Číně za její objevení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 (upraveno) Tak tohle je SUPER tip. Kdo vaha, at se rozhoupe. Oboji je fajn vercajk.Bylo vyprodáno za 20 minut Poslední šance 28.12. v 16 GMT času. Jinak z druhé ruky za ceny o 50% vyšší. Spheroid je úžasně jednoduchý a chuťově nej z toho, co mám. Subjektivně imho předčí Penelopu hitem i chutí. A ohledně množství nikotinu, co e-kouřením inhalujeme - podle poslední poměrně seriózních výzkůmů je celkové množství nikotinu, které se reálně dostane do organizmu podstatně menší, než to, co by nám vyšlo prostým matematickým přepočtěm z z množství liquidu, které se nám ztratí z nádrže atomizéru. Něco se odpaří an spirálce, aniž bychom to vdechli, něco nám sice dojde do plic, ale díky navázání na jiné látky, než u klasického tabákového kouře je opět dávka menší. Tím nechci snižovat a bagatelizovat účinky nikotinu jako takového, ale zákaznící, co ke mě chodí myslím nevypadají jako klepoucí se trosky nikotinových závisláků, obvykle naopak množství nikotinu v liquidech či míchačkách snižují, někam kolem 6-9 mg ml. a jediné, na co mají "návyk" a požitek je mechanika kouření a zkoušení nových věcí. Když si někde e-cígo zapomenou, neběží obvykle do trafiky pro tabák, ale počkají si. Takže s tou závislostí to asi nebude tak horké, jak se nám snaží někteří odpůrci a lobby přes své novináře říci.Nebagatelizuji, jen vysvětluji.Taky myslím, ze do krve jde méně nikotinu. Me se stává, ze třeba dva dny nevapuju. Kdybych si pak dal cigaro, motala by se mi palice, když si dam pět prasku z atiku, mota se jen velmi malo. edit: i hate nexus autocorrections! Upraveno 26. prosince 2012 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Bylo vyprodáno za 20 minut Poslední šance 28.12. v 16 GMT času. Jinak z druhé ruky za ceny o 50% vyšší. Spheroid je úžasně jednoduchý a chuťově nej z toho, co mám. Subjektivně imho předčí Penelopu hitem i chutí. Paráda, díky za tip, právě jsem je oba "ulovil" :-) a ještě jsou k mání, asi další várka na skladě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Gratuluju. Mas to i s gripem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Gratuluju. Mas to i s gripem?Nene, GP Picollo v3 se mi nelíbí a předchozí verze 2 mela problémy se spinacim tlačítkem. Rychle se vychodilo. Navíc grip na 14500 baterku už mám - cube. Oba Spheroidy jedu na dymkovych gripech.Protože jsem prodal GGTS, mel jsem potřebu nějakého jiného teleskopu nebo neceho na 18-kove baterky. Preci jen nejvic pouzivam 18350 a ted i 18650 a na zkousku jsem koupil 2 18500 baterie. Predevcirem se mi postestilo vychytat teleskop od Atmizoo - Roller SS-IM. Opet vyprodany behem nekolika minut. Někde jsem četl trefne přirovnání - Imeo je Golden Greek, ale Atmizoo je Platinum Greek Tak uvidíme az dorazi, jaká to bude kvalita. Hlavně se těžším na "ice-matte" povrchovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Paráda, díky za tip, právě jsem je oba "ulovil" :-) a ještě jsou k mání, asi další várka na skladě...Gratuluju, určitě budeš spokojený. Navíc nad 120 eur je doprava express DHL zdarma. Za 2 dny to máš ze Sofie doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Gratuluju. Mas to i s gripem? jj vzal jsem si k tomu i piccolo v3 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Fajfka na baterku? Co všechno jsou někteří schopní vymyslet kvůli nějakému svému zlozvyku, případně kvůli tomu, aby se ho zbavili (eventuelně ve snaze přijít s něčím novým na trh) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvin Odesláno 31. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Fajfka na baterku? Co všechno jsou někteří schopní vymyslet kvůli nějakému svému zlozvyku, případně kvůli tomu, aby se ho zbavili (eventuelně ve snaze přijít s něčím novým na trh) ...ve srovnani s hodinkarema to neni o nic horsi nebo lepsi, prijde to tak nastejno. take je to hobby, ale mozna o dost levnejsi a efektivnejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se