Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tot. Vsechen ten bordel sbalim do te modre autolekarnicky. Vykuchane el. gripy, hromada starych komercnich atiku, par DYI atiku - cina i cechy, kanthaly, meshe, oplety, vaticky, knoty, o-krouzky, podlozky, redukce, pruziny, magnetky, sroubky a maticky, drip tipy, buzirky, spinace a tlacitka, godinova elektronika, skla a tubky apod:-) V kufriku mam cajk na modelarinu, ted v zime ho ale pouzivam vic na vaping. To da i chlap v panelaku. Jedine co mi opravdu ale opravdu citelne chybi, je soustruh, bez nej smutno je

:crying_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CODY:

Díky za typy a rady.Vše jsem pečlivě pročetl a dnes večer narukoval do jednoho ubchodu v brně a myslel jsem si ,že vím dost a že budu zářit co by odborník a hned při první otázce jsem byl v pr....li . Prostě jsem si koupil náplně od liqui a baterii joitech 1000mA s přepínáním napětí s clearomizérem vision 2,4 ohmů a ještě jeden 1,8.No a budo to pokoušet odznova.Prostě , mám se ještě co učit.Ještě jednou dík.Ať Vám to všem pěkně kouří.

PS: nevím jestli jsem napsal ty názvy a značky tak jak se má, ale každý se v tom už snad vyzná.

Odkaz ke komentáři

Pro predstavu to staci. Jen ti poradim, napoprve poradne nabij do konce a pak dej rezim nejvetsi napeti. A vymenou hlavu na 1,8ohm. Jestli tohle ani po hodine bafani nebude skrabat v krku pak uz jsi zralej jedine na ty hruzy co tu motame. Ne vazne, udelej to tak a to musi cudit. Dej fotku, az to slozis.

Odkaz ke komentáři

Zajimalo by me kdy hraje na tu kytaru co se s ni taky rad foti:-)

Dneska jsem konecne nasel balik co ho posta vozila kolem Lipna. Konecne kompletne namichano! A diky moc za ty ochutnavky co jsi pribalil... potesi:-)

Odkaz ke komentáři

panove: tak hodne pozor na to, aby to s vami nakonec nedopadlo jako s mymi dvema kolegy...:smile_anim:

post-25902-033849400 1360699862.jpg

post-25902-039498900 1360699900.jpg

O jakých kolezích mluvíš? Tohle jsou fotky z netu. Tipoval bych americkou GG buňku z ecf, pána s avatarem Al Pacina . V Americe je GG kult. Mě tedy GGTS moc nenadchlo. Al začíná mě s..t i Penelopa. Včera mi zase vytekla spodem. Zlatý uzavřený genisisy.

Vynásob to tak dvěma a připočti asi tak stejný počet "normálních" baterek a komerčních atty a jsi zhruba na správném čísle :) :) To už je trošku nemoc :) :)

S Balabenkou jsem na WP fóru bojoval v aukci o WP. Je to magor. Dal jsem hodně vysokou částku na konci aukce a on mě přehodil. Dobře mu tak :) Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

O jakých kolezích mluvíš? Tohle jsou fotky z netu. Tipoval bych americkou GG buňku z ecf, pána s avatarem Al Pacina . V Americe je GG kult. Mě tedy GGTS moc nenadchlo. Al začíná mě s..t i Penelopa. Včera mi zase vytekla spodem. Zlatý uzavřený genisisy.

S Balabenkou jsem na WP fóru bojoval v aukci o WP. Je to magor. Dal jsem hodně vysokou částku na konci aukce a on mě přehodil. Dobře mu tak :)

S Penelopou nevím, kde je problém - já bych raději zkusil koupit celej center pin - může bejt ohnutej (nedá se to moc ani poznat) a pak to prostě O kroužky nedrží ideálně. Mně se nepočůrává vůbec.

S Balabenkou nelze soupeřit v aukcích - neb je jako buldog a neb když něco chce, má tmu před očima a nemyslí na nic jiného :)

Takovej pacient fakt nejsem a asi ani moc lidí ostatních :)

Odkaz ke komentáři

S Balabenkou nelze soupeřit v aukcích - neb je jako buldog a neb když něco chce, má tmu před očima a nemyslí na nic jiného :)

Takovej pacient fakt nejsem a asi ani moc lidí ostatních :)

Ano mas pravdu, Balabenka je jak buldog, hlavne, kdyz je "naradi" z nerezu. To fakt potom nema cenu.........smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Tak tady slintám spíš z těch gévéček, jsou mým nesplněným snem :)

Po zkušenostech z prosince z cestování letadlem, kontrol a tlakových změn, jsem dneska přemýšlel, co si vezmu na cesty. Jedu pryč na 3 dny (2 noci), čekají mě přestupy na letištích...Protože si beru jen palubní zavazadlo, nechci tahat stříkačky, jehly, šroubováky a podobné věci. Už minule se na mě blbě dívali s dvěma gripy.

Původně jsem myslel, že vemu Provari + 2 plné atíky + 4 baterky a hotovo. Ale ta kláda celníky irituje. Takže nakonec se mnou pocestuje tohle + 4 baterky:

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

.....Včera mi zase vytekla spodem....... Zlatý uzavřený genisisy....

S Balabenkou jsem na WP fóru bojoval v aukci o WP. Je to magor. Dal jsem hodně vysokou částku na konci aukce a on mě přehodil. Dobře mu tak :)

Ja zase zblblej ostatnima poridil Oddyho (kopii Odyssea), nechtel jsem cekat na tu Norkovo opravnou sadu. Tak jsem to protekani u minus dratu a nefunkcni regulaci odstranil svepomoci. Vybafal jsem na tom 4ml a nic moc. Ti co porovnali Odyssea a Oddyho tvrdili ze je chut stejna (aby me kdyz je to presna kopie). Chut je vyraznejsi nez opletu (o zoxidovanem meshi ani nemluvim) o tom zadna. Ale kdyz jsem si do WP vecer jehlou frknul 2 kapky aroma tak mi to rano chutnalo stejne, nebo teda podobne. Je pravda, ze mam horsi chut i cich. Ale kvuli chuti uz do knotaku nepujdu. To patlani s liquidem, tady kapka tuhle kapka... po pul roce jsem si musel pribalit kapesnik:-( A to nemluvim o tom, ze jsem dosud nevidel vetsi prechodaky nez u tohoto knotaku. Tech zavitu a prechodu se clovek ani nedopocita. Za me taky uz navzdy jen uzavrene systemy ala Genisis nebo WP!!!!!!!! Tohle lego ktere pocitove vazi samotne vic nez WP15+18350 grip s baterkou neni pro me. Nejvic me rozsekalo, jak na ECF uzivatele klasicke komerce zakoupili toto heblo a objevili novy svet. Dosud byla in CE5 a Vivi, najednou prisahaji na motani:-))) A to pravdepodobne drtiva vetsina nezkusila poradnej system:-))

Hele to mi uniklo, ja za nejvetsiho silence povazuju Bacu158. Na WP vyhral snad vsechny aukce a tuhle na Fuzze mam pocit ze nakonec vyhral i marCZinovo titanovej kousek. Imho uz druhej titanovej....

Odkaz ke komentáři

Jmenuju se Poldiac, jsem z Recka, funguju na 18350, tlacitko mam na magnet a lesknu se jak psi kulky.

A to me zajima:-) Az se s nim dost vymazlis, bude foto z rozborky a nejakej popis? Magnety me zaujali uz driv, Marwik ma jeden peknej vlastni kousek. Ja se do teto oblasti jeste nepustil

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...