marekparek111 Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 A jeste jedna fotka meho mazlika, ta je ve vetsim rozliseni. pěkný hračky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 (upraveno) Moc pěkně sladěný a obdivuju, jak si to umíš konstrukčně doladit cody. Sugar Organic Skull nebudu komentovat, mluvila by ze mě jenom závist. Dělal jsem si na ní a Juggernauta zálusk, ale chybí mi ještě trocha toho štěstíčka při objednávání. Upraveno 29. března 2013 uživatelem Skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 (upraveno) Tak jedna blbá feálná fotka mobilem. Ve srovnání s Hellraiserm musím říct, že se Faceless posunul zase o kousek dál. Plnící díra je menší, akorát na jehlu, díra na mesh větší, lépe drží víčko kotelny, samozřejmě vše je suché, nic neteče.První setup, co jsem si udělal na hory, byl nic moc, cumlal jsem hlavně AC9 na Provari. Ale včera jsem to přemotal a lezou mi oči z důlků, jak z hitu, tak hlavně z chuti.Aktuálně používám nejčastěji oxidovaný mesh, co mi přišel s AC9 (3 kousky součástí kitu). Uprostřed meshe je díra na 2mm šroubovák. Oxidace proto, aby mi to nezkratovalo ve styku s dírou do tanku. Své další meshe budu motat podle těchto kousků, vejdou se jak do AC9 tak do Sugar Skull. Na to pak Technox a hlavně a nyní již výhradně 28 gauge kanthal A1. Je to 0.3204mm průměr, tedy drát jak prase, ale na 4 otočky dělá cca 0.9-1.2 ohmu a žhaví úžasně. Objednal jsem z Ameriky 250 stop. Je to lepší než 2 typy plocháčů, co jsem měl možnost vyzkoušet (0.8x0.1 a 0.5x0.1) a 0.2mm kanthal už dávám jenom na knot do Spheroidu.Až dorazí 28 gauge, můžu nabídnout zájemcům na vyzkoušení, protože 75 metrů neužiju. Bral jsem tolik kvůli vysokému poštovnému.Mám v plánu nabídnout několik 4 metrových kousků cca po 120 korunách. edit: jo a ještě se mi podařilo sehnat jednu lahůdku. Sice jenom 10ml, ale už se těším jak malej jarda Upraveno 2. dubna 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Ted jen zasednout k particke pokeru, jsi pekelny hrac:-) S tim kanthalem ti pak pichnu, jeden kus bych vzal. Hadam, ze to pujde uz pouzit na navazce u trpytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Myslím na tebe s tím drátem. Jako bonus ti pribalim kousek kovového lanka na test místo meshe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Jedna e-cigo hodinková z netu A tady jedna novinka od korejskyho Kato - teleskop. Kurnik nemám žádný mechanicky grip, teleskop v bikoloru by se hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Dneska jsem v práci na stole našel balíček z juesej a v něm nalestenyho fesaka pro jednoho zdejšího spolupacienta. Chtěl docela dost poladit, ale díky většímu hulvatu mi snad chutná víc než můj Orion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Sakra, furt nakupujete, ale aby jste mě někdo vzal do party na nějakej grip 18350 to ne . Nejsem zrovna kamarád z cizíma e-shopama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Dneska jsem v práci na stole našel balíček z juesej a v něm nalestenyho fesaka pro jednoho zdejšího spolupacienta. Chtěl docela dost poladit, ale díky většímu hulvatu mi snad chutná víc než můj Orion IMG-20130402-00587.jpg nadhera pekny dvojcata ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 (upraveno) Sakra, furt nakupujete, ale aby jste mě někdo vzal do party na nějakej grip 18350 to ne . Nejsem zrovna kamarád z cizíma e-shopama.Tak jestli to myslis vážně, zítra vecer bude k mání GP Paps 2.1 na vapourartu. Asi se po nich zaprasi. Cena je 85eur plus asi 15eur poštovny, celkem tedy kilo. Jestli ho zavazne chceš, muzu se pokusit ho koupit. Kdyztak SZ.edit: je to ten gripu z mého postu ve 21:40 s panerai sponou. Upraveno 2. dubna 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Tak jsem ho konečně sehnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Tak na ten Radiator Pluid jsem zvedavej.Mne dorazil Dingo (zatim super, libi se mi ten minimalistickej design, zpracovani a bocni tlacidlo). Uzivam v kombinaci s Arahi (vymenil jsem tank za sklenenej a trochu si doladil centrpin) a trochou Ouza.Ten drat bych taky vyzkousel, jestli muzu. Neudelame nejaky kuracky sezeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Tak zatím Pluid jenom čichám v kanclu a přestože je složení tajné jak becherovka, jvyčetl jsem, že edná se o nějakou kombinaci absinthu nebo anýzu jako hlavní složka, trocha kiwi, trocha citrusu. Ale voní to fantasticky. S drátem nebude problém, píšu si tě na seznam, až dorazí, dám vědět. Hele a když máš toho Dinga, nechtěl bys ode mně odkoupit teleskopickou trubku, co ti z něj udělá Roller? Mám doma náhradní v pískovaném provedení a je mi na nic, protože Roller už nemám. Udělám ti pěknou cenu (nebo ji za něco vyměním ), kdyžtak SZ Včera jsem si postavil štyry trubky vedle sebe a blejsknul je mobilem, tak se s váma podělím o svůj kompletní arsenál. Ten Orion vpravo mě brzy opustí, ale ještě mám fajfku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 (upraveno) Na ECF foru udelal mod peknej rozcestnik vlaken. ECF neni uplne misto kde bych byl rad, ale historicky je tam mraky informaci hlavne o komercnich systemech se kteryma nekdo mozna sam bojuje. Snad se to zobrazi i neregistrovanym. Abecední seznam důležitých vlákenod dlouhejbil ? sob 06. dub 2013 0:37:28 A),Ankety & Hlasování - viewforum.php?f=106Archiv e-cigaret/gripů/módů - viewforum.php?f=215Archiv obecných témat - viewforum.php?f=218Atomizéry(pouze DIY!) - viewforum.php?f=195Aukro /Nakupovat, či nenakupovat?/ - viewtopic.php?f=6&t=1322Baterie do gripů-Testy - viewtopic.php?f=202&t=3096Buňky členů podle bydliště a zájmu - viewforum.php?f=67C),Cartomizéry - viewforum.php?f=85Cartridge(patrony) - viewforum.php?f=86Cigarety /druhy/ - viewforum.php?f=9Co se chystá...(testy/recenze eCF) - viewtopic.php?f=2&t=196Čištění-vypalování /i videa/ - viewtopic.php?f=90&t=3109D),DIY systémy - materiál, setupy, zkušenosti - viewtopic.php?f=195&t=3715&p=241945#p241945DYI - Průvodce k systémům typu Genisis DIY - Manual Fuzze XL2 - viewtopic.php?f=195&t=3713E),eCF počítadlo na uspořené cigarety - viewtopic.php?f=3&t=338e-Cigareta Fans - viewforum.php?f=80EGo W - viewtopic.php?f=57&t=2133e-kuřácký guláš /diskuze o e kouření/ - viewtopic.php?f=5&t=2295e-shopy a kamenné krámky /Cz-Sk/ - viewforum.php?f=209e-shopy a kamenné krámky /zahraniční/ - viewforum.php?f=210F),Fakta a Mýty - viewforum.php?f=7FAQ - viewtopic.php?f=6&t=1937Fotografie /Jak vkládat/ - viewtopic.php?f=3&t=1049G),Gripy a mody - viewforum.php?f=108H),Heslo /Změna přístupového hesla/ - viewtopic.php?f=3&t=274Hodnosti, speciální hodnosti a antihodnosti eCF - viewtopic.php?f=2&t=862CH),Chci se zeptat na něco moderátora /ne o e kouření/ - viewtopic.php?f=3&t=2843I),J),Jak co dělat - viewforum.php?f=90Jak nastavit letní (zimní) čas na foru ? - viewtopic.php?f=3&t=2121Jak správně e kouřit /video/ Jakou si koupit e-cigaretu - viewtopic.php?f=6&t=1209K),Knoty a spirálky/druhy,návody, setupy/-Diskuze - viewtopic.php?f=19&t=1485Koutek kutilů - viewtopic.php?f=19&t=191L),Léčebna eCF - viewforum.php?f=110Liguidy - Míchání, Diskuze - viewforum.php?f=30Liguidy /Recepty/ - viewtopic.php?f=87&t=1965M),Míchání liguidů návod, jak začít - viewforum.php?f=30Měření odporu, napětí apod. e-cigaret a příslušenství - viewtopic.php?f=18&t=1412Možnost podpory eCF - viewtopic.php?f=80&t=450N),Nabíječky/závady - viewtopic.php?f=18&t=3449Nový prodejce /kde se přihlásit/ - viewtopic.php?f=3&t=2985O),Obsah tohoto webu-Prohlášení - viewtopic.php?f=2&t=222Otázky začátečníka - viewtopic.php?f=6&t=1161P),Podpis a bydliště - viewtopic.php?f=6&t=554Pozvání na pokec - viewtopic.php?f=69&t=406Pravidla - viewtopic.php?f=2&t=1Pravidla srazů eCF + upozornění pro prodejce - viewtopic.php?f=2&t=2956Prodejci /kde se přihlásit/ - viewtopic.php?f=3&t=2985Prodejci /chci založit téma/ - viewtopic.php?f=3&t=2184Prodejci-členové fora s min. ročním působením na foru a na trhu - viewforum.php?f=23Prodejci ostatní /všichni/ - viewforum.php?f=26Q)R),Reklama /chci si zaplatit a umístit zde reklamu/ - http://www.e-cigaretafans.eu/reklamaRecenze - http://www.e-cigaretafans.eu/recenzeRecepty /jíst je taky třeba/ - viewtopic.php?f=70&t=423S),Seznamka - viewtopic.php?f=2&t=2705Smetiště vláken - viewforum.php?f=127Spory - viewforum.php?f=34Studie, atesty, certifikáty o e-kouření - viewtopic.php?f=5&t=2128T),Tabulky /Přehled/ cartomizér-atomizér-baterie-passthrough - viewtopic.php?f=5&t=1593Tapatalk - viewtopic.php?f=3&t=3260Technická stránka věci - viewforum.php?f=17Tipy a Triky - viewforum.php?f=8Trika eCF - viewtopic.php?f=2&t=1167U),V),Video /vložení do příspěvku/ - viewtopic.php?f=3&t=1050Výroba a úpravy - viewforum.php?f=19W),X),Y),Z),Závady a problémy - viewforum.php?f=18Zkratky a e-kuřácké výrazy - slovník viewtopic.php?f=6&t=345 Upraveno 6. dubna 2013 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Tak jsem včera u attyho zase něco málo pokoupil, hlavně pak novej grip. Na JoyTechu mi začalo blbnout po 3 měsících tlačítko a otrávilo mě to natolik, že jsem koupil něco jinýho.Musím říct, že zážitek je teda zase o kus dál! Největší šok byl hned po instalaci, protože grip cpal defaultně do Viviny 15W a já se málem udusil . Po chvíli laborování jsem na to naštěstí přišel a teď to frčí jak víno . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Elektronicka cigareta ma nelaka (prestal som fajcit asi pred 3/4 rokom), tak mi ale napadlo. Existuju elektronicke fajky (dymky)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 Elektronicka cigareta ma nelaka (prestal som fajcit asi pred 3/4 rokom), tak mi ale napadlo. Existuju elektronicke fajky (dymky)?jasně, si to najdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 již nějakou dobu nová hračka, hulí to parádně a ovládání, ikdyž vypadá na první pohled složitě, tak úplně v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2013 (upraveno) Elektronicka cigareta ma nelaka (prestal som fajcit asi pred 3/4 rokom), tak mi ale napadlo. Existuju elektronicke fajky (dymky)? Můj kousekkoukni na epipemods nebo vapemods, ale i češi dělají custom předělávky na e-pipes. Čínu záměrně vynechávám.vor: gratuluju k czech made produkci Upraveno 11. dubna 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Vysadil jsem na par dni net a tvoril... tak zejtra kdyz nezapomenu vyfotim posledni sobotni vytvor. Treti (snad finalni) verze mechanicke dymky, teda dymkoveho gripu. Uz jsem odparil cca 6 ml a v pohode. Jinak koukam, zacinaji se tu objevovat dalsi postizeni... super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se