Návštěvník ?po Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 V 1. 6. 2012 v 12:06, 'Ludwig Wittgenstein' napsal: Docela zajímavý, tyhle cigára. Akorát mně ani po přečtení není jasný, co všechno bych si měl koupit jako starter set. Už jsem si myslel, že v tom mám jasno, ale pak tady padlo, že ta T sada (kterou doporučujou pro začátečníky na těch stránkách) teče nebo co, takže zase nevím nic. dojdi si sem a paní ti poradí http://www.vasecigareta.cz/index.html já už bych žádný set nekupoval, a "poskládal" bych to = prostě budeš potřebovat baterii, clearomizér ................ a nějaký šnaps dovnitř, dle chuti ............... samozřejmě nabíječku -------- ale to ti paní řekne, vypadala erudovaně
Ludwig Wittgenstein Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Já tam samozřejmě chtěl jít, ale měl jsem obavy aby mně prostě jen nedoporučila něco, co potřebuje prodat... nebo něco, co teče. Zajdu tam... Díky ti.
cody Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 (upraveno) Only info - konečně i na jihu čech je kamenná prodejna. Obsluha super, sortiment široký, ceny lidové. Je to právě pobočka www.vasecigareta.cz což považuju za jeden z nejsolidnějších obchodů v ČR. Je to v ČB na rohu Lipenské a Rudolfovské http://www.vasecigar...budejovice.html edit: doufám, že na příštím srazu v ČB nebudu smažit sám! Upraveno 1. června 2012 uživatelem cody
cody Odesláno 2. června 2012 Nahlásit Odesláno 2. června 2012 (upraveno) Jen z dlouhé chvíle dávám link na zajímavé "systémy". Asi to nejdražší a nevychytanější co je. Zase je to na celej život se zanedbatelnýma nákladama (knoty meshe a žhavící drát není drahé). Většinou nabízí dohromady (nebo i zvlášť) perfektně funkční a desingově dokonalý celek. Bohužel to bývá často vyprodané a čeká se na naskladnění, jak jsem na jiných fórech pochopil. Každopádně vaping je disciplína která mě baví víc víc. Jde to právě nejlépe dohromady s hodinkama, kdy obojí nabídne uživateli nekonečné hodiny a dny hledáním "Svatého grálu", kochání se lidskou tvořivostí, hltání zkušeností a dojmů podobně postižených... a pak na oblíbeném místě jen upadat do stavů nirvany při sledování vteřinovky a poslouchání žhavení liquidu... a přemýšlet nad nesmrtelností brouků... GG je prý Rolls mezi gripy, nic lepšího jsem neviděl, cena (pokud je k mání) ukrutná. V ČR bude pár kousků. Řekové umí... http://e-cigz.co.uk/...=index&cPath=15 Již zmíněný systém Bulli, od sousedních Němců. http://bulli-smoker.de/index.php?k=4 A můj fanda, levnější a reálně dostupná verze obdoby GG z první fotky. http://www.goodejuic...ette-p-388.html Upraveno 2. června 2012 uživatelem cody
Návštěvník ?po Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 (upraveno) jen pro představu - 19.5. jsem koupi dvě 30ml lahvičky (600kč) pro dvě el. cigarety - jedna mi došla dnes a druhá dojde zítra = 21 dní za 6 stokorun aneb celkové náklady i s upgrejdem 2600,- a normálně bych prohnal kasou 3150,- noa teď už by to mělo jít cestou dolů -------- a co je pozitivní, tak za 21 dní nebyla ani jednou myšlenka na nákup papírového cigára = za mě třikrát hurá a jsem rád, že mě původní skepse k tomuhle instrumentu přešla praxí edit: a co je asi nejdůležitější, že už ráno nechrchlám Upraveno 9. června 2012 uživatelem ?po
lib Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 A za chvili budete mit po ftakach : http://m.ceskapozice.cz/magazin/special-report/ruce-pryc-od-elektronickych-cigaret?page=1&fb_xd_fragment=
Návštěvník ?po Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 (upraveno) V 9. 6. 2012 v 17:10, 'lib' napsal: A za chvili budete mit po ftakach : http://m.ceskapozice...fb_xd_fragment= nevím jaký je problém prozkoumat propylen glykol , glycerin a nikotin dohromady to sou akorát pindy pro publikum, aby se papírcígo prodávalo dál = průser bude až na to Kalda nahulí daň a bude se špiritus vyrábět po garážích - tak zas přejdu na pampelišky no Upraveno 9. června 2012 uživatelem ?po
Jay Doll Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Ten článek co postnul lib je docela pěkná hoaxovitost. Aneb jinak, kdyby to škodilo zdraví, pojďme se vsadit, že by to ČOIka brutálně pokutovala
jan386 Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Nejjedovatější složka e-liquidů je samozřejmě nikotin, proti němuž je všechno ostatní naprosto neškodné. Z téhle strany se, dle mého, budou snažit liquidy dostat pod kontrolu, ať už za účelem zdanění nebo omezení. Propylenglykol i glycerol se však naprosto běžně používají v potravinářství (však taky mají své E-kódy: E422 je glycerol a E1520 je propylenglykol) a obě látky jsou na seznamu GRAS(=Generally Recognized As Safe, což je seznam látek, jejichž použití v potravinářském průmyslu považuje americká FDA za bezpečné) -- glycerol, propylenglykol. Pravdou jest, že zejména v případě propandiolu se mohou objevit alergické reakce. Pak je třeba přejít na liquidy, které ho neobsahují. Kvůli těmhle dvěma látkám se jim ale nepodaří liquidy zkrouhnout a snahy o to vypadají velmi směšně.
Jay Doll Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Já bych možná chápal argument, že asi nikdo nedělal longitudinální výzkum na efekty glycerolu a propylenglykolu, které někdo inhaluje . Ale nemyslím si, že by to mohlo něčemu zásadnímu vadit. Díky jane386 za dobrý příspěvek
exBURN Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 Mě by hrozně zajímalo jak je to s těma sadama ego-T atd.. co se prodávají na slevomatu a na jiných těhle slevovejch serverech povětšinou za 699,-. Teď jsem totiž začal brát z jednoho českého velkoobchodu nějaké blbosti na eshop a jelikož tam mají i elektronické cigarety, tak mě zarazila nákupka, která je docela zásadně vyšší než zmíněných 699,-. Jako beru že při velkém odběru dostanou slevu, ale ten slevomat atd.. taky není zadarmo a jen pro srandu a závacu to nikdo nedělá. Pravdou je že nákupka liquidů je poměrně hodně zahjímavá. Jinak k tématu-já přestal kouřit 2 roky zpět úplně, ale máti dávala čtyřicítku denně a už tři měsíce žvejká to e-cigo a jen sem tam zobne kusovku.
quest987 Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 hele mam takový dotaz ohledne e-cigara,,,,nevadi vam ta velikost?kde to tahate ?dneska jsem poridil na zkousku Nick One na jedno pouziti a zatim mne bavi a sedi, pritelka ma nejake to ego ci co 1100mAh baterii a na tom me stve ze je to velke...jak jste na tom vy?Do budoucna bych chtel poridit neco co je stejne velke(mozna o neco malo vetsi), ale nabijeci . Od Nicka me vsichni odrazujou , ze je to na nic a ostatni stejne systemy taky.Tak nevimpredem diky za info
cody Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 V Prachaticicích pan Vachta provozuje tabáčnictví od revoluce, šéfuje i nějakej dýmkařskej klub, no kuřáci tělem i duší a rozumí tomu. Začli taky dělat do e-kouření. Posledně mi ukazoval hromadu cizích i českej (EU) certifikátů zrovna od eliquidu Dekang. Navíc si v ústavu nebo v lékárně nechal udělat a zaplatil rozbor, než uzavřel smlouvu. Viděl jsem výsledek. Úplně bez závad. Tečka. Jediné co řeším je JAK to kouří, spaluje. Zprávy o tom, že knot omotaný rozžhaveným drátkem prý uvolňuje mikročásti nějakého hnusu dosud nebyli spolehlivě vyvrácené. I proto teď hulím stejně jen vatičky, knoty jen vyjímečně.
joXerus Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 V 9. 6. 2012 v 17:21, 'Jay Doll' napsal: Ten článek co postnul lib je docela pěkná hoaxovitost. Aneb jinak, kdyby to škodilo zdraví, pojďme se vsadit, že by to ČOIka brutálně pokutovala No s tím bych také úplně nesouhlasil. V klasické cigaretě máš několikset látek, které také nejsou vhodné pro člověka (pár jich je vyloženě jedovatých). Několik desetiletí mají tabákové firmy k dispozici testy s jasně hovořícími čisly. Co se stalo? Obchod vesele kvete dál. Hlavní aktivity se tedy přesunuly do zemí, kde nejsou takové tabákové regulace, ale ČOI po tom nejde. Tím nechci nijak moralizovat. Kluci se určitě snaží, ale . . . Když se kolikrát dívám na to, co to vlastně servíruji mému psovi, tak mi připadá, že na ty psí konzervy jsou snad přísnější regule, než na to jídlo pro nás
quest987 Odesláno 3. července 2012 Nahlásit Odesláno 3. července 2012 Málem bych zapoměl jeden z nas kolegu chronomagoru provozuje e-shop s ecigaretama. Vedomosti ma na rozdavani. Jinak je mozne zajit i knemu do obchodu a poptat se a nakoupit za dobre ceny. nevim zda to sem můzu placnout , snad to nebude vadit. vice na www.atty.cz
organic Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Tak jsem trošku študoval a objednal Joyetech eCab. Tak uvidíme...
jankoxxx Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 ja uz asi 2 mesiace vyberam e-cigaretu, ale stale sa neviem rozhodnut ktoru chcem
quest987 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 (upraveno) V 29. 7. 2012 v 12:58, 'jankoxxx' napsal: ja uz asi 2 mesiace vyberam e-cigaretu, ale stale sa neviem rozhodnut ktoru chcem zajdi na forum svetecigaret.cz jsou tam hodni a chytry kluci a pomuzou ti vybrat to spravne mezi čím se rozhoduješ Upraveno 29. července 2012 uživatelem quest987
jankoxxx Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 tak mi uz niekto poradte knot alebo bez? chcem poriadne silny hit
quest987 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 tak to potom to chce silny tabakjinak zkousel jsem jak s knotem tak se schovanymi knoty tak i vatickovy a knot vyhrava.zhlediska xxxmizeru momentalne vyhrava asi Vision Clearomizer ego 2.0 a co se tyce baterky tak zavisi na tobe jak moc velkou obludnost chces sebou nosit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se