beeman Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 na michani nic neni, otevres bazi, do strikacky (tu poridis taky v nejakem ecigkrame) naberes 2ml prichute a prsknes to do baze, voila, namichano ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Hele, a nemuzem se nejak votravit nebo predavkovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Hele, a nemuzem se nejak votravit nebo predavkovat?Nemôžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 tak jestli to nehodlas pit, tak urcite ne na druhou stranu, obcas ze zapomenu, ponejvice pri praci a bafam a bafam, az me z toho vecer rozboli hlava, to je predavkovanim nikotinem, takze si musim dat chvilku pauzu a je to zase v pohode. tedy indikace, ze to uz s bafanim prehanis tam je :-) Hele, a nemuzem se nejak votravit nebo predavkovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 Tak Horhe mě dostal a jdu do toho taky. Jaký byste doporučili liquid pro plynulý přechod z camelek na e-cig.? Pokud možno žádná příchuť, jen čistý tabák.Díky.Tabák e-cigem nenahradíš. Liquid nebude nikdy chutnat jako tabák. Naopak, subjektivně se mi tabákovky do éčka zdají jako největší sračky. A to jsem jich zkusil spousty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2017 tak jestli to nehodlas pit, tak urcite ne na druhou stranu, obcas ze zapomenu, ponejvice pri praci a bafam a bafam, az me z toho vecer rozboli hlava, to je predavkovanim nikotinem, takze si musim dat chvilku pauzu a je to zase v pohode. tedy indikace, ze to uz s bafanim prehanis tam je :-)Jak píšeš, dá se přehulit e-cigem, že ti je blbě, ale tělo si samo řekne, že víc nechce. Já si ale myslím, že po 5-ti letech na éčku rvu do těla víc nikotinu než když jsem kouřil 30 denně. Nedokážu jít pod 18mg/ml a odpařím tak 2 -3 ml denně. Kdyby šel nikotin ve 100% do páry, je to ekvivalent 40-60 retek. Ale nejde. Nevím, kolik se reálně dostane do plic. Ale zas tam nejsou ty sračky z hoření listí (tabáku), které jsou karcinogenní. E-cígo zvyšuje závislost na nikotinu, ale snižuje chronický příděl karcinogenů. Tak bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 já už tahám 3 týdny. super je, že člověk nesmrdí, to byl taky důvod přechodu od balených.momentálně joytech srawberry milk 2x30ml (11 a 16mg nikotinu) a doplňuji tak na střídačku, což mi jako dávka nikotinu vyhovuje. nemohl jsem se rozhodnout jakou příchuť, tak jsem vzal tuhle páč byla v akci, osobně mi na chuti moc nesejde, chutnaj mi všechny co jsem zatím zkusil, kromě mentolu. tahle chutná velmi dobře, akorát jahodový mlíko bych v tom tedy nehledal. jinak, někde jsem četl, že el. cigareta odbourá 95% škodlivých látek oproti klasice. zajímalo by mě, co je těch 5%. jestli je to jen nikotin nebo i další srágory, o kterých se nepíše. chci se zeptat, zaznamenali jste při přechodu na elektriku zlepšení fungování plic třeba při běhání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 (upraveno) jinak, někde jsem četl, že el. cigareta odbourá 95% škodlivých látek oproti klasice. zajímalo by mě, co je těch 5%. jestli je to jen nikotin nebo i další srágory, o kterých se nepíše. chci se zeptat, zaznamenali jste při přechodu na elektriku zlepšení fungování plic třeba při běhání?Tak vzhledem k tomu, že liquidy obsahují hlavně nosné polyalkoholy jako propylenglykol a glycerol, vdechuješ spolu s parami obsahujícími nikotin taky směsku polyalkoholů, které vznikají zahříváním na spirále, ale které by neměly zásadně vadit zdraví při chronickém vdechování. Ale jsou tu taky stopy formaldehydu a a jiných aldehydů, avšak ve významně nižší koncentraci než z cigaret. Obecně si myslím, že největší riziko jsou příchutě, protože látky způsobující vůni a "chuť" liquidu už jsou složitější chemický koktejl a jejich zahříváním na spirále může vznikat ledacos. Takže když e-cígo zdravě, tak pouze báze s nikotinem http://e-cigaretafans.eu/pod-lupou/novinky/rozbory-e-liquidu-od-vscht-praha No a co se týče plic, v porovnání s cigárem je to nebe a dudy. Ale i z éčka člověk může být zahleněnej, když plicema prožene 10 ml liquidu denně.Já jsem měl zajímavou reakci na přehulení éčkem, kýchal jsem Upraveno 14. února 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 složitější chemický koktejl a jejich zahříváním na spirále může vznikat ledacos.díky za vysvětlení. no právě. když vidím ten napečený humus na dosloužilé spirálce.. ..což souvisí s tím, že už mám koupenou třetí hlavu, což je nemalý výdaj v celkových nákladech. sice nepočítám každou korunu, ale.. rád bych se zhruba dostal na náklady jako u balených cigaret - to bylo průměrně jedno 40gr balení tabáku na týden. ale jinak super, nemohu si to vynachválit. překvapilo mě, že z toho taky občas chrchlám, ale je to relativně čistý hlen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Já si spirály motám sám. Metr drátu stojí třicet korun, stačí na půl roku, balíček vaty stovku a vydrží taky dlouho. Zbytek "do it yourself" materiálu jako meshe, oplety mám doma na několik životů, pořízené na začátku mé e-kariéry cca před 4 lety. Tmavé a spirálku zasírací liquidy nehulím, i kdyby chutnaly jako božská mana. Je vopruz to vypalovat a čistit. Navíc na sebearomatičtější a chuťově výrazný liquid si huba zvykne, a pak to není cítit. Já nejsem odpůrcem mentholu, takže hulím Freshbázi od Atmos labs. Když mám chuť na příchuť, kápnu si do tanku malou trošku (0.1 ml) koncentrovaných amerických liquidů a jak na chutě nemám navyklý rypák, stačí. Spirály vypaluju tak 2x do měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Ja to kourim potaji. Onehdy sem v hospode dostal ceres, ze zatimco s cigarem vypadam jak Steve McQueen tak s nerezovou rourou jak tydyt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 (upraveno) Jako princ by sis měl pořídit nějaké reprezentativní žezlo. Mě se v práci smáli, že mám píšťalku. Upraveno 14. února 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 (upraveno) No pane jo, to je mladej Felix. Další velikost už je pak dýdžerydů. Upraveno 14. února 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 hele kucí ... já mám takovej dotaz, byť už to hulím štyry roky .... jak fungujou ty mechanický gripy ? .... do toho se strčí batérka a žije si to svým životem, nebo tam de taky něco nastavit jako na těch gripech pro blbce (co používám já) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Mechanickej grip mas bez nastaveni. Jedina regulace je napeti na baterce a odpor spiraly. Jednoduse sepnes baterku na tvrdo na spiralu a co v ni je za voltaz, to ti do spiraly vleze. Ja k tomu nikdy nedospel, vyhovuje mi regulace vykonu, TC atp. Je to taky potreba zkouset, az kdyz tomu clovek trochu rozumi a umi tu spiralu namotat. Pri zkratu ti to v extremu muze bouchnout u huby. Lithiovy baterky jsou docela potvory. Mrkni na youtube, co se stane, kdyz prorazis baterku, nebo vzpomen na NOTE 7 od Samsungu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Mechanickej grip mas bez nastaveni. Jedina regulace je napeti na baterce a odpor spiraly. Jednoduse sepnes baterku na tvrdo na spiralu a co v ni je za voltaz, to ti do spiraly vleze. Ja k tomu nikdy nedospel, vyhovuje mi regulace vykonu, TC atp. Je to taky potreba zkouset, az kdyz tomu clovek trochu rozumi a umi tu spiralu namotat. Pri zkratu ti to v extremu muze bouchnout u huby. Lithiovy baterky jsou docela potvory. Mrkni na youtube, co se stane, kdyz prorazis baterku, nebo vzpomen na NOTE 7 od Samsungu takže jestli to správně chápu, tak je to alchymie a de to ruku v ruce co na to namotáš za drát a možná další věci, který mě ani ve snu nenapadaj .... takže na to seru ... díkec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Kdysi jsem měl mechaniky, ale po několika šlusech a vodpálených baterkách jsem se rozhodl, že mám rád svůj ksicht takovej jakej je teď a nechci vypadat jak Niki Lauda. Mám dva gripy s goginovou elektronikou a čínskou TC krabku. Je mi v podstatě jedno, co namotám, chuť doladím výkonem. Mechanika je pro zručné kutily a elektrikáře v jednom (můj názor). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 tomu nerozumim, ja si z elektrokou rozhodne netykam :-Ddo mechaniky vlozis baterku uplne stejne, jako do el. grripu a o nic se nemusis starat, kolik baterie da, tolik da, staci jenom mit namotanej spravne dratek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Mechanika je super v jeji jednoduchosti. Trubka, tlacitko, baterka, spirala, dym... Driv to nebyl asi takovej prusvih, pokud clovek daval bacha na zkraty. Dneska chteji vsichni dym jak lokomotiva a pri subOhm vapingu je to o hubu i kvuli proudum a nalozi, co dostavaji baterky. Kdyz jsem zacinal vapovat, byly slusny mechaniky pro znalce a jakztakz funkcni elektronicky mody/gripy. Dneska je podle me mechanika bud pro super triky a cloud chasing kvuli nabehu vykonu, nebo pro staromilce. Cinan umi udelat grip za 30USD a nemas, co bys mu vytkl, pokud nejsi narocny uzivatel.... Celkove je dnes ecigo blbuvzdornejsi a hlavne funkcnejsi, nez pred 3-5 lety. Koupis entry level od Joytechu, nalijes tam skoro cokoliv a ono to funguje, kouri a uzivatele nesere. Za posledni pul rok jsem namotivoval dva kamose, jenom kvuli tomu, ze je to dnes celkem levny a obsluhu zvladne fakt kazdej... BTW mam overeny (bohuzel), ze eVic mini od Joytechu zvladne utopeni v rece. Tekla z nej voda, baterka mrtva. Rozebranej, vysusenej, ocistena deska a vse funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 staci jenom mit namotanej spravne dratekA vo tom to je. Stačí malá chybka a jsi na JIPu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se