Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

Každý umíchaný liquid potřebuje jinou dobu zrání. Záleží i na teplotě atd. Říká se tomu Steeping. Na YT najdeš několik postupů. Osobně já to nechávám týden ležet pokud jsem hodně zvědavej. Jinak několik týdnů. Příchutě PJ Empire bych nechal ten týden nejméně. Hustota báze je dána poměrem PG/VG. VG je hustší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

pánové, nedokázali byste odhadnout příčiny tohoto chování atomizéru?:

(RBA hlava, namotal a nainstaloval spirálku i vatu, vše dle návodu i dle youtube).

málo to kouří, hrozně se hřeje celý atomizér - a to tak jakože pálí do ruky a rychle ubývá liquid, požitek z tahání mizivý, téměř bez chuti.

dal jsem tam spirálku 0,5ohm dodávanou k RBA hlavě, výkon jsem zkoušel různě 10-30W bez valného efektu.

kdyby vás něco napadlo... díky

edit - předpokládám, že hodně záleží na upěchování vaty kolem spirálky, resp. množství vaty, kolik se do prostoru kolem spirálky vejde - čím víc tím líp? mám tu japonskou bavlnu nebo co to je.

Upraveno uživatelem lub
Odkaz ke komentáři

Chlapi, podruhy za 14 dnu menena hlava (1 ohm) a uz podruhy behem tak kratky doby mi to spalilo hubu, lita z toho horkej liquid, co s tim?

Tak jsem si ze zvědavosti pořídil ten tvůj Cubis a neodpařil jsem z toho ani jeden tank a prská mi to horkej liquid do huby. Obávám se, že to bude chyba toho atíku jako takovýho.... 

edit: nebo to byl lubův Cubis?

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Tak jsem si ze zvědavosti pořídil ten tvůj Cubis a neodpařil jsem z toho ani jeden tank a prská mi to horkej liquid do huby. Obávám se, že to bude chyba toho atíku jako takovýho....

edit: nebo to byl lubův Cubis?

Diky, takze co s tim? Mam to zkusit reklamovat?

Teda pokud to bylo na me, na prskajici horkej liquid jsem nadaval nedavno ja...

Zadna z tech hlav mi nevydrzela snad ani 4 dny, pokazdy ten samej scenar.

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

Zdravím. Nahoď LVC Clapton případně pro použití s TC je ještě ucházející BF SS316 0,6 ohm. Ostatní typy hlav stojí většinou za prd. Osobně používám z továrních pouze LVC. Jedou výborně i chuťově slušné. Akorát jsou kanthalové tudíž nekompatibilní s teplotními režimy.

Upraveno uživatelem biknik
Odkaz ke komentáři

zásobování spirály je až moc, škvíří a bublá a prská. všechno se to hrozně rychle rozžhaví, jakoby spíš bylo něco s baterkou nebo nevim.

jinak továrním hlavám jsem se kvůli nákladům právě chtěl vyhnout, ale je pravda, že s nimi vše funguje většinou dobře. vyzkoušel jsem LVC i nějaký levnější.

- moje myšlenka je používat cubis pro jak jsem koupil (tedy s origo atomizérem a baterkou u které se dá nastavit 5-30W+bypass) a s RBA hlavou, do které si budu dokupovat pouze spirálky a vatu a měnit si to.

- jako kuřáka mě nezajímá dělat oblaka páry, ale chci si prostě normálně zakouřit jako s cígem (MTL). tedy nejspíš 1,5ohm.

= jde o to, jestli vůbec tyhle 2 věci lze skloubit (RBA a klasický šlukování), když v balení hlavy jsou spirálky 0,5ohm a tedy asi vhodnější na tahání rovnou do plic..?

možná šlo by koupit tenčí drát s větším odporem a experimentovat.

tady kluk říká, že na klasický šlukování RBA hlava moc není, ale kdyby se použil jiný drát na spirálu, tak pak nevím, v čem by měl být problém:

možná motám pátý přes devátý, ale faktem je, že když to funguje, tak super, ale když nefunguje, tak mě to sejří, páč nevím proč ne :D

Odkaz ke komentáři

Jsou vapeři, kteří spokojeně využívají RBA ke Cubis (PRO). Ale moc jich není. :D Důvod je atypická konstrukce atomizeru, kdy vzduch vchází horem a i horem nasáváme. To mají BF hlavy pro běžný vaping ústa-plíce chytře vyřešené dvojím pláštěm, kdy mezi plášti prochází vzduch ke spodu spirály a skrze spirálku pak vychází nahoru směrem k náustku. Ovšem u RBA se už toto vyřešit nepodařilo a prakticky dochází k ofuku spirálky shora a následnému odsávání utvořené páry. Což je hodně atypické a má to za následek, že ta pára díky nedobrému ofuku, není pro většinu a hlavně na pohodový vaping, nic moc.

Osobně, protože už mám nějaké zkušenosti, si převrtávám ty běžné BF hlavy a osazuji horizontální spirálkou. Pak už jen měním vatu a občas přežhavím spirálu.

Jde i přemotat hlavu tak, jak byla osazena spirálou vertikální.

Ale takto si většinou hrají pokročilí, které to baví, není to problém nebo je to třeba i výzvou.

K motání spirálek je mnohem schůdnější si pořídit RBA atomizer přímo k tomu určený např. Digiflavor Siren. Případně když už takovou mezicestu a dobré laciné řešení tak eGo One V2 a hlavu CLR.

Cubis je slušný, ale povětšinou pouze s už jmenovanými hlavami.

Upraveno uživatelem biknik
Odkaz ke komentáři

Nebo si koupit Kayfun V3 (originál SM). Namotat 0,8 ohmu. Osazení vaty je jednoduché a chuť je skvělá. Velmi jednoduchý set up. Velmi příjemná věc pro  vaping ústa-plíce (MTL).

Upraveno uživatelem jab63
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

rozhodně si kup něco kde se dá měnit baterie .... tohle za půl roku hodíš celý do popelnice, páč kapacita bude v řiti

Ok, to zní rozumně. A co teda není čínský?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...