brumko Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Díky za tip brumko, Koupil jsem 70/30 A je to o dost lepší. I chuťové mi to přijde lepší.Nemáš za čo. Na takého malinkého sráča to podáva chuť skvelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Pokiaľ mi niečo vyhovuje, tak si to môžem pprispôsobiť podľa svojich predstáv. A nemusí to byť zrovna Dicodes sTaifunom GT4. Či? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medy Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Pokiaľ mi niečo vyhovuje, tak si to môžem pprispôsobiť podľa svojich predstáv. A nemusí to byť zrovna Dicodes sTaifunom GT4. Či?image.jpegimage.jpeg Vypadá to parádně, ne že ne. Super tuning.Jinak když jsme u toho Hi-End vapingu (Dicodes a Taifun), posadil jsem Vapor Giant M5 na obyčejný starý iStick Pico. Co jsem to pořídil první pořádný atomizér, musím říct že se nedá vůbec srovnat s ničím co jsem měl v hubě do teď - BSKR Kit, Mi-Pod, SMOK snad ve včech verzích, asi 10 atomizérů na žhavící hlavy i pár obyčejných RTA motacích atomizérů. Bohužel Evropská produkce je jinde než Čína a za mě si tu cenu obhájí kvalitou zpracování i funkčností - vydrží to dýl než pár měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Neodolal som. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 ja zase sehnal dalsi Genesis ze starych zasob, dokoupil pidi baterkac a chrochtam si z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Koupil jsem ego aio pro a po dvou dnech jsem ho nesl na reklamaci. Neustále se zahlcoval liqidem. Prvne sem dal 50/50 pak 70/30 to trochu pomohlo(uchlastani přišlo o 2 potahniti pozdeji). Zkusil jsem i výměnit hlavu 0,6 Za 1. Ale pořád po 6-7 potaženích to začlo bublát a prskat. Tak jsem to odnesl zpátky do krámu a uvidím co řeknou.Přemýšlím co koupit na šlukovaní.Co toto:Joyetech CuBox s CUBIS 2 sada 3000mAh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Ještě přemýšlím o tomto,ale trochu mě odrazuje to nastavování, nejsem si jistej,že to využijí.https://m.vaprio.cz/produkt-2781-sada-aspire-zelos-50-nautilus-2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Zelos mám už druhým rokem a spokojenost, malé do ruky a Aspire hlavy také ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Je pro mě jako začátečníka využitelné nastavování módu. V čem je to lepší? Poznám to vůbec? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Je pro mě jako začátečníka využitelné nastavování módu. V čem je to lepší? Poznám to vůbec? DikyÁno je využitelné. Môžeš si na mod nahodiť ľubovoľný atík. Optimálne využiješ potenciál továrenských hláv s rôznymi odpormi. Budeš chcieť vyskúšať DL alebo cloudchassing? Žiadny problém. Prehodíš len atomizér. Začneš si sám motať? Žiadny problém. Mod na to máš. Zistíš, že továrenská hlava s rozsahom 12-16W Ti najlepšie podáva chuť pri 14W? Nech sa páči, dáš si 14W. Na displeji budeš mať vždy jasný prehľad v podstate o všetkom. Nastavovanie modu nie je žiadna veda.Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Vyčerpávající odpověď, díky brumko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Nemáš za čo.Ja som nahodil na xko matné sklo z limitky a keďže sa nedá meniť driptip, tak som sa na sústruhu pohral s teflónom a vyrobil som si ho á la Dvarw mtl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Mimochodom, pri produktoch Eleaf je priložený čierny magnetický pásik. Nikto v eshopoch mi nevedel vysvetliť na čo to vlastne slúži. Tak som trochen popátral a slúži to na overenie pravosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Máte někdo zkušenosti s produkty (baze, příchute) od flavourit? A ještě jsem narazil na tzv. uležení vlastního liqidu. Jak dlouho to chce nechat odležet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Máte někdo zkušenosti s produkty (baze, příchute) od flavourit? A ještě jsem narazil na tzv. uležení vlastního liqidu. Jak dlouho to chce nechat odležet?Baza je dobrá Avoria Nemecko napr Ohľadom uloženia podľa príchuť od ihneď vapovatelne cez týždeň dva až pól roka tabak napr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Co je na ostatnich bazich jineho, nez ze si ji namicham sam? Je tam nejaky rozdil?Co ja vim, tak zakoupis v Ficheme PG + VG a mas baze po kkt za hubicku. Nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medy Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Co je na ostatnich bazich jineho, nez ze si ji namicham sam? Je tam nejaky rozdil?Co ja vim, tak zakoupis v Ficheme PG + VG a mas baze po kkt za hubicku. Nebo se pletu? Nepleteš. Všichni co začínali na Imperii a podobných stejně skončili postupem času u Fichemy - přímý výrobce s licencí. Nemá na tom marži "speciálka" a vapeshop. Z Fichemy kupuju už dost dlouho a rozdíl nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medy Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Jinak pro všechny co míchají, vřele doporučuji: https://www.dreamflavor.cz/Tabákovky s jablky beru vždycky do zásoby a naprostá špička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 No prave.Uz je to celkem dlouho co jsem kupoval, ale co si pamatuju, tak za 1 litr PG + 2 litry VG jsem daval i s postovnym 500 Kc.Kdyz se divam na ceny bazi, tak kolikrat je cena 100 Kc za 100 ml.A pokud mrknes na slozeni, tak tam opravdu krom VG a PG nic neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Tak sem vyguglil tu Fichemu a ceny jsou úplně jinde! Jen mě trochu děsí to množství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se