Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nepoužitou bázi skladovat ideálně v lednici, případně na tmavém a chladném místě. Spotřebu mám relativně malou, protože preferuji mtl a po půl roce od nákupu úplně bez problémů. Stejně s nikotinem, beru Ultra Bunkerbase 100mg a naprosto spokojenej...

Odesláno (upraveno)

Pokud by někdoměl zájem, dal jsem do vlákna prodej  SX mini G class limited edition s atíkem Cthulhu MTL RTA , původní cena byla 7200 + 1100 Kč, nyní 4500. S cenou se ještě malinka dá hnout, když tak SZ.

Upraveno uživatelem Pege1012
Odesláno

Nespočet recenzií na MTL atomizéry na továrenské hlavy už začínam brať s veľkou rezervou. Konečne sa v Aspire spamätali a na Nautile 2S-ku vychytali komplet všetky muchy, ktoré ma srali. Predčil všetky moje očakávania. Mám z neho obrovskú radosť.

post-31381-0-03999400-1549980623_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

Tak já se taky pochlubím novou hračkou...

R.S.S. Mods Italia CIRCE DNA 75 + KLS RDA by Anonymous #199/450. Dlouho jsem neměl takovou radost...

post-37843-0-80250700-1550055268_thumb.jpg

Upraveno uživatelem medy
Odesláno

Takto sa mi to páči. Neukameňujte ma za ten atík ale ja si proste nemotám.

post-31381-0-15093100-1550181303_thumb.jpeg

post-31381-0-51034600-1550181315_thumb.jpeg

Odesláno

Pokiaľ by mal niekto záujem, mám v predaji fajnovú začiatočnícku sadu na vapovanie / modík, atík a kopa príslušenstva/.

Odesláno

Pánové dotaz, může se žhavící hlava po cca 14 dnech používání nacucut tolik liqidem, že to neustále bublá. Vrátili mi Ego aio pro z reklamace,že he od, naprosto v pořádku. Tak se tak hodil novou 0,6 hlavu a fakt to šlo, než začalo blikani signalizovat 30% baterky. Pak se to uleje hned. Taky sem přijel nato,že jakmile klesne hladinu liqidu pod vroubkovani na žhavící hlavě, opět se to hned uleje....

Tak to pořád doplňují a nabijim a začíná mě to s....

Podle rad Brumko používám 70/30 a hlava mi vydrží cca 14 dní.. 50/50 Jsem neměl ani odvahu zkusit...

Začínám vážně přemýšlet po něčem pořádným, zatím to vede Nautilus, nebo Nicolas...

Odesláno

Žhavící hlava je spotřební materiál. Hodně záleží na tom jak často / moc el. cigaretu používáš. Taky hodně záleží na stylu potahu - MTL (pusa-plíce) / DL (přímo do plic). 0,6 ohmu bude umět obojí, každopádně při potahu stylem DL bude životost kratší. 14 dní mi přijde jako solidní životnost hlavy.

Pokud si teda nechceš motat sám (jako Brumko) pak na MTL určitě Vapefly Nicolas je fajn. Na DL za mě Vapor Giant Go, ale možná to bude i tím, že jsem na tohoto výrobce zatíženej.

Pokud nemáš problém s motáním sám, je možností hromada. Při troše zručnosti netrvá osadit atomizér spirálou o mod déle, než vyměnit hlavu. Ekonomicky je to samozřejmě výhodnější a jako bonus podání chuti liquidu je v případě solidní volby atíku na úplně jiném levelu.

Optimální poměr liquidu podle pouček pro začátečníky: MTL 50/50, DL 70/30, případně 80/20. Ale je to silně individuální. Používám na oboje 70/30, jediný rozdíl je v osazení atomizéru vatou. Pokud by tě něco zajímalo, klidně napiš SZ.

Odesláno (upraveno)

Čo k tomu dodať. Suma nemalá ale Chlapci z Czestochovej to proste vedia. :notworthy:

attachicon.gifIMG_1398.jpg

attachicon.gifIMG_1399.jpg

attachicon.gifIMG_1400.jpg

Brumko to je origo, nebo zakázkovka? Mám pár modíků, které by si zasloužili takovej fajn kabátek. Navíc to na tom Dani boxu vypadá fakt světově, člověk to vrazí do kapsy a neřeší klíče, mince atp. Díky

Upraveno uživatelem medy
Odesláno

Medy díky. Zapomněl jsem napsat, že jedu MTL. Předtím jsem měl to zakladni ego aio,za 400 kč a tam mi vydržela hlava i 6 týdnů. Tak sem sáhl opět Ego a trochu sem to netrefil. Měl jsem přihodit pár stovek a koupit něco jiného..

Motani mě zatím neláká.

Odesláno

Pak je asi něj volba Nicolas a regulovaný mód. Za mě se pohybovat ideálně ve spodní polovině doporučené W výrobcem. Hlava vydrží déle...

Odesláno

Pak je asi něj volba Nicolas a regulovaný mód. Za mě se pohybovat ideálně ve spodní polovině doporučené W výrobcem. Hlava vydrží déle...

Regulovaný mód znamená,že ma ten displej kde se nastavuje výkon, teplota atd... v tomto jsem úplně mimo... nějaký tip ať se mam čeho chytit.

Odesláno

Regulovaný mód znamená,že ma ten displej kde se nastavuje výkon, teplota atd... v tomto jsem úplně mimo... nějaký tip ať se mam čeho chytit.

Upřímně záleží na rozpočtu, požadované výdrži, velikosti, teplotu pro hlavy nevyužiješ, to bych neřešil...

Taky záleží na tom co se ti líbí :)

Odesláno z mého BBB100-5 pomocí Tapatalk

Odesláno

Brumko to je origo, nebo zakázkovka? Mám pár modíků, které by si zasloužili takovej fajn kabátek. Navíc to na tom Dani boxu vypadá fakt světově, člověk to vrazí do kapsy a neřeší klíče, mince atp. Díky

V eliquidshope ich majú ale nie zrovna na dani box mini. Po telefonáte mi bolo povedané, že nemajú v pláne ich ani objednávať, lebo by boli údajne nepredajné. Dicodes im doporučil Poľskú firmu, ktorá ich vyrába a má aj povolenie používať logo. Vyhľadal som to na ebay a objednal. Za 4 dni dorazilo. Skús ich kontaktovať. Možno robia aj iné. Samozrejme veľké plus pre mňa bolo, že som im nemusel nosiť mod. Šablónu už mali.

https://www.ebay.pl/itm/Dicodes-Dani-Box-MINI-Leather-Standard-Sleeve-BROWN/173798372662?hash=item287730b536:g:~jYAAOSw~91bgsOT

Myslím, že cena je primeraná kvalite prevedenia.

Odesláno

V eliquidshope ich majú ale nie zrovna na dani box mini. Po telefonáte mi bolo povedané, že nemajú v pláne ich ani objednávať, lebo by boli údajne nepredajné. Dicodes im doporučil Poľskú firmu, ktorá ich vyrába a má aj povolenie používať logo. Vyhľadal som to na ebay a objednal. Za 4 dni dorazilo. Skús ich kontaktovať. Možno robia aj iné. Samozrejme veľké plus pre mňa bolo, že som im nemusel nosiť mod. Šablónu už mali.

https://www.ebay.pl/itm/Dicodes-Dani-Box-MINI-Leather-Standard-Sleeve-BROWN/173798372662?hash=item287730b536:g:~jYAAOSw~91bgsOT

Myslím, že cena je primeraná kvalite prevedenia.

Díky, perfektní... Moc děkuju

Odesláno z mého BBB100-5 pomocí Tapatalk

Odesláno

Kamoš si kúpil na začiatok na MTL toto: WISMEC CB-80 SADA S AMOR NS PRO ATOMIZÉROM

Po vyskúšaní som bol veľmi milo prekvapený. Naživo je to hodne malé. Vymeniteľná batéria, fajnové plnenie, vynikajúco sa drží v ruke, celokovové telo veľmi pekný dizajn.

Odesláno

Jako vedlejší zařízení do saka, jsem pořídil Lost Vape Orion DNA POD. Malá decentní sranda za relativně rozumné peníze s možností kompletní synchronizace s PC a nastavení. Do obleku na meeting, nebo jako čistá náhrada cigarety celkem pecka. Navíc pokud se rozhodneš pro "vyšší level" v budoucnu, máš zmáknutou práci s Escribe SW, kde se dají nastavit veškeré DNA čipy - za mě nejoblíbenější. I když zastánci Dicodes budou oponovat :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...