uns Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 tyto Breitling for Bentley ? GMT Chronometer Chronograph zejména ty v pravo, osobně mně ta kombinace s černým (kaučukem?) vypadá dost zajímavě. nepáčia sa mi ani jedny. ale ak by som si musel vybrať tak tie vľavo. s bielym ciferníkom sú málo výrazné...
911 Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 Spatne. S ridicem jen Rolls (ne jinak), naopak Bentley s ridicem je dukaz neznalosti a buranstvi dnes ani RR s ridicem. strategie je uz jina. jinak kdybych musel tak ty vlevo. ale BfB bych si vybral jine
Návštěvník YPO Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 když bnb tak jenom tyhle - naživo jsou mňam
Toams Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 ... z BfB by som bral tieto, proste mrte budikov jak v kokpite ma nejak neberu ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 ... z BfB by som bral tieto, proste mrte budikov jak v kokpite ma nejak neberu ... Předběhl jsi mě. Ovšem já preferuji modrou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Valentin Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2008 tyto Breitling for Bentley ? GMT Chronometer Chronograph zejména ty v pravo, osobně mně ta kombinace s černým (kaučukem?) vypadá dost zajímavě. Ty vpravo se mi líbí víc
sved002 Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 pro me cerny cifernik !!!!!!!
spartakcz Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 U Breitlingu snad není možnost šlápnout vedle...:-) Co model, to krása...!
Daemonultimate Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Když už se tu vytáhlo tohle starý vlákno,nemáte někdo informaci od kdy mají začít dávat k těmhle hodinkám to auto?
Tomak Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Ty bílý na kaučuku se mi vůbec nelíbí
Radek Brno Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Souhlasím s předchozím, bílé na kaučuku tak mi padnou do oka více.
grey Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 Moc přeplácané, a vadila by mi ta velká, a hlavně zbytečná, luneta.
Návštěvník vitasonny Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Tak Ty mrakodrapovi 6.75 jsou krásný a to jsem si myslel do ted, že bentleye jsou slabý odvar Breitling, ted už si to nemyslím, díky mrakodrapovým fotkám!! Super!
rastike Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Neviem dost precackane,su aj krajsie breitlingy.
kuncák7 Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Neviem dost precackane,su aj krajsie breitlingy. Pod toto se podepíšu. Tyhle fakt ne.
Quido Morava Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 nepochybuju o kvalitě a zvuku značky, ale tyhle pře-zdobené nemusím vůbec.......a v každé druhé lepší hospodě narazím aspoň na jeden jejich fejk
rfido Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2012 Mrakodrape, pěkný stroje...... A ty dvoje nahoře, tak určo ty levý :-)
Harwey Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Zdravim Vas,neviem do ktoreho vlakna by som mal presne napisat, tak skusim tu.Rad by som si od Vas nechal poradit ohladom kupy Breitlingov, ako prvu mensiu investiciu. Bud Colt alebo Jupiter alebo Pluton.Popripade nieco ine, asi skor najprv quartz, kedze penazi je vzdy menej ako by bolo treba, ze:) Vdaka za rady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se