Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím ve spolek. Chtěl bych se s vámi poradit ohledně výběru automatů potápek. Co se týče ceny, kterou jsem ochotný zaplatit, tak ta samozřejmě stále víc stoupá, čím déle vybírám :) Vždyť to všichni znáte... Teď jsem na cca max 20-23 tisících, záleželo by na hodinkách. Nějakou představu mám, koukal jsem na nějaký Steinhart a Davosy. Vím, že plno lidí zrovna tyhle značky moc nemusí... Máte určite nějaké další tipy. Jen ještě dodám, že nechci nic z druhé ruky.

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já momentálně propadl chronobundu, zdvojnásobil můj maximální rozpočet a objednal Steinhart ocean 500 titanium premium. Tak na ně mrkni:)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odesláno

Tiez odporucam Wardy.

Nove Tridenty nebudu v akcii tak skoro, ale nejaky kuponik na 150e sa najde skoro vzdy. Treba to brat v librach a este sa da par desiatok eur usetrit.

Sent via IPoAC

Odesláno

Na ty Titany jsem koukal, nejsou špatný. Co se týče Wardů, tak ty jsou pěkný, to jo. Jaký máš zkušenosti s tím objednáním z Anglie? To mě trochu trápí.

Odesláno

Jenom, že nemám zkušenosti s nakupováním z ciziny. No jo, stará škola :) zeptám se asi trochu blbě, ale můžu platit i z účtu na účet nebo jenom přes kartu? Mám zkušenost, že ne s každým typem to jde (a tím nemyslím jestli je to Visa, MasterCard apd.).

Odesláno

Vondry1 : z účtu na čet do zahraničí to bývá dražší o poplatky banky. U karty většinou platíš jen za konverzi. Jen se musíš držet osvědčených obchodů, aby ti někdo nevybílil účet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...