martar Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 (upraveno) Hele ty Sub 200 co tam maj, to je taky nove nebo? 999usd za takove pekne divery....https://doxawatches.com/products/sub-200?variant=29458973655149Všechno s oranžovou rybou na korunce by mělo být nový. A jsou fakt pohledný a nízký. Takový Eberhardy za polovic. Upraveno 20. srpna 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 300ky super, ale ja asi s klidem zustanu u svych 1200T... nevidim moc rozdil ani duvod to menit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 FYI pratele, nedalo mi to a napsal jsem do Doxy. Ozvali se hned obratem. "Thank you for your email and interest in DOXA watches. For your information we are working on a platform for the Europe. We kindly ask you for some patience." Takze to je docela pozitivni zprava No a pak jsem se ho ptal, jestli by pripadla v uvahu pripadne nejaka limitka v omezenem mnozstvi (cca 20 ks) pro hodinkove forum. Nebudu mu psat jen tak zbuhdarma, ze jo No na to odpovedel, ze v tuto chvili ne, ale mam se ozvat zacatkem pristiho roku. Tak stay tuned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 Nooo, to zní dobře. Oboje. Jen jsem zvědav na ty EU ceny. Limitka by byla super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 300ky super, ale ja asi s klidem zustanu u svych 1200T... nevidim moc rozdil ani duvod to menit Kubo, podpis máš kilometrovej a pŕitom tam aktuálně ty 1200T nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 21. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2019 At tu teda jen blbě nekecám - když je řeč o třistovkách, vždycky si vzpomeny na tyhle: https://gearpatrol.com/2012/01/31/timekeeping-icon-volume-3-1967-doxa-sub-300t-sharkhunter/ Hodinky, kterejm dojebanost sekne. Nový za 1900 ?/$ už ale nejsou úplně za pusu a člověk si je asi bude podvědomě chránit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 FYI pratele, nedalo mi to a napsal jsem do Doxy. Ozvali se hned obratem. "Thank you for your email and interest in DOXA watches. For your information we are working on a platform for the Europe. We kindly ask you for some patience." Takze to je docela pozitivni zprava No a pak jsem se ho ptal, jestli by pripadla v uvahu pripadne nejaka limitka v omezenem mnozstvi (cca 20 ks) pro hodinkove forum. Nebudu mu psat jen tak zbuhdarma, ze jo No na to odpovedel, ze v tuto chvili ne, ale mam se ozvat zacatkem pristiho roku. Tak stay tuned Jen jsem sem zabloudil, nemáš nějaký novinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 Bohuzel, zatim nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Na Uhrforu už to frčí. První kusy už jsou v poště. Zatím běží expedice pro EU trh z Pforzheimu kde by do budoucna mělo být i servisní centrum. Vídeň už je minulostí. I komunikaci si zatim pochvalujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 nenavysila sa nahodou cena? nejak sa mi nezda, ze boli 1900e ked som zacal vlakno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Martar o pár postů nad náma 21.8 píše o 1900$/? tak myslim,že s cenou nic nedělali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 22. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 mas pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Mate link na eveopske stranky? Nemuzu ho najit. Nebo se objednava na US strankach a dle adresy se pak jen expeduje z prislusneho mista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 A jeste point do duskuze. Co byste vzali? 300 nebo 1200? Nove 300 uz nemaji ten vintage look, nemaji heliak, ale zase pouzdro bude kapku tensi. Nejsem si jistej tim rozsirujicim se tahem k pouzdru. Asi se mi to libi, ale klasika je klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Bral bych radši ty 1200, ten tah mi na nich sedí víc. Ale podle stránek jsou už vyprodaný nebo koukám blbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 mna najviac veru 300vky carribean Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 23. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 napisal som im mail, ze ako si ich vlastne mozem kupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 23. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2019 Na Uhrforu to řeší mailem a tak to prý funguje. 1200 jsou vyprodaný tak myslim to máš pořešený. S heliakem bych si asi hlavu tak nelámal. Já se v kanceláři mezi papíry tak hluboko neponořuju abych ho potřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 Odpisali mi z doxy. Riesi sa to cez nejakeho ich partnera v DE, Company Luxury Brand International GmbH & Co. KG Address Julius-Moser-Strasse 9, 75179 Pforzheim Contact person Ms. Ilona Schmeck Phone number +49 (0) 7231 93 12 20 Email contact@doxawatches.com staci im poslat mail, poslu informacie na platbu. Cena na sub300 je 1890eur a shipping po EU free. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Dobry, ze budou fungovat nejak lip v EU. Tesim se na srovnani 300T s 1200T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se