milomac Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna (upraveno) O víkendu jsem měl možnost zkusit si conquesty na gumě s černým cifrem o velikosti pouzdra 38 mm, když pořád čtu, že trend je teď nosit menší . Naživo na místě jsem si musel pro sebe říct, tak ty určitě ne, jsou moc malé. Při pohledu na ten druhý obrázek mám pochybnosti, jestli jsem si zkoušel vůbec 38 mm a ne 41 mm, jako mám já ... Upraveno 25. srpna uživatelem milomac 1
Cancri Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září Dlouho jsem chodil okolo, takze hlasim vstup k vam do L fora. Jsem z nich nadsenej, ta "retro" vlna na me nejak zafungovala a otevrela mi cestu k dalsi znacce. Hezkou pomalou sobotu vsem! Kdyby nekdo mel Dolce Vita, uvitam zde nejaky fotky, tenhle tvar tak nejak dal zvazuju a L by byl kandidat. 6
Vlcak Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Ultra-Chrony jsou krásné, gratulace k rozhodnutí do nich jít. A 5 Hz strojek to má jen pár značek. Paráda. 1
Kluk jako buk Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září (upraveno) Upraveno 15. září uživatelem Kluk jako buk 6
holdMyBeer Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Ahoj, moj prvy prispevok tu na foru. Longines Spirit Zulu Time 39mm 10 2
Vlcak Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září @holdMyBeer Ahoj a vítej. Ta tmavě zelená na lunetě a číselníku na tvý Spirit Zulu Time vypadá luxusně. Moc se mi líbí.
holdMyBeer Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září před 5 minutami, Vlcak napsal: @holdMyBeer Ahoj a vítej. Ta tmavě zelená na lunetě a číselníku na tvý Spirit Zulu Time vypadá luxusně. Moc se mi líbí. Ahoj, on ten ciselnik je v skutocnosti tmavo-sedy az cierny. Moj mobil nefoti az tak farebne spravne a trochu tie farby prepalil Posielam este jednu foto, kde farby viac zodpovedaju realite. Ale inak ma bavi ma na tychto hodinkach, ze pri roznych svetelnych podmienkach naozaj menia farbu. Niekedy ta tmavo-zelena luneta je pod roznymi uhlami az cierna.
Honza 1234 Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září Ahoj, nějak jsem se nemohl popasovat s originálním tahem, tak jsem je dal na tah od certiny, sedí super, mají okamžitou mikroregulaci a myslím, že to nevypadá úplně blbě 3
Kluk jako buk Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září @Honza 1234 Nechápu, jak je možné, že tak dobře sedí. A vypadá výborně. Proč jsi se nemohl popasovat s origo tahem? Délka?
Honza 1234 Odesláno 24. září Nahlásit Odesláno 24. září před 3 hodinami, Kluk jako buk napsal: @Honza 1234 Nechápu, jak je možné, že tak dobře sedí. A vypadá výborně. Proč jsi se nemohl popasovat s origo tahem? Délka? Ahoj, no upřímně, taky jsem to nečekal, hlavně certiny jsou 43 a longiny 41 , ale sedlo to jako zadek na hrnec. Ten původní tah je moc masivní a střední část je leštěná, to se mi moc nelíbilo, tak jsem to jen tak zkusil a vyšlo to 1
paolo75 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 17 hodinami, Honza 1234 napsal: Ahoj, nějak jsem se nemohl popasovat s originálním tahem, tak jsem je dal na tah od certiny, sedí super, mají okamžitou mikroregulaci a myslím, že to nevypadá úplně blbě Fakt to vypadá dobře, ta leštěná část mi taky moc nesedí. O tah z jaké reference Cartiny jde?
Honza 1234 Odesláno 25. září Nahlásit Odesláno 25. září před 4 hodinami, paolo75 napsal: Fakt to vypadá dobře, ta leštěná část mi taky moc nesedí. O tah z jaké reference Cartiny jde? Přikládám fotku s ref.cislem
janjan Odesláno 10. října Nahlásit Odesláno 10. října V 24. 9. 2025 v 14:04, Honza 1234 napsal: Ahoj, nějak jsem se nemohl popasovat s originálním tahem, tak jsem je dal na tah od certiny, sedí super, mají okamžitou mikroregulaci a myslím, že to nevypadá úplně blbě Vypadá to dobře díky za tip
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se