Harwey Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 před 13 minutami, mlsoun1 napsal: Jeste se mi libi rada Watchmaking Tradition-The Longines 1832.Z tech jsem uplne unesen.Zadna cisla,jen indexy. kaliber je tam rovnaky, tak uz si len vybrat treba vyskusat v obchode, puzdro a nozky su ine, ktore budu lepsie sediet na ruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Vedel jsem,ze se ozves.Tak mi ukaz svou prdelku Ale vazne,vubec jsem netusil ze maji ty Tve pruhled na stroj. A propo,samozrejme ze ta faze je zbytecna.Ale vypada to suprove a dava jim to smrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 (upraveno) Ale vis v cem je jeste potiz? Jsem se zamiloval do Spiritu Zulu Time se zlatymi ruckami.A zrovna na ne dosetruji. Ale jedu si do Prahy k Bechynovi pro tah a pul clanky.Tak mas pravdu,vyzkousim vse a uvidime co mi sedne. Upraveno 23. března 2023 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Tak tady prosím moje prdelka kupoval jsem konkrétně tenhle model, protože má to průhledné dýnko, baví mě se jen tak občas koukat na ten strojek Jinak máš na mysli tenhle kousek? https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-longines-spirit-zulu-time-l38124632/?gclid=EAIaIQobChMIs9OSzOvx_QIVxI9oCR1RaQPNEAAYASAAEgJkcPD_BwE protože ten se mi neskutečně líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Moc díky,je to krása.Žádné Longiny nemám s průhledem na stroj.A to je velká škoda,musím to napravit A ano,to je přesně ten model o který mám zájem.Zatím ho vídám jen na fotkách,či na YouTube.To je nej model z řady Avigation Spirit.Po něm ještě je moc pěkný ten kousek co vlastní kolega Balthus.Ale ty zlaté ručičky v kombinaci zelené,prostě luxus.Zvažuji ho natolik,že nakonec pustím keramické HC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Jo, za mě je to opravdu krása, to spojení zelené, černé a zlaté (která není nějak výrazná) je prostě perfektní. Dokážu si představit, že bych si tím taky jednou doplnil svoji sbírku. Jen škoda, že nemají průhledné dýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 No já si dokážu představit celou sbírku jen u Longines 1. LHC diver 2. Spirit tříručky EDC/pilotky a 3. Sector dial oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stantheman Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 před 11 hodinami, mlsoun1 napsal: Ano,ano,jsou to moc pekny kousky.Hlavne ty Mastery.Tak to sem syp a poprosil bych foto strojku Tady to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Moc pěkné.Děkuji pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Před hodinou, Dushakx napsal: No já si dokážu představit celou sbírku jen u Longines 1. LHC diver 2. Spirit tříručky EDC/pilotky a 3. Sector dial oblekovky Tak na to se těším mistře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stantheman Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Mam ted v merku tenhle kousek z kolekce weems.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Zajimavy kousek,ta cibulova korunka ma krasny vintage vzhled k tomu ty decentni rucicky,moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Pěkný, do takových jsem ještě nevyrostl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 uz vic nez tyden nesly z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Dnes kancelář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 V 23. 3. 2023 v 18:53, Dushakx napsal: No já si dokážu představit celou sbírku jen u Longines 1. LHC diver 2. Spirit tříručky EDC/pilotky a 3. Sector dial oblekovky Mám to úplně stejně, Longy u mě vedou!!! Je to zřejmě jediná značka, kde si mi líbí opravdu hodně typů hodinek. 1.LHC 2.Flagship 3.Sector Dial... a pak chronografy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 před 59 minutami, povolnyj napsal: Dnes kancelář. parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Nastesti to nebylo zmrzle na kost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 před 1 hodinou, povolnyj napsal: Dnes kancelář. Sigma male! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se