mlsoun1 Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 před 26 minutami, Zdenek1307 napsal: To já o ně brzy přijdu, ale už kuju náhradu. No jo, to je život. Tož zde je to standart.Já to tak mám s béčkama.Ta značka mi prostě není souzena.Koupím,ponosím a šup do trezoru.LHC nejdou prostě jen tak nahradit.Jsem moc rád,že je mám.Dobře mi sedí na ruce,jsou velké a přehledné(až na tu datumovku,už bych uvítal big date,nebo rovnou nodate),ale to je jiná.Prostě je zde spokojenost. A pokud to není tajemství,co příjde teď?
Zdenek1307 Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2023 před 16 minutami, mlsoun1 napsal: Tož zde je to standart.Já to tak mám s béčkama.Ta značka mi prostě není souzena.Koupím,ponosím a šup do trezoru.LHC nejdou prostě jen tak nahradit.Jsem moc rád,že je mám.Dobře mi sedí na ruce,jsou velké a přehledné(až na tu datumovku,už bych uvítal big date,nebo rovnou nodate),ale to je jiná.Prostě je zde spokojenost. A pokud to není tajemství,co příjde teď? Jeste nevim... ale uz jsme o tom psali, ze mozna ty stejne, co mas ty. Uvidime.
Ersagon Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2023 Tak už je mám doma z ozdravného pobytu. Musím vyzdvihnout super přístup a servis u Bechyněho, je tam radost zajít
mlsoun1 Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 @fahrtimenapiš Robertovi(R4B4) a on Ti nějaký kousek ušije.Ceny výtečné a práce na jedna s hvězdičkou
mlsoun1 Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Odesláno 1. září 2023 @fahrtimePardon,celý den mi to padá a odpovídám na první stránku.Neskutečné,tak pardon
Kluk jako buk Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Odesláno 4. září 2023 V 2. 9. 2023 v 15:25, Pivas napsal: Pěkná fotka. Už se těším, až vyzkouším nové 39mm. To jsou možná jediné hodinky, kde zkousnu absenci data.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se