Přejít na obsah

Jaké Longines máte na ruce?

Mašu

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, kaktusář napsal:

spíš nevím, jestli jít do mechaniky nebo quartzu - nechci se starat o tolik mechanik, takže bych rád koupil časem malé lhc 39mm quartz

https://www.helvetia-hodinky.cz/zbozi/longines-hydroconquest-l3-730-4-56-6/

jenže mě zas láká ten strojek... abych nakonec nedopadl tak, že budu šetřit na oboje verze.. snad ne.. zatím to vypadá na quartz... 

Za mě quartz je výborná volba. I tento strojek je velmi kvalitní / Eta/ . Já vůbec nelituji, že jsem šel do baterky. Ačkoliv chápu, že je to dost peněz za baterku. No ale je to přece Longines a ta kvalita je tam znát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 8 hodinami, Wendellin napsal:

Za mě quartz je výborná volba. I tento strojek je velmi kvalitní / Eta/ . Já vůbec nelituji, že jsem šel do baterky. Ačkoliv chápu, že je to dost peněz za baterku. No ale je to přece Longines a ta kvalita je tam znát.

díky za reakci, asi to tak dopadne :) 

Odkaz ke komentáři

@kaktusář Protinázor: Já bych baterku za sedmadvacet nebral. Kór, když když se mírně jeté automaty dají sehnat za podobnou cenu např. na Chrono24 nebo i tady. Já ty svoje kupoval před Brexitem z Anglie asi za 24. 😀 Klidně bych si na Tvém místě i trochu připlatil, protože ten přesný automat s dlouhou rezervou za to stojí. Stačí je vzít na ruku jednou za tři dny.

Pokud bych hledal quartz, tak se dívám na Seiko, Casio, Citizen, Breitling nebo staré Bondovky.

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, Kluk jako buk napsal:

@kaktusář Protinázor: Já bych baterku za sedmadvacet nebral. Kór, když když se mírně jeté automaty dají sehnat za podobnou cenu např. na Chrono24 nebo i tady. Já ty svoje kupoval před Brexitem z Anglie asi za 24. 😀 Klidně bych si na Tvém místě i trochu připlatil, protože ten přesný automat s dlouhou rezervou za to stojí. Stačí je vzít na ruku jednou za tři dny.

Pokud bych hledal quartz, tak se dívám na Seiko, Casio, Citizen, Breitling nebo staré Bondovky.

díky, no to máš pravdu samozřejmě... já spíš už nechtěl množit mechaniky kvůli servisům...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, kaktusář napsal:

díky, no to máš pravdu samozřejmě... já spíš už nechtěl množit mechaniky kvůli servisům...

Ja nosím len mechaniky a pokial všetko šlape ako má, raz za 10 rokov ma ten servis asi nezabije😉a v zásade s tým počítam🙂

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

to je taky pravda :) v současnosti mám ve sbírce 9 mechanických hodinek, to je cca 9 servisů jednou za 10 let... nevím, kde mám mít stopku :) jestli jako pořídit max 10 mechanik nebo co...bohužel jsem začal s mechanikama pozdě, až v roce 2017, takže mám zatím málo životních zkušeností :)

image.thumb.png.9fd6ad874bd0638063374072c499fbcd.png

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...