Wendellin Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna před 1 hodinou, kaktusář napsal: spíš nevím, jestli jít do mechaniky nebo quartzu - nechci se starat o tolik mechanik, takže bych rád koupil časem malé lhc 39mm quartz https://www.helvetia-hodinky.cz/zbozi/longines-hydroconquest-l3-730-4-56-6/ jenže mě zas láká ten strojek... abych nakonec nedopadl tak, že budu šetřit na oboje verze.. snad ne.. zatím to vypadá na quartz... Za mě quartz je výborná volba. I tento strojek je velmi kvalitní / Eta/ . Já vůbec nelituji, že jsem šel do baterky. Ačkoliv chápu, že je to dost peněz za baterku. No ale je to přece Longines a ta kvalita je tam znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 8 hodinami, Wendellin napsal: Za mě quartz je výborná volba. I tento strojek je velmi kvalitní / Eta/ . Já vůbec nelituji, že jsem šel do baterky. Ačkoliv chápu, že je to dost peněz za baterku. No ale je to přece Longines a ta kvalita je tam znát. díky za reakci, asi to tak dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna @kaktusář Protinázor: Já bych baterku za sedmadvacet nebral. Kór, když když se mírně jeté automaty dají sehnat za podobnou cenu např. na Chrono24 nebo i tady. Já ty svoje kupoval před Brexitem z Anglie asi za 24. Klidně bych si na Tvém místě i trochu připlatil, protože ten přesný automat s dlouhou rezervou za to stojí. Stačí je vzít na ruku jednou za tři dny. Pokud bych hledal quartz, tak se dívám na Seiko, Casio, Citizen, Breitling nebo staré Bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna před 24 minutami, Kluk jako buk napsal: @kaktusář Protinázor: Já bych baterku za sedmadvacet nebral. Kór, když když se mírně jeté automaty dají sehnat za podobnou cenu např. na Chrono24 nebo i tady. Já ty svoje kupoval před Brexitem z Anglie asi za 24. Klidně bych si na Tvém místě i trochu připlatil, protože ten přesný automat s dlouhou rezervou za to stojí. Stačí je vzít na ruku jednou za tři dny. Pokud bych hledal quartz, tak se dívám na Seiko, Casio, Citizen, Breitling nebo staré Bondovky. díky, no to máš pravdu samozřejmě... já spíš už nechtěl množit mechaniky kvůli servisům... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna před 1 hodinou, kaktusář napsal: díky, no to máš pravdu samozřejmě... já spíš už nechtěl množit mechaniky kvůli servisům... Ja nosím len mechaniky a pokial všetko šlape ako má, raz za 10 rokov ma ten servis asi nezabijea v zásade s tým počítam 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna to je taky pravda v současnosti mám ve sbírce 9 mechanických hodinek, to je cca 9 servisů jednou za 10 let... nevím, kde mám mít stopku jestli jako pořídit max 10 mechanik nebo co...bohužel jsem začal s mechanikama pozdě, až v roce 2017, takže mám zatím málo životních zkušeností 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Mladí za chvilku začínají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Dnes v lesích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Po celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Neustále,ale pořád zvažuji koupit letecké Longiny,jenže…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září Drobet sprchlo a je lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 5. září Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září @mlsoun1 tyhle k tobě prostě pasují nejlépe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září LLD 39 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září U mne se nic nemění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. září Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Ke sv. Františkovi a ke studánce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se