Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj koupil jsem si to Sika 6139 ? 6022 a chtěl bych se vás zeptat zda si myslíte že jsou díly na nich originální děkuji

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj koupil jsem si to Sika 6139 ? 6022 a chtěl bych se vás zeptat zda si myslíte že jsou díly na nich originální děkuji

teraz sa uz neskoro pytas. skor nie ako ano :(

Odesláno

Tak už jen na první pohled - 6139-6022 jsou pulsemetry a tohle ne, takže pokud je to napsané na dýnku, minimálně to bude špatně. Ale spíš to bude mnohem horší, na první pohled nesedí tah, jiná tlačítka chrona, korunka taky nevypadá původně... A to bude jen začátek

Odesláno (upraveno)

Jo a pokud by to měly být 6139-6012, tak tam zase mají být červené sekundovky... Asi bych hodně zvážil, zda servisovat, i to pouzdro z fotky vypadá celkem rozleštěně

Upraveno uživatelem VojtaB
Odesláno

Kluci, a co číselník? Na indexech není lumina, sluníčko mi přijde až moc výrazné a font písma se mi zdá taky trochu jiný. Ale to už naštvanost kupujícího asi nezvýší....

Odesláno

Ke komu jsi to dával? 2k za generálku je celkem levné, to by zajímalo půlku fóra :D

A jinak 2+2k není zas tak hrozné, i když na takový bastl škoda každé koruny. To by se bývalo spíš vyplatilo za tu dvojku mít strojek na náhradní díly pro něco, co bude stát za to...

Odesláno

Stopnout servis, rozebrat na prvočinitele, spoustě lidí ty náhradní díly udělají radost a ty na tom pár korun vyděláš...

Odesláno

Tak jsem dnes opravdu zrušil a jelikož zde nejsem členem dlouho nemůže nabízet na náhradní díly tudíž dávám hodinky na Aukro a kdybys vás někdo měl zájem si je koupit na náhradní díly jsou tam dispozici

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...