shewcza Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Je to tak, bohužel nejsem v pozici, že bych si mohl dovolit mít všechny ty hodinky doma na hromádce a je tolik pěkných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2020 (upraveno) Aspoň na chvílu som si výskúšal baterkové Grand Seiko SBGV223. Bohužiaľ nesedeli papiere tak som si poslal naspäť. Na moje prekvapenie spracovanie SDGM je fakt takmer ako u GS. Ručky sú lepšie na GS, ale puzdro a všetko ostatné je na úrovni GS. Aj keď je taký divný pocit mať na ruke quartz, ale asi by som s takýmto quartzom dokázal existovať. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. listopadu 2020 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 12. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2020 Spontánny nákup Monta Skyquest Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 16. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Po 4. dňoch na ruke dám malé zhodnotenie Monta Skyquest. Plusy: - jednoznačne TOP spracovanie, hrany krásne zaoblené, nikde žiadna vôla, prechody brus - lesk na 1*, zaoblená korunka vôbec netlačí do ruky - dizajn, mne sadli. Modrý ciferník, aplikované ciferník, kovová luneta, ručky, všetko pekne ladí. - rozmery priemer cca. 40,5mm a výška cca. 12mm. - GMT strojček Sellita SW330-1, presnosť príkladná za 4dni mi spravili +8s, čo je bomba - ťah, ten sa zužuje z 20mm na 16mm, je celkom tenký a spolu so sponou s obyčajnou mikroreguláciou je veľmi pohodlný Mínusy: - korunka je malá. Chce to troška cviku na odskrutkovanie, ak má človek dlhšie nechty je ju problém odskrutkovať - spona má veľmi dlhé "ramená". To spôsobuje, že zasahuje až príliš do posledného dieliku ťahu - luneta ide troška ťažšie Celkovo to vyhotovenie je výborné porovnateľné napr. s Tudor. Za mňa spokojnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 (upraveno) Keďže sa blíži koniec roka tak tu mám takú rekapituláciu môjho vývoja, t.z. fotky mojej zbierky z roku 2018, 2019 a 2020. Celkom zaujímavé, lebo rok čo rok neostane kameň na kameni 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. prosince 2020 uživatelem Diablo1st Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 (upraveno) Hmmm tak musím říct, že až na ty SDGM (mně ten model přijde přeceňovaný a nudný), tak přesně takovou krabici bych si přál. Jo a ty CHW v bronzu - a byl bych šťastný - už teď jsem zvědavý na stav touto dobou za rok Každopádně ať dělají radost - vč. těch SDGM Kéž bych se uměl omezit na 6 kusů a nehromadil Prim a rusáky, co stejně nikdy nedám na ruku .... Upraveno 20. prosince 2020 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 20. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2020 Ďakujem Videl si tie SDGM naživo? Na fotkách (hlavne teda na tých mojich) je ťažko zachytiť ten sunburst ciferník. To spracovanie puzdra je takmer na úrovni GS. Sú dve veci, ktoré by som im vytkol a to strojček 6r15 a spona bez mikroregulácie, ale to si sťažujem prakticky na každých Seiko, ktoré som mal v rukách Moje maximum čo som mal je 10ks a to je už pre mňa moc. Tých 4-5 kusov + G-shocky vidím ako ideálne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Co se týče těch SDGM - na živo jsem je několikrát okukoval, ale ani tam to na mě nepřeskočilo - nezkoušel jsem teda na zápěstí - zůstal jsem u očumování ve stojanu kde byly vždy dost přesvícené - kdyby tak byla ta krabice moje (kéž by ) tak bych místo nich jako "dress watch" bral v nějaké rozumné ceně odpovídající max.. těm SGDM buď Seiko SARY091, nebo ORIENT STAR DE00002W - protože prostě více ruček je více zábavy , nebo Junghans Meister Classic 027/4310.00 trochu více peněz, ale esence "dress watch" - případně PRIM Traktor, v ocelovém pouzdře od Stenlyho - klasika za málo peněz, ale pro tento účel výborné.... Tak jsem se zasnil ale doma to mám hodinkově úplně jinak poskládané - asi s tím budu muset něco dělat a reorganizovat to at ti to tiká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Dnes za zvolil DHL kurier V january sale som kúpil C65 Trident Vintage Mk2 a C5 Malvern automatic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 V 15. 1. 2021 v 12:40, Diablo1st napsal: Dnes za zvolil DHL kurier V january sale som kúpil C65 Trident Vintage Mk2 a C5 Malvern automatic Rozšířit Zdá se mi to, nebo ty C65 Trident Vintage Mk2 mají bílé ručky a indexy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 To je len fotkou. Keďže je to vintage rada indexy sú troška nažltlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Já si právě říkal. Ale myslel jsem si, že by se mohlo jednat o nějaký prototyp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Veru nie, keď som prišiel na sale už boli všetky prototypy preč. Tie tam boli fakt iba pár minút. Inak hodinky podobného dizajnu ako C65, ale s bielymi indexami by mali výjsť tento rok. Mali by sa volať C60 Trident Classic. Aspoň tak mi bolo povedané, keď som bol v showroome u Warda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Díky za info, ty by mohly být fajn. Už mám te vintage lumi dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 No veru C5 nebude moja šálka kávy, tie naisto pôjdu z domu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 C65 Trident Vintage Mk2 sú rozhodne lepšie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 15. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Dám sem ešte jednu nekvalitnú na Hirsch Robby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Tieto C65 mi urobili radosť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 30. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Dlho som nič nepridal, tak aspoň teraz moja najnovšia akvizícia. Po takmer roku som dostal chuť na nejaký lepší Quartz, tak som kúpil Casio Oceanus T200s. Za tie prachy fakt super spracovanie. Ťah je trošku chrastítko bez mikroregulácie, ale tak niekde sa muselo ušetriť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 Supr bezúdržbovky. Za mě moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se