Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Diky za info. Tvou fotku spitfiru sem videl a ac byla lehce na kuncala, tak me ty hodinky taky moc nevystrelily z trenek. Vybral si dobre:-)

Připadá mi na Spitfire ten cifr už dost zaplněnej + ty masivní ručky (vzhledem k velikosti cifru). 

Odesláno

Díky všem, za rady, názory a doporučení. Než to tu zamknu, tak udělám rychlou rekapitulaci, z čeho a jak jsem nakonec vybíral.

Za prvé jsem si znova změřil zápěstí a zjistil jsem, že společně s 13kg váhy jsem ztratil 1cm na zápěstí. Takže teď mám 16,5cm a to už začíná být docela omezující.

Zkusil jsem na ruce Monaca cal 11. Vypadají na mě velký, vysoký, ale pořád se mi strašně líbí. Až zase ztloustnu, tak je koupím ;)

Díval jsem se na nový Bondovky. Jsou hezký, ale přišly mi na první pohled velký. Měl jsem kdysi starý plechový vlnky a tenhle nový typ působí mnooohem masivněji. Ale jinak pěkný.

Zkusil jsem i Tudor GMT. Překvapivě dobře mi seděly a nevypadalo to vůbec blbě. Hodně jsem o nich přemýšlel a ještě asi v budoucnu budu.

Pak jsem se byl podívat na Iwc Marky. U Dušáka mají klasické XVIII, LPP, Tribute to XI i 39mm Spifire. Bál jsem se, jak mi budou Marky sedět, protože mají papírově velký lug2lug. Sedí ale naprosto v pohodě.

Klasický Marky jsou parádní a uměl bych si je představit, na LPP jsem se těšil asi nejvíc, ale s tím modrým cifrem a bílou datumovkou to pro mě nemělo duši pilotek. No... a u Tribute to XI se projevilo, že ujíždím na retro stylu. Prostě krása.

Poslední konkurent tak vlastně byli Spitfiry. In-house, retro, na mě dobrá velikost, ale jiskra nepřeskočila. Ten cifr je takovej "nahňácanej".

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...