kuncák7 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Odesláno 26. září 2019 Nevypadaj vůbec zle, na té kůži paráda (nato si nedovedu nějak představit).Gratulace k výběru.
PEtrS Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2019 Diky za info. Tvou fotku spitfiru sem videl a ac byla lehce na kuncala, tak me ty hodinky taky moc nevystrelily z trenek. Vybral si dobre:-) Připadá mi na Spitfire ten cifr už dost zaplněnej + ty masivní ručky (vzhledem k velikosti cifru).
PEtrS Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2019 Díky všem, za rady, názory a doporučení. Než to tu zamknu, tak udělám rychlou rekapitulaci, z čeho a jak jsem nakonec vybíral. Za prvé jsem si znova změřil zápěstí a zjistil jsem, že společně s 13kg váhy jsem ztratil 1cm na zápěstí. Takže teď mám 16,5cm a to už začíná být docela omezující. Zkusil jsem na ruce Monaca cal 11. Vypadají na mě velký, vysoký, ale pořád se mi strašně líbí. Až zase ztloustnu, tak je koupím Díval jsem se na nový Bondovky. Jsou hezký, ale přišly mi na první pohled velký. Měl jsem kdysi starý plechový vlnky a tenhle nový typ působí mnooohem masivněji. Ale jinak pěkný. Zkusil jsem i Tudor GMT. Překvapivě dobře mi seděly a nevypadalo to vůbec blbě. Hodně jsem o nich přemýšlel a ještě asi v budoucnu budu. Pak jsem se byl podívat na Iwc Marky. U Dušáka mají klasické XVIII, LPP, Tribute to XI i 39mm Spifire. Bál jsem se, jak mi budou Marky sedět, protože mají papírově velký lug2lug. Sedí ale naprosto v pohodě. Klasický Marky jsou parádní a uměl bych si je představit, na LPP jsem se těšil asi nejvíc, ale s tím modrým cifrem a bílou datumovkou to pro mě nemělo duši pilotek. No... a u Tribute to XI se projevilo, že ujíždím na retro stylu. Prostě krása.Poslední konkurent tak vlastně byli Spitfiry. In-house, retro, na mě dobrá velikost, ale jiskra nepřeskočila. Ten cifr je takovej "nahňácanej".
warann Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Odesláno 26. září 2019 Ještě se optám, když je to limitka (teda měla by být - 1948 ks) je tam nějaký pořadový číslo?
PEtrS Odesláno 27. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2019 Je tam jenom něco ve smyslu "One out of 1948"
Doporučené příspěvky