Lamiczka Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Podle mě ti tam chybí GMTčka a něco s bílým cifrem Expy II polar Ale já jsem zaujatej, poslední dobou jsem v zásadě OWG a ostatní kousky větrám jen o víkendu nebo doma na chvíli...za mě nejlepší hodinky co jsem měl jak do přehlednosti tak univerzálnosti V oblekovkách bych šel do nějakých JLC s budíkem, ale ze servisu bych měl taky asi hrůzu...
brnakp Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Za sebe doporučuju JLC Polaris :-) PS co máte s tím JLC servisem? JLC teď dává záruku 8 let! Tak bych doufal, že se není čeho bát? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PEtrS Odesláno 8. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2019 Podle mě ti tam chybí GMTčka a něco s bílým cifrem Expy II PolarTo dává smysl... Přidávám si na shortlist.
4st0n Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Odesláno 8. září 2019 Nekde jsem mel ceny, mozna to maj na webu, ale servis jlc je proste o neco drazsi. Zaruka 8 let kdyz servisni interval je treba 5 let pokryje kolik - jeden/dva servisy? A proste ten servis za 10 a treba 15 let budes platit. Ale kdyz je nekdo hodne hodinkove promiskuitni tak je fakt ze 8 let je naprosto dostacujicich. Vlastne kdovi co bude za 10 let se mnou a s hodinkama. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
PEtrS Odesláno 9. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2019 (upraveno) JLC Polaris jsou pěkný, jen mi nepřijde, že by to bylo něco výrazně jiného, než mám.Trochu mě překvapuje, že tu nikdo nefandí Monaco cal. 11. Já je pořád mám mezi top 5, spíš top 3 Upraveno 9. září 2019 uživatelem PEtrS
xcmaniax Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Odesláno 9. září 2019 PEtrS: protože se nedají pohodlně nosit:-) No každopádně to vypadá, že výběr je velikej, tohle už je zajímavá částka.
Messiah Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Odesláno 9. září 2019 JLC Polaris jsou pěkný, jen mi nepřijde, že by to bylo něco výrazně jiného, než mám.Trochu mě překvapuje, že tu nikdo nefandí Monaco cal. 11. Já je pořád mám mezi top 5, spíš top 3 Já miluju Monaco cal. 11 mám je dva roky a jsou božský! Jen je to asi relativně levný když je limit 150 :-).
PEtrS Odesláno 10. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2019 Já miluju Monaco cal. 11 mám je dva roky a jsou božský! Jen je to asi relativně levný když je limit 150 :-). Cílem není utratit 150tis. Chci si udělat radost a tohle je jen limit. Koukám se ale, že ty máš všechny hodinky celkem velký. Budu muset ty Monaca ještě pořádně zkusit.
Messiah Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Odesláno 11. září 2019 Cílem není utratit 150tis. Chci si udělat radost a tohle je jen limit. Koukám se ale, že ty máš všechny hodinky celkem velký. Budu muset ty Monaca ještě pořádně zkusit.To mám ale už jsem z toho vyrostl... monaca maj boží velikost 39mm
PEtrS Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2019 (upraveno) Tak ať to tu má i nějaký výsledek Dnes pořízené: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. září 2019 uživatelem PEtrS
shewcza Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Odesláno 26. září 2019 Gratuluji, skvělá volba, tyhle taky můžu.
warann Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Odesláno 26. září 2019 Tak ať to tu má i nějaký výsledek Dnes pořízené: A tu useknutou hodinovku schováváš proč? Jinak dobrá volba, gratuluju a ať dělají radost.
PEtrS Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2019 A tu useknutou hodinovku schováváš proč? Jinak dobrá volba, gratuluju a ať dělají radost. No trošku jsem se styděl, že mi tam nedali tu ručku pořádnou. Ale zase to bylo se slevou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Odesláno 26. září 2019 Jasně ;-) Jinak jsou vážně dobrý, máš k nim i NATO?
PEtrS Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2019 jj, origo NATO k nim mám, ale úplně mi na něm hodinky nesednou. On se na konci nedá ohnout (je podšitý kůží) a na mojí malé ruce dost velký kus odstává. Ale možná tomu dám ještě šanci.
Kid_A Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Odesláno 26. září 2019 skvela volba pane! nadherny hodinky. budu za ignoranta - uz je v nich ten zmensenej inhouse kalibr?
PEtrS Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2019 Bohužel in-house v nich není.Koukal jsem i po modelu Spitfire, který už in-house má (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=2400549), ale v reálu se mi tolik nelíbili. Ale komu se Spitfire bude líbit, tak asi skvělá volba. Ceníkovka je jen 6k nad Mark VIII a přitom je tam in-house se 70h rezervou chodu.
tmoris Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Odesláno 26. září 2019 iwc doppelchrono na tahu cca 5k USD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Odesláno 26. září 2019 Diky za info. Tvou fotku spitfiru sem videl a ac byla lehce na kuncala, tak me ty hodinky taky moc nevystrelily z trenek. Vybral si dobre:-)
Doporučené příspěvky