jirka44 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Myslim, ze zrovna neco takoveho potrebuju na noseni do destivych, slunnych i vsech ostatnich dnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 ty kráso .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Na paradu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Vypadají hodně dobře, zajímalo by mne jestli se dírky na stěžejky nedají odvrtat jen zevnitř. Díra skrz mi přijde trochu rušivá,ale netvrdím, že bych si nezvyknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Smekám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 hezky:) tieto veru budem potrebovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 3. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Vypadají hodně dobře, zajímalo by mne jestli se dírky na stěžejky nedají odvrtat jen zevnitř. Díra skrz mi přijde trochu rušivá,ale netvrdím, že bych si nezvyknul.Ach ty dírky budu za ně jebaný a budu. Potřebuji najít řešení jak je dělat zevnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 O.K. šlo by teoreticky je odvrtat a z venkovní stany to zabodovat tigem? Potom boky zakartáčovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Za mně prostě pecka Vláďo. Na to není co dodat. Krásná práce. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Za mně prostě pecka Vláďo. Na to není co dodat. Krásná práce. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 3. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 O.K. šlo by teoreticky je odvrtat a z venkovní stany to zabodovat tigem? Potom boky zakartáčovat?Asi by to šlo ale jsou to hned další 2 operace navíc tím pádem cena, jak se to povede a hlavně nemám nikoho kdo by do toho šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Ach ty dírky budu za ně jebaný a budu. Potřebuji najít řešení jak je dělat zevnitř.Vypadá to moc pěkně. Ty dírky jsou na tomto typu pouzdra opravdu rušivý element. Jde to normálně vyvrtat pod úhlem. Chápu, že se jim do toho nechce, je na to třeba přípravek pro vrták aby neuhnul. Pokud to dělají na stroji s více osami, to je dle mého tento případ, tak se tam dostanou frézou 1mm po kruhové interpolaci. O.K. šlo by teoreticky je odvrtat a z venkovní stany to zabodovat tigem? Potom boky zakartáčovat?Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Velká paráda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 (upraveno) Jeden obrázek je lepší než tisíc slov. Takto se to vyrábí. Vyosení vrtáku je přesně 5°. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2019 uživatelem stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 3. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Jeden obrázek je lepší než tisíc slov. Takto se to vyrábí. Vyosení vrtáku je přesně 5°. To bude radosti až jim řeknu konec keců a jdeme dělat dírky.Dělají to na 3ose takže přípravky a každou dírku zvlášť zaměřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 na tom se ten slabej vrták zlomí, jen se na něj škaredě podíváš :-) sváření bych zavrhl, to je hnus, kterej na hodinkách a zbraních nemám rád( no dobře na MP5 to snesu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 (upraveno) K více osám jsem dospěl na základě spodní hrany. Kdyby to pro ně bylo jednoduché, tak to samozřejmě udělají. Takto to udělají také, ale s větším úsilím a kde je jejich vůle nevím. Nástrojárny které znám a kde pracují ještě lidé ze staré školy, by si s tím poradili. Jinak takto to dělají soudruzi v Číně ( 8 minuta ve videu) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2019 uživatelem stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudrnac Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Mne se libi pouzdro i tak, uz se da koupit? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 3. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 K více osám jsem dospěl na základě spodní hrany. Kdyby to pro ně bylo jednoduché, tak to samozřejmě udělají. Takto to udělají také, ale s větším úsilím a kde je jejich vůle nevím. Nástrojárny které znám a kde pracují ještě lidé ze staré školy, by si s tím poradili. Jinak takto to dělají soudruzi v Číně ( 8 minuta ve videu) Velice děkuji. Můj věčný boj je v tom že jsem hodinář a řadu věcí jsem se ve škole neučil a nebylo ani potřeba to znát. A tím že řeším strojařské věci a chci něco o čem řada lidí nemá potuchy je docela prekérka. A hlavně pokud budu potřebovat udělat hlavu na traktor tak to není problém. Maximálně se zeptají kdy to chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 na 3oske pootocis puzdro v upinaci o 5 stupnov a vrtak je vertikalne, do 5 stupnov to zvladne aj 1mm vrtak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se