carpaccio Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Výborně. Znamenám si to do diáře a budu se těšit.Cesta do Brna mi dosud v účasti na Rlx srazu bránila (nemám očkování na žlutou zimnici), tak se těším na setkání v civilizaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 7/2 pa1) Ronin2) tkol3) dan0104) tikzot5) John_Lenon (50:50, člověk míní, pani mění)6) ensi7) Maxmillian8) carpaccio9) honza7110) Melly (50:50) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 7/2 pa1) Ronin2) tkol3) dan0104) tikzot5) John_Lenon (50:50, člověk míní, pani mění)6) ensi7) Maxmillian8) carpaccio9) honza7110) Melly (50:50)11) dr.sphinx (50/50) Jen teda doufám, že tu iniciativu nevnímá Sibiř jako vzpouru, do Brna jezdím rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 12) petr_cha Pisu to z tapatalku, kdyz tak me tam prilipnete, diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 9. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 7/2 pa1) Ronin2) tkol3) dan0104) tikzot5) John_Lenon (50:50, člověk míní, pani mění)6) ensi7) Maxmillian8) carpaccio9) honza7110) Melly (50:50)11) dr.sphinx (50/50)12) petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 30. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Panstvo sraz se blíží, přidá se ještě někdo/někdo odpadne? Co nějaká after party, zarezervoval bych nám stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Já s termínem počítám.A jedu teď alkoholovej detox, kterej se slavnostně chystám zakončit na srazu. Jen jsem netušil, že bude mít večírek několik fází - počítal jsem s tím, že se zrubeme jak carští důstojníci tak nějak primárně. Takže ano, prosím. Jakýkoliv místo, kde mají jakoukoliv skotskou, je za mě cajk.A kdyby se kouřit nechodilo přes pět pater, ocenil bych to... Ale vono mi pár mejdanovejch kondičních kroků neublíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 A Ty se nesměj a koukej dorazit, ať vidíš, jak pěkně se o Tvý Expy starám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Mám to trochu z ruky . Tak snad někdy jindy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Tedy dobrá. Na východočeskej Rolex sraz dorazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 Panstvo sraz se blíží, přidá se ještě někdo/někdo odpadne? Co nějaká after party, zarezervoval bych nám stůl.Jasně, na afterparty zarezervuj stul v Ateliéru, nebo ve Studiu... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 5. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Ahoj, současný stav tento, zašlu Vám detaily srazu v SZ. 1) Ronin2) tkol3) dan0104) tikzot5) John_Lenon (50:50, člověk míní, pani mění)6) ensi7) Maxmillian8) carpaccio9) honza7110) Melly (50:50)11) dr.sphinx (50/50)12) petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 6. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Ještě nějaký nakažený Coronet virusem? Místo srazu bylo zasláno přes SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Ještě jednou díky všem za účast, za spoustu krásnejch hodinek na voťapání - a Roninovi za organizaci (místo vybrané co do soukromí úplně skvěle). Kdybych nebyl debil a nevylil se jak váza den předem, nejspíš bych se zdravým jádrem touhle dobou někde dopíjel... Tak doufám, že se i afterparty vydařila & na viděnou třeba někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Bylo to super a opravdu bylo na co koukat! Místo ideál a myslím, že máme novej basekemp na další akce;-)No a nasledná dopitná v Al capone s Roninem a Doktorem... au au au... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Jesteze tam k vam jezdim autem... Jinak bych tezko odolaval :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 (upraveno) Vona je to trochu díra, ale když je v pátek večer místo, jako, když to najdeš. Jak dopad Casanova? edit: na posouzení, zda to je díra těch správných parametrů, rozhodně nejsem kvalifikován Upraveno 8. února 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Vona je to trochu díra, ale když je v pátek večer místo, jako, když to najdeš. Jak dopad Casanova? edit: na posouzení, zda to je díra těch správných parametrů, rozhodně nejsem kvalifikován To zalezi na tom kdo a kolikrat ji lizal ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 9. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2020 Jooo, vyborna akce!! Navrhoval bych akci opakovat na pravidelne bazi... PS: Trochu me sere, ze jsem nakonec nesel s vama na dopitnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se