kubson Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Odesláno 3. července 2008 ahoj, tak konečně už jsou Nav B-Uhr II 44 mm hand driven dostupné - na chronoshopu budou fyzicky už příští týden...
Gorg Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Odesláno 3. července 2008 ahoj, tak konečně už jsou Nav B-Uhr II 44 mm hand driven dostupné - na chronoshopu budou fyzicky už příští týden... Taaaak a je to tady... konecne jsme se dockali...doufam, ze brzy uvidim spousty krasnych fotek od novych majitelu... Ty b-uhrII jsou pekne...rucky modrene jako obvykle, takze nikoli bile...kruh kolem vterinovky IMHO pekny, vterinovka zajimava a na korunku jsem si uz zvyknul....v kazdem pripade, ted uz si steinhart B-Uhr vybere opravdu kazdy...i ten nejvetsi individualista a to i v automatu a s jakoukoliv tlapou..klobouk dolu Gunter
Kotelník Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Odesláno 4. července 2008 Korunku neměli měnit, jen nutí potencionálního majitele k estetickému ústupku. A aby radši skousl 47mm bambule na ruce.
Onisan Odesláno 5. července 2008 Nahlásit Odesláno 5. července 2008 Pravě ta korunka je tím co mně nutí k úvaze, že se bez nich asi neobejdu
RadekB Odesláno 5. července 2008 Nahlásit Odesláno 5. července 2008 Mně se tato korunka taky více líbí než ta diamantová na 47mm. Ale jak už to tak bývá, každému se líbí něco jiného. Myslím, že názor "neměli měnit" není na místě.
MiDDDla Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Odesláno 12. července 2008 Dotaz nejspíše na Kubsona byla by možnost těchto hodinek s diamantovou korunkou, nebo je to nereálné?
kubson Odesláno 12. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2008 Dotaz nejspíše na Kubsona byla by možnost těchto hodinek s diamantovou korunkou, nebo je to nereálné? to nevím... ještě nepříšly, pak se uvidí
RadekB Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Odesláno 12. července 2008 dotaz na kubsona, prosím pěkně, šlo by (až dojdou) je nafotit i na ruce a dát fotku(y) do Vašeho chronoshopu? Díky.
risa7 Odesláno 15. července 2008 Nahlásit Odesláno 15. července 2008 Jsou moc pekne. Bohuzel se chystam kupovat auto a rekonstruhovat byt.
kubson Odesláno 15. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. července 2008 dotaz na kubsona, prosím pěkně, šlo by (až dojdou) je nafotit i na ruce a dát fotku(y) do Vašeho chronoshopu? Díky. to určitě udělám
Hugo14 Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Tak mi právě přistály na ruce. Jsou opravdu nádherné. Zvláště brutální je ten prodloužený řemen a spona - díky tomu to nedostanu pod košili. Večer udělám pár fotek.
Hugo14 Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 (upraveno) Tak tady jsou rychlofotky z okna. Edit: velikost fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. července 2008 uživatelem Hugo14
Gorg Odesláno 18. července 2008 Nahlásit Odesláno 18. července 2008 Tak tady jsou rychlofotky z okna. Edit: velikost fotek Blahopřeji ke skvělým hodinkám...budeš určitě spokojený...a díky za fotky, klidně ještě nějaké přidej
Baker Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Korunku neměli měnit, jen nutí potencionálního majitele k estetickému ústupku. A aby radši skousl 47mm bambule na ruce. Myslim, ze by sla zamenit za diamantovou.
Hugo14 Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Tak jsem konečně dodělal tu recenzi. Je to prvotinka, tak k tomu prosím tak přistupujte. Ke shlédnutí je tuna 1
Onisan Odesláno 24. července 2008 Nahlásit Odesláno 24. července 2008 Ta korunka je paradni... pekny odkaz na predlohu
Hugo14 Odesláno 4. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2008 Mám trochu problém. A to s pravidelností chodu. Po celé tři týdny, co je mám, se chovají poněkud podivně. Pokud je mám položeny v jakékoliv základní poloze (dýnko, korunka, proti korunce) dělají v průměru cca 0.2 s / hodinu (tj krásných cca 5 sekund denně), a to nezávisle na poloze. Pokud je však dám na ruku, chovají se naprosto nevypočítavě. Včera mi udělaly za asi 12 hodin 1 sekundu, dnes za stejnou dobu 50 sekund. Nevím, jiné hodinky mi to takhle moc a moc dlouho nedělaly. Ale je to ještě záběh a asi se to zlepší, nebo s tím mám zajít k hodináři či reklamovat?
kubson Odesláno 9. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 mám tady jeden infernální kus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 A nutí všechny, malé i veliké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch, aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména. To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest
kleofash Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2010 mám tady jeden infernální kus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je na dýnku vyrytej pentagram?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se