Přejít na obsah

Steinhart "Nav B-Uhr II 44 mm hand driven"

Doporučené příspěvky

Odesláno
ahoj, tak konečně už jsou Nav B-Uhr II 44 mm hand driven dostupné - na chronoshopu budou fyzicky už příští týden...

Taaaak a je to tady... :newyear:

konecne jsme se dockali...doufam, ze brzy uvidim spousty krasnych fotek od novych majitelu...

Ty b-uhrII jsou pekne...rucky modrene jako obvykle, takze nikoli bile...kruh kolem vterinovky IMHO pekny, vterinovka zajimava a na korunku jsem si uz zvyknul....v kazdem pripade, ted uz si steinhart B-Uhr vybere opravdu kazdy...i ten nejvetsi individualista a to i v automatu a s jakoukoliv tlapou..klobouk dolu Gunter :thumbsup_anim:

Odesláno

Mně se tato korunka taky více líbí než ta diamantová na 47mm. Ale jak už to tak bývá, každému se líbí něco jiného. Myslím, že názor "neměli měnit" není na místě.

Odesláno

Dotaz nejspíše na Kubsona :worried_anim: byla by možnost těchto hodinek s diamantovou korunkou, nebo je to nereálné?

Odesláno

Tak mi právě přistály na ruce. Jsou opravdu nádherné. Zvláště brutální je ten prodloužený řemen a spona - díky tomu to nedostanu pod košili.

Večer udělám pár fotek.

Odesláno (upraveno)

Tak tady jsou rychlofotky z okna.

Edit: velikost fotek

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Hugo14
Odesláno
Tak tady jsou rychlofotky z okna.

Edit: velikost fotek

Blahopřeji ke skvělým hodinkám...budeš určitě spokojený...a díky za fotky, klidně ještě nějaké přidej :thumbsup_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Mám trochu problém. A to s pravidelností chodu. Po celé tři týdny, co je mám, se chovají poněkud podivně. Pokud je mám položeny v jakékoliv základní poloze (dýnko, korunka, proti korunce) dělají v průměru cca 0.2 s / hodinu (tj krásných cca 5 sekund denně), a to nezávisle na poloze. Pokud je však dám na ruku, chovají se naprosto nevypočítavě. Včera mi udělaly za asi 12 hodin 1 sekundu, dnes za stejnou dobu 50 sekund.

Nevím, jiné hodinky mi to takhle moc a moc dlouho nedělaly. Ale je to ještě záběh a asi se to zlepší, nebo s tím mám zajít k hodináři či reklamovat?

• Po letech...
Odesláno

A nutí všechny, malé i veliké, bohaté i chudé, svobodné i otroky, aby měli na pravé ruce nebo na čele cejch, aby nemohl kupovat ani prodávat, kdo není označen jménem té šelmy nebo číslicí jejího jména. To je třeba pochopit: kdo má rozum, ať sečte číslice té šelmy. To číslo označuje člověka, a je to číslo šest set šedesát šest Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...