Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Letme ohlednuti za rokem 2013... :thumbsup_anim:

Hmmmm, tak Ty teda umíš žít   :notworthy: pěkný, pěkný...Tý naší letošní trojičce to ale sekne pospolu, žejo..?

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno (upraveno)

...já se radši ani ohlížet nebudu :D

Moc hezké to máš! ;)

Upraveno uživatelem t.p
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Včera jsem doplnil PRIM do svých původních kufříků. Dalších cca 40 ks na kufříky čeká, až přijdou........

post-32234-0-83230300-1390151868_thumb.jpg

post-32234-0-26870700-1390151933_thumb.jpg

post-32234-0-23979800-1390151986_thumb.jpg

Odesláno

Včera jsem doplnil PRIM do svých původních kufříků. Dalších cca 40 ks na kufříky čeká, až přijdou........

Moc hezke kufriky... Gratuluji!

Odesláno (upraveno)

Jaké černé padesátky mi ještě chybí? Fotil jsem to v rychlosti, tak není moc vidět, že č. 4, 5, 6 a 7 mají svislé šrafování...

Zatím jsou to ty běžnější, určitě chybí něco ve zlacených pouzdrech, pak černé postspartaky s rovnými hranolkovými i tištěnými indexy, a samozřejmě takové ty černé s lunetou a strojkem 0-51 :), které ještě dlouho mít nebudu. Napadá zkušenější členy ještě něco?

Mimochodem, když se tak dívám na hodinky č.1 (úplně vlevo), mám ještě jednu otázku: v Martínkovi (Dějiny čs. hodinářského průmyslu) se píše, že až do roku 1971 chyběly ve výrobním programu Eltonu dámské hodinky. Vývoj strojku pro dámské hodinky začal až v r. 1968 a první se vyrobily a prodaly právě někdy v jednasedmdesátém. Znamená to, že všechny ty malé padesátky, velikostí i esteticky z dnešního pohledu jednoznačně dámské, byly ve své době brány jako dětské? Neumím si představit, že by je nosil nějaký chlápek..

post-30813-0-71992600-1390654222.jpg

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Myslím, že ty menší padesátky (na foto zcela vlevo) se dělaly i v chromovaném pouzdře. 

Odesláno

Super! Děkuju! Ten cifr s paprsky vypadá v pavoučím pouzdru moc dobře. Honzo, prosímt?, hodinky na třetí fotce ve zlaceném pouzdru jsou pánská nebo dámská/dětská velikost?

• po měsících...
Odesláno

Foto jsi měl dát hned.Doufám,že se chlubíš a nenabízíš /to je proti pravidlům,musíš být registrován půl roku a mít 50příspěvků/.A nespamujme tu,dávejme fotky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...