Přejít na obsah

Sbíráte někdo PRIMky?

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaké černé padesátky mi ještě chybí? Fotil jsem to v rychlosti, tak není moc vidět, že č. 4, 5, 6 a 7 mají svislé šrafování...

Zatím jsou to ty běžnější, určitě chybí něco ve zlacených pouzdrech, pak černé postspartaky s rovnými hranolkovými i tištěnými indexy, a samozřejmě takové ty černé s lunetou a strojkem 0-51 :), které ještě dlouho mít nebudu. Napadá zkušenější členy ještě něco?

Mimochodem, když se tak dívám na hodinky č.1 (úplně vlevo), mám ještě jednu otázku: v Martínkovi (Dějiny čs. hodinářského průmyslu) se píše, že až do roku 1971 chyběly ve výrobním programu Eltonu dámské hodinky. Vývoj strojku pro dámské hodinky začal až v r. 1968 a první se vyrobily a prodaly právě někdy v jednasedmdesátém. Znamená to, že všechny ty malé padesátky, velikostí i esteticky z dnešního pohledu jednoznačně dámské, byly ve své době brány jako dětské? Neumím si představit, že by je nosil nějaký chlápek..

post-30813-0-71992600-1390654222.jpg

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Super! Děkuju! Ten cifr s paprsky vypadá v pavoučím pouzdru moc dobře. Honzo, prosímt?, hodinky na třetí fotce ve zlaceném pouzdru jsou pánská nebo dámská/dětská velikost?

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...