Borodov Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Letme ohlednuti za rokem 2013... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 (upraveno) Letme ohlednuti za rokem 2013... Hmmmm, tak Ty teda umíš žít pěkný, pěkný...Tý naší letošní trojičce to ale sekne pospolu, žejo..? Upraveno 26. prosince 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Jsou to uplny "Tri kralove" Mam z nich velkou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 (upraveno) ...já se radši ani ohlížet nebudu Moc hezké to máš! Upraveno 27. prosince 2013 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 ...já se radši ani ohlížet nebudu Moc hezké to máš! Žádné ohlížení!!!Kupředu!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Včera jsem doplnil PRIM do svých původních kufříků. Dalších cca 40 ks na kufříky čeká, až přijdou........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Velmi pěkné,co to máš za kufry,hoď nějaký link,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Velmi pěkné,co to máš za kufry,hoď nějaký link,díky.Kufříky kupuji zde : http://www.numismatika-ostrava.cz/cz/detail/781-sberatelske-potreby/1123-safe/1128-ruzne-obory/1133-hodinky-a-sperky/13602-hlinikovy-kufrik-na-hodinky-ci-sperky-18-poli.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betmen Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Bohužel nevidám slíbený odkaz - tak ještě jednou - kufry na hodinky.http://www.numismatika-ostrava.cz/cz/detail/781-sberatelske-potreby/1123-safe/1128-ruzne-obory/1133-hodinky-a-sperky/13602-hlinikovy-kufrik-na-hodinky-ci-sperky-18-poli.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Bohužel nevidám slíbený odkaz - tak ještě jednou - kufry na hodinky.http://www.numismatika-ostrava.cz/cz/detail/781-sberatelske-potreby/1123-safe/1128-ruzne-obory/1133-hodinky-a-sperky/13602-hlinikovy-kufrik-na-hodinky-ci-sperky-18-poli.htmlPěkné!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Včera jsem doplnil PRIM do svých původních kufříků. Dalších cca 40 ks na kufříky čeká, až přijdou........Moc hezke kufriky... Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 (upraveno) Jaké černé padesátky mi ještě chybí? Fotil jsem to v rychlosti, tak není moc vidět, že č. 4, 5, 6 a 7 mají svislé šrafování... Zatím jsou to ty běžnější, určitě chybí něco ve zlacených pouzdrech, pak černé postspartaky s rovnými hranolkovými i tištěnými indexy, a samozřejmě takové ty černé s lunetou a strojkem 0-51 , které ještě dlouho mít nebudu. Napadá zkušenější členy ještě něco? Mimochodem, když se tak dívám na hodinky č.1 (úplně vlevo), mám ještě jednu otázku: v Martínkovi (Dějiny čs. hodinářského průmyslu) se píše, že až do roku 1971 chyběly ve výrobním programu Eltonu dámské hodinky. Vývoj strojku pro dámské hodinky začal až v r. 1968 a první se vyrobily a prodaly právě někdy v jednasedmdesátém. Znamená to, že všechny ty malé padesátky, velikostí i esteticky z dnešního pohledu jednoznačně dámské, byly ve své době brány jako dětské? Neumím si představit, že by je nosil nějaký chlápek.. Upraveno 25. ledna 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Myslím, že ty menší padesátky (na foto zcela vlevo) se dělaly i v chromovaném pouzdře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Tak jsem to prohrábnul a tohle na mne vykouklo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Super! Děkuju! Ten cifr s paprsky vypadá v pavoučím pouzdru moc dobře. Honzo, prosímt?, hodinky na třetí fotce ve zlaceném pouzdru jsou pánská nebo dámská/dětská velikost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Pánská - nějakých těch 32mm a to mi připomíná, že tu ještě někde mám dámské zlaté s osminkovými paprsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Taky se přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 V dobré společnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogalo Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 dobry den,tak mam nové přiruzky prim cal 016 elast blok prim cal 51 elast blok a prim Citec cal 68.4 foto pošlu po repasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 Foto jsi měl dát hned.Doufám,že se chlubíš a nenabízíš /to je proti pravidlům,musíš být registrován půl roku a mít 50příspěvků/.A nespamujme tu,dávejme fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se