bohus76 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Jsme tak trochu víc všichni mimo,jako OT. Manťáku kde jsi? Prosím přesuň to,kde to patří,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Je jedno kam to Manťák přesune. Tady čiší zoufalství z každýho vlákna... a na tu Tiperovu sbírečku bych se přijel podívat zblízka !! Upraveno 7. března 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Posílám trochu medicínyDěkuji! Tvou fotku jsem ukázal všem doma se slovy: "Tady máte důkaz, že nejsem blázen!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Je jedno kam to Manťák přesune. Tady čiší zoufalství z každýho vlákna... a na tu Tiperovu sbírečku bych se přijel podívat zblízka !!Víš,že si slabý na srdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Já mám srdce jako zvon, jinak bych byl už dávno nebožtík.Holt mám odedneška zase nově tormentovanej kardiovaskulární systém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Vsimli jste si, jaké jsou Tiperovy zájmy? Až Stráša zjistí, že tu hromadu primek nekoupil postupn? na burzách a Aukru, ale všechno to zadara našel s detektorem kovů, švihne mu z toho definitivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Tak to bych asi fakt vypustil duši...Vsimli jste si, jaké jsou Tiperovy zájmy? Až Stráša zjistí, že tu hromadu primek nekoupil postupn? na burzách a Aukru, ale všechno to zadara našel s detektorem kovů, švihne mu z toho definitivně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 A kam by jste to chtěli přesunout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Posílám trochu medicíny Tak já malinko medicíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Posílám trochu medicíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Tak já malinko medicíny P1000368.jpgtiper, on 07 Bře 2015 - 11:00, said:Posílám trochu medicínyChlapi, přestaňte, to není medicína, ale cyankáli................. Posílám trochu medicíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Posílám trochu medicíny ýntuhcen ěndoh ej ot kat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Trošku kluci udržme nějakou fazonu tohoto vlákna a zdržme se OT a zbytečných výlevů./to velorexar,tak prý začíná mrtvička :-) /. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 tedy jeden prispevek a tolik materialu, tady mi neco nesedi, je mozny takhle makat,sidit rodinu a stezovat si na neustale snizovani mzdy a pritom mlcet tolik let o takove vasni? Kolik desetileti jsi mlcel? Se stehujes do vetsiho?Jinak gratulace a vitame te v klubu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Tak já malinko medicíny P1000368.jpgAsi spáchám kykyryký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 (upraveno) Zajímavý je, že hodinky nemá napsaný mezi svými zájmy. To bych chtěl vidět ty známky. Upraveno 14. března 2015 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sokolet Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Zdravím zdejší forum a mám otázku ohledně dvou hodinek zn. Prim. V hodinkách se nevyznám, tak mě zajímá, jestli jsou to úplně obyčejné hodinky, které vzhledem ke stavu nemá cenu schovávat, nebo jestli jsou to nějaké lepší kusy, které by za úschovu stály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 (upraveno) Jsou to úplně běžné primky ve velmi průměrném stavu,ceny pod tisíc dohromady.spíše méně. Upraveno 21. března 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sokolet Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Díky za reakci! Přidávám ještě fotky za denního světla, to umělé tomu moc nepřidá. Ty stříbrné jsou vzadu číslované. Lze lzistit, v jakém období se tyto primky vyráběly? Jsou to úplně běžné primky ve velmi průměrném stavu,ceny pod tisíc dohromady.spíše méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Horní - katalogově 50 080 3, rok vzniku 1963.Dolní - katalogově 50 064 1, rok vzniku 1961.A s tou cenou bych nebyl takový optimista jako Bohuš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se