Miroslávek Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 Máš to móc pěkný, už ty tvoje fotky prohlížím minimálně po desátý..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2015 V 20. 9. 2015 v 8:02, Miroslávek napsal: Máš to móc pěkný, už ty tvoje fotky prohlížím minimálně po desátý.....Děkuji za uznání, časem sem přihodím další a zkusím vymyslet jiné zátiší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 náhodné kusy, co mě zaujmou designem nebo po letech v provozu přijatelným stavem....Tady je zrovna jeden příklad, jen ti majitelé, kteří hodinky po seniorovi zdědili a nabízeli, jim dali zabrat, když "odborně" odebírali ocelový pérový tah. Jsou však funkční a přehazuje i datum, tak čekají na svůj čas se zařazením do kufříku..... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Tak já se taky pochlubím svou prima sportovní sbírečkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2015 Zdravím všechny, rád bych se zeptal na radu ohledně opravy hodinek Prim Quartz. Nashormáždilo se mi jich celkem dost a je mi líto je mít nefunkční, neporadil by mi prosím někdo kde by v Praze za rozumnou cenu opravili starý quartzový strojek, pokud to někdo ještě vůbec dělá. Předem děkuju! Vašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 Zdravim vsechny, nechci zakaldat nove tema. Chci se zeptat jestli existujou nejaky primky sport ve velikosti 42mm ne tv . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 (upraveno) Trošku stačí hledat,jsou to Prim Orlík II. zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/40965-prim-orlik-42-prim-orlik-ii/Jsou to jediné co jsou nad 40mm /nepočítám v to nějaké ty Prim sport 1 co měl snad farářskej ? 45mm ,co se tu dlouze prodávaly/.Zde http://www.chronomag.cz/clanek/2009-01-24/prim-sport-igen-45.html Upraveno 12. října 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 (upraveno) Nejsem vášnivej sběratel ale už nějaké Primky mám. Vlevo dole Poljoty. Znalci písnite co je to za modely poznám Diplomaty, Sportky II, ostatní nevím. Upraveno 15. října 2015 uživatelem sup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 doporučuji pořízení této publikace :tam najdeš co potřebuješ, jinak ti samotná znalost čísla stejně nic neřeknehttp://eshop.knihydobrovsky.cz/eshop-hodinky-prim-1954-1994-614477.html?gclid=CjwKEAjwnf2wBRCf3sOp6oTtnjYSJAANOfhelAvQqwk7uyStevv5p5zamEABinPOWyN0Ni48fv22iBoCekzw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Zdravím, já bych se mohl oproti většině z Vás se svou začínající sbírkou schovat, tvoří jí pouze 4 kusy, ale chtěl bych se přesto taky pochlubit. Všecny jsou po GO čisté a plně funkční. A vydoloval jsem z hodináře takové fešné krabičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Krabičky i náplň hezké, jen ti nezávidím to pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 zakázal jsem si aukro ... stejně to nepomáhá :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 sup:ať se dívám,jak se dívám,na tvých fotkách Diplomaty nenalézám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg.S Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2015 V nejbližší době přibudou. Určitě ukážu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Já už Primky aktivně nesbírám, ale za ty roky se mi něco přeci jen nahromadilo.Něco jsem prodal, něco si nechal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 když bys pouštěl nějaké ty 50 ne 52 ky dej vědět :-d ty Sporty na těch Natech fakt nemají chybu :-d moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Zdravím všechny. Rád bych se zeptal, zda-li nemá někdo zkušenosti s použitím nového nerezového pouzdra z nových Prim Pavouk 34 pro původní cifr a strojek? Děkuji. Vašek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 a víš, že ti to pouzdro prodají, popř. že to nebude za raketu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek12 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Raketa by ani asi nevadila vzhledem k tomu, že hodinky se mi moc líbí. Nicméně podle pí. Krskové je pouzdro jinak velké vzhledem k jinému rozměru strojků. Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reno.f Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Zdravím, hodinky obecně "žeru" a Primky také nějaké mám. Máte někdo doporučení pásku na Diplomaty? Díky a taky se trošičku pochlubím. R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se