Primoš Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Ano, a když pracuje v televizi, tak proč to nevyhlásit do zemí Českých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Rozumim,ale těch dojebanejch je asi na trhu dost a myslím, že za 15 jsou silně neprodejné.Souhlas, tohle je cena fakt jenom pro blazna. Ale to mozna rikame jenom my, co uz mame ty svoje doma Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 No právě, nemám doma jen žluté, ale cena je strašidelná a nejsem ochoten ji akceptovat. Raději budu sledovat inzerci jezdit na bleší trhy, nebo pošlu strojek do Eltonu a navymyšlím si bombirované ručičky a čiselnik v jakékoliv formě žluté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Možná za pár let budeme překvapeni,sběratelů přibývá a budou-li hodinky chtít, budou muset draze platit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Jj, jeste, ze jsem konzerva a libi se mi jen cerny cifr. Verim, ze jich je jeste mezi lidma, temi starsimi, dostatek na par let a budou se postupne objevovat. Nedavno jsem byl u kamarada, kteremu bohuzel zemrel otec a tak jsme zavedli rec i na jeho hodinky. A on, ze pry pred par dny v ramci uklidu vyhodili cely suplik hodinek a ze tam bylo i nekolik jeho Primek. Ja uz samozrejme videl ty krasny Sporty, Diplomaty, Traktory.... nekde v popelnici a jak to vybira nejakej bezdak a prodava na burze Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Souhlasím s tebou sousedovi umřela babina a začal po ní likvidovat věci, tak jsme se dali do řeči a dál mi televize v nos stavu. Prej, že staré krámy nechce....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2017 Mám tu samou zkušenost, každý ty hodinky vyhazuje a to samé mi známí lidé říkají na staré budíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Dnes jsem objevil tohle seskupení, všechny jsou k mání víceméně za seřízení a vyčištění, chtěl yes ideálně všechny, ale nejvic mi padly do oka druhé a třetí zleva, nebo máte tip na jiné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfcz Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Fotka se nečetla až teď, omlouvám se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 1.a2.Alebo tata s mamou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Niečo pribudlo.Treba preuložiť výstavku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 Tož toto jsem ještě neviděl...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2017 moc pekna sbirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Dík,páni. Ďaľšie kúsky z mojej kolekcie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Uf. Kde prosim te bydlis a kdy asi tak nebyvas doma? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Som z okresu na severe.Doma som stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazalien Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 ja ho vylakam...a ty to skoukni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Sakra pěkný to má ten Jožko. Jen bych měl dilema co si vzít. Jak já říkám ,, nejsem sběratel, ale uživatel ". Teď jsem přistoupil na takzvanou " střídavou péči " takže jeden den Orlík a jeden den ES protože tahle dvojka mi teď baví nejvíc,ale i tak mi je líto toho co leží doma ladem, ikdyž to nejsou žádný skvosty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Už si umím přestavit rčení "přehazovat Primky vidlemi" v praxi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 To plazalien: sice vim porad prd, kde to hledat, ale tvoji nabidku beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se