AdamB Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 No zatím to s uskladněním "flákám" inspiroval jsem se fotkou jednoho ze zkušenějších, takže co mám na řemínku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Nějak se to zdvojiloo tak nehledejte rozdíly brou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Pekne to mas!Prvni cumadan naplnen. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Základ už je,len tak ďalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Já jsem naštěstí limitován vitrínkou o 30. pozicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Děkuji pánové snažím se, takže jak bude ořemeněno do dalšího kuferka, toš fotnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Taky mám pár kousků doma, ale do tohoto množství jsem nedošel. Pěkné to máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 Děkuji pánové snažím se, takže jak bude ořemeněno do dalšího kuferka, toš fotnuFotni, tesim se! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2018 AdamB.Prosim te co je to za ref.ty v horni rade treti zprava.Diky.Alex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Hádejte, který typ Primek mám nejraději.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Jonyyy: ¨To je nádhera. Blahopřeju. Jsou opravdu povedené. Zatím v embryonálním stádiu sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 ToChceČas: Díky, doporučuju to zarazit právě v tomto stádiu, ať nedopadneš jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 nejsi náhodou shchopnej v photoshopu? :DD a vše sis naklonoval..jinak, kdybys mi pustil jedny fialky, tak bych se nezlobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haak78 Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 A čistíš si je a opravuješ sám? Nebo si je někde necháváš čistit?Zajímalo by mě, jak se do takového stádia člověk dostane, jestli kupuješ střepy a necháváš si je opravit nebo naopak koupíš hezké za vyšší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 jonyyy: Tohue aue není noumáuní, Úďo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Čau chlapi. Celkově Primy nějak moc neshromažďuju, ale televize mě nějak okouzlily. Když jsem je viděl poprve, tak jsem si říkal, jak jsou ohavné a nakonec to dopadlo takto. Sám si je rozhodně neseřizuju, na strojek zásadně nešahám. Vždycky když nějaké pořídím, tak je rozeberu, odbahním (klasicky jarová voda, špulky do uší, číselník ultra měkkým kartáčkem lehce očistím, jeli třeba). Drobnosti typu prohození číselníku, výměna sklíčka atd. už u tohoto modelu zvládám. Když jsou hodinky v hodně pěkném stavu, tak je ani neotvírám (bojím se zbytečného poškození). Takové bývají většinou čisté, tak je jen lehce očistím hadříkem na optiku. Co se týče cen, za vyloženou raketu jsem koupil jen dvoje a v top stavu mám jen jedny. Ostatní mají vždy alespoň drobnou vadu na kráse:-/. Na fotce to nejde vidět, ale top jsou ty modré v horní řadě druhé zprava. Jsou zhruba ve stejném stavu jako ty, které se tu prodaly nedávno a i když byly drahé, mě stály trochu méně. Takže tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Něco podobného jsem si před necelými dvěma roky říkal o Igenech - jak se můžou někomu líbit...? Momentálně mám šestery pěkné vintážní a sedmé v nerezu se staly mými every day watch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Igeny se mi naopak líbily hned na první pohled, ale naštěstí mi stačí dvoje. Jejich sbírání je přeci jenom cenově jinde. Já mám originální (neopouštějí krabičku) a nerez z Eltonu, které nosím svátečně. Ale myslím, že jejich every day období časem příjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Já je taky v pravém slova smyslu nesbírám. Základní "kvarteto" mám a jen kdyby se náhodou objevily pěkné, co nemám, za přijatelnou cenu, pouvažoval bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2018 Jestli mohu,přidám se..Já jsem byl vždy na PS2,už mám skoro celou sbírku a vše dvakrát.takže také náročné..a Igeny jsem nikdy nepovažoval za něco extra,ale ted už vím jedno..Dám co nejrychleji sbírku PS2 dohromady a vrhnu se s chutí do Igenů.Měl jsem asi začít u nich,ale nevadí,snad dám i někdy kompletní sbírku dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se