Liqid Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Zda tyto limitky brandu skodi je uz snad trochu zbytecna otazka. Každopádně tento pocin se mi nepozdava.. uz jen pro ten podivný klikyhak na 12. Jestli ti to připadá jako "klikyhak", tak doporučuji On Her Majesty's Secret Service Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Jsou rozhodne zajimavy... ty detaily Omega umí... jaka je cenovka vite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Bez nakejch velkejch kecu...Souhlasim, ze limitek od Omegy je fakt dost (sam mam neco ze serie 5007), ale tyhle se mi proste libej jaxvina.A to i na pate shlednuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Cenovka CHF6450,- Swiss Francs including taxes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Cenovka CHF6450,- Swiss Francs including taxesDíky pane;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Polovina z toho je to zlato :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Mně se tahle limitka líbí. Omegy Seamastery diver 300m se mi líbí už v základním provedení a tyhle jsou za mě vkusně "vyšperkované", ale možná je to i tím, že jsem velký fanoušek bondovek . Myslím, že ta cena je akceptovatelná. Jsem zvědavý, jaký bude přepočet na Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Spis kolik je ted cenikovka novych bondovek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 129 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Jenom pro zajimavost, mam v ruce cenovku od automatickych full size Bondovek z roku 1998, retail byl 1325 euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Musis vziat do uvahy aj inflaciu. No suhlasim, ze pri niektorych modeloch Omega nastavila cenovu politiku velmi odvazne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Jenom pro zajimavost, mam v ruce cenovku od automatickych full size Bondovek z roku 1998, retail byl 1325 euro Jsou veci ktere koupis a za 20 let prodas za stejne prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Nekdy si rikam, ze jsem pred patnacti lety nerozbil prasatko a neutratil vsechny uspory za hodinky, jen abych je mohl dnes vytahnout Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Nekdy si rikam, ze jsem pred patnacti lety nerozbil prasatko a neutratil vsechny uspory za hodinky, jen abych je mohl dnes vytahnout Sent from my iPhone using TapatalkTak to si tady rika asi vic lidi vcetne me pomerne casto ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Jenom pro zajimavost, mam v ruce cenovku od automatickych full size Bondovek z roku 1998, retail byl 1325 euro ja mam doma DE Omega katalog s cenama vsech modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 V 96 staly automaticky bondovky v Nemecku 2450 marek:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 (upraveno) Omega má ve většině zemí kromě ČR retail cenovky uvedený přímo na webu. Není nic jednoduššího, něž si nainstalovat nějaký Free VPN client a na moment se připojit například přes DE server. Tam se všechny ceny po rozkliknutí zobrazí. Upraveno 27. září 2019 uživatelem AdaMoss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 V Německu vyjdou na 6 100? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Jestli ti to připadá jako "klikyhak", tak doporučuji On Her Majesty's Secret Service Uz je to davno, co jsem to videl.. je to snad nejaky Blofelduv dabelsky ornament? ..fakt nevim ..ale diky za tip, osvezim si pamet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Jenom pro zajimavost, mam v ruce cenovku od automatickych full size Bondovek z roku 1998, retail byl 1325 euro V 98 ještě euráče nebyly ne? Ale jasný, prostě stály retail bez slev 1325 marek. Ale ruku na srdce, dneska už to jsou hodně jiný hodinky než 20 let zpátky víceméně ve všech ohledech - materiál, strojek, zpracování,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se