Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
mám pocit že celé, viděl jsem sinn a br současně na jednom ciferníku..

to bych pak neviděl jediný důvod platit ty nehorázné částky za BR, na značky si nehraju a nepotrpím, takže zatím

Sinn vychází nejlépe, jak velikost, tak technika, jen pro vyzkoušení budu asi muset vycestovat :(

edit: na ciferníku Bell Ross by SINN, pěkné ...

Upraveno uživatelem gas
Odesláno

Ak nevadi Swatch group, tak toto je to na co sa uz tesim -

haupt_M8340_5_H8_9_detail.jpg

COSC, Limitka, ocel PWD a kaucuk. Na leto idealne. A kedze uz All dial mam, mozem potvrdit ze sa skvelo nosia.

to bych pak neviděl jediný důvod platit ty nehorázné částky za BR, na značky si nehraju a nepotrpím, takže zatím

Sinn vychází nejlépe, jak velikost, tak technika, jen pro vyzkoušení budu asi muset vycestovat :(

edit: na ciferníku Bell Ross by SINN, pěkné ...

Odesláno

Já mám nyní objednané hodinky od Arnold and Son model WHITE ENSIGN - http://www.arnoldandson.com/index/collecti...signorange.html

Mrkni na jejich stránky, třeba Tě také něco zaujme. Moc jich u nás asi nebude. Jen pro ně budeš muset do Německa nebo Švýcarska. Já to risknul z USA tak uvidíme. Pak sem hodím fotky.

• po 2 týdnech...
Odesláno
Co takhle Chopard Mille Miglia Gran Turismo Ref. 16/8997?!? ;)

Mel jsme je v ruce s kolegou v Parizsky, kdyz si kupoval nedavno PAM 111 a jsou uzasne, pokud bych chtel podobne neotrele hodinky a presel bych "jen sperkarskou" tradici (coz taky neni uplne pravda), byl by to jeden z modelu na rozhodovani. Cena tady myslim 96 kkc v Carollinu.

Fakt je to chce videt "na zivo" :)

Odesláno (upraveno)

Nabízím hodinky od málo známé a designem neotřelé firmy VOGARD , obrázek je opravdu hodně ilustrační, jiný jsem nesehnal a přiznám se, že zrovna tenhle VOGARDY docela shazuje, všechny modely jsou pouzdrem a i funkcí na jedno brdo, ale mně se líbí, konečně z odkazu více posoudíš sám.

P.S. jak se Ti líbí záď Lancie Thesis ?

Edit - ta páka slouží k obsluze funkce GMT.

vogard700.jpg

Upraveno uživatelem thesis
Odesláno
Jednak si musím přisadit na ty Kontiki, ale pokud by byl zájem o něco trochu ujetějšího tak já osobně si už nějakou dobu myslím na Martin Braun zelené Dakary. Je to tedy jen Valjoux 7750 chrono, pokud je chrono průchodné. V retailu cca 3900,- USD. Akorát nevím kde by se daly sehnat jinak než přes internet. Možná pro ně zajet přímo k němu do Švýcar :-). Rozhodně jich v Česku moc nebude.

Nádherný tip - vybral bych si je

Odesláno

Definice "sportovní, zajímavé, neprofláknuté" by se také mohla hodit na Universal Geneve , krásné hodinky, některé modely s in-house kalibry, kvalitní rodokmen :) firmy .

Pár právě probíhajicích aukcí

Universal Geneve Okeanos Moon Chronograph

Universal Geneve Chronograph Automatic Limited Ed.

Universal Geneve Okeanos Traveler Automatic

Odesláno

thesis: UG mě moc nebere, ale až teď jsem zaregistroval Vogart, to je jiná, ty už jsem okukoval, krásné kousky, díky

něco Ti zase chybí v podpisu, bylo to velmi elegantní ;)

Odesláno (upraveno)
thesis: UG mě moc nebere, ale až teď jsem zaregistroval Vogart, to je jiná, ty už jsem okukoval, krásné kousky, díky

něco Ti zase chybí v podpisu, bylo to velmi elegantní ;)

Vogard je fajn :) .

Chybí, chybí, obrázek zádě Lancie Thesis i mé oblíbené postavičky už bohužel nebudou, nechtěl jsem dráždit, nechci po těch dvou incidentech aspirovat na nejneoblíbenějšího člena fóra, i když se mi to už asi podařilo :( .

Upraveno uživatelem thesis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...