Přejít na obsah

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
MOiMO je zkratka, ne? Kdo se s tím má ve vláknu pořád vypisovat, s tím celým názvem. Tak to alespoň chápu já.

Silně pochybuji, že by chtěl hciq dát tu zkratku na hodinky.

No já nevím, ale podle tohoto Cyberova a především tohoto Hciqova příspěvku to jen jako zkratka nevypadá. Ale možná jsem to akorát špatně pochopil...

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
A ještě jedna věc. S ohledem na to, kam se projekt začíná tak trochu ubírat (Verne, Nemo...) Tak se mně čím dál míň zamlouvá název MOiMO. Jednak na mě působí jako ze segmentu výrobce "fashion" hodinek, ale především je vzhledem k současnému charakteru projektu nedůstojný. Vůbec bych se nebál použít celý název "Mobilis in Mobili". Popřípadě i něco jako samostatné MOBILIS nebo MOBILI. A nemuselo by to být napsaný nějakým krucánkovým písmem. Naopak. Spíš lehce dynamickým fontem. A to od prosté typografie, přes umístění např. v kruhu až po naznačenej význam (kruh "pohybující se v "otočném" kruhu) Prostě symbolika. A typově označení bych navrhoval něco jako "Type I" nebo "No. I" nebo klidně vzletněji jako "Prologue" nebo "Overture" (je to první, skoro až nultý kousek :) ). Ale nejlíp asi prostě "No. I"

Přikládám obrázek, ale opravdu jen jako vizuální ilustraci mnou vyřčeného :)

S výše uvedeným také souhlasím. Ani mně se příliš nelíbí zkratka MOiMO. Také bych preferoval celý nápis, nejlépe v kruhu na dýnku nebo dokonce na lunetě(?)...

Odesláno
Všechny vás zdravím,....(ty úvody jsou vždycky hrozný)

hodně dlouho jsem se rozhodoval, jestli to mám vůbec sem napsat. Nakonec zvítězila zvědavost...takže, máme tu konečně třetí generaci návrhů (tentokrát jen pouzder) z ?dílny? Mobilis in Mobili.

=MS=

ja tu vidim mobilis in mobili, moimo je jen zkratka, kdo se s tim ma furt vypisovat. a osobne jako logo by mi stacilo i to M jak je na korunce, mobilis in mobili treba zezadu na dynku. nicmene to bych nechal na HCIQ...

Odesláno
Ale lidi, vždyť to tu chtěl jenom rozproudit ... B) Aby si nakonec mohl ty hodinky pořídit spolu s náma ... :D

Taky si myslím. Nebyly by nějaké obrázky slunečních hodin z Nemovy ponorky. :thumbsup_anim:

Odesláno

Početl jsem, neb jsem příznivec těchto aktivit. Napadlo mne tak nějak zkřížit, nebo jenom naznačit???, hodinky s kompasem. Myslím to jako komplikaci, po které se tu volalo a tak mi to jde k té naznačené filozifii hodinek. Nemám na mysli žádné brutality typu dnešních módních hodinek. Ale už jenom to "N" mne vyprovokovalo.

Doufám, že budu rozcupován na malé kousíčky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...