Přejít na obsah

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Protože toto vlákno sleduji po půl hodinách, za mě:

Varianta (a) - 20k+/-20%, protože:

a) Nevěřím, že by se na variantu (bé) :thumbsup_anim: sehnalo k 50-ti lidem;

-bé) 40 +/-20% mi rozmlová žena

c) Já jeprostě chci, pokud se mi ten design bude jen trochu líbit.

Pokud bychom se bavili o Technotime atd. za 40k, neříkám, že je nechci, ale:

a) Myslím, že vážných zájemců bude do 10-ti+

B) Bch vážně alternativně zvažoval SINN nebo DAMASKO

c) Moc by záleželo na designu.

Po půlnoci překlepy nevadí, ne,

Upraveno uživatelem lib
Odesláno
  Onion napsal:
Jsem těžce proti retrograde datumu, ale jinak pro mně jasně varianta b ) :D

hale... čistě teoreticky je možnost jeden ciferník při tisku "vykrejt" a pouzdro nedovybavit čudlem...zjednodušeně řečeno, jenže to stopro nakopne celkovej design. Podle výsledku hlasování uvidíme a pokusím se to asi nějak řešit

Odesláno

Varianta B osloví další lidi kteří přijdou... ty parametry a tolik zde zmiňovaná exkluzivita... to prostě přitáhne.. když si uvědomíš, kolik lidí se tady natáhlo na dražší věci s mnohem, ale mnohem horšími parametry!! :)

Odesláno
  hciq napsal:
hale... čistě teoreticky je možnost jeden ciferník při tisku "vykrejt" a pouzdro nedovybavit čudlem...zjednodušeně řečeno, jenže to stopro nakopne celkovej design. Podle výsledku hlasování uvidíme a pokusím se to asi nějak řešit

Jasně, slovo chlapa... :) A taky se může stát, že se mi to retrograde zalíbí :D ... ale moc bych tomu nevěřil :)

Odesláno (upraveno)
  Onion napsal:
Jasně, slovo chlapa... :) A taky se může stát, že se mi to retrograde zalíbí :D ... ale moc bych tomu nevěřil :)

já v to ale věřím :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno
  hciq napsal:
já v to ale věřím :thumbsup_anim:

Zkus se zamyslet nad tím, že na takovém datumu je "analogově" vidět nejen kolikátého je ale i třeba "stav měsíce" , tedy kalendářního. To je pro nás kteří honíme celý život termíny takříkajíc k nezaplacení.

p.s.: to je odpověď pro Oniona.

Odesláno

Tak konecne ucelenejsi vize autora a ne jen nase plane plky... ;)

Mne se to libi a uz se nemuzu dockat dalsiho vyvoje a za mne jednoznacne: B) B

Jestli porad jeste plati predbezny termin dodani "konec roku",

tak chlapi! uz ted muzete uklidnit celou rodinu, ze si uz memusi delat starosti s vasim darkem pod :newyear:

a zacnete je presvedsovat, ze nejlepsi darek je MOiMO III.GEN ver. B, no to by bylo, aby se na doplatek mezi verzemi neslozili... ;)

Odesláno
  mechano napsal:
Zkus se zamyslet nad tím, že na takovém datumu je "analogově" vidět nejen kolikátého je ale i třeba "stav měsíce" , tedy kalendářního. To je pro nás kteří honíme celý život termíny takříkajíc k nezaplacení.

p.s.: to je odpověď pro Oniona.

Jsem pro B, to jsem již deklaroval... ty parametry mluví jasně... ten retrográdní datum ... to záleží na celkové podobě číselníku... ale zatím to vypadá, že je to dobře připraveno... :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno

jsem také pro B - nicméně bych rád viděl nějaký hrubý celkový náčrt jak to bude ve finále vypadat = nechci se zavazovat k něčemu co si jenom podle slov a písmen nedovedu představit

Odesláno

Nadsene A..... ak sa design podari bude to presne podla mojho gusta (hlavne myslite na nas vychrtlikov a nespravte to privelke).

Ak pojdete do B neprestanem fandit ale 40K je na mna uz prisilna kava ak by som aj tie chechtaky za to pustil bal by tom sa to potom nosit :(

Odesláno

Chápu všechny argumenty pro B, ale přikláním se spíše k A.

Rozpočty mají vždy tendenci být vyčerpány včetně rezervy.

Nezapomínejme taky na možnosti běžného servisu, údržby apod. Když přijdeme s Technotime k běžnému hodináři a ne k mechanovi, obávám se, že ten jen hodinky otevře a raději zase hned zavře.

Vánoční příplatky od rodiny, jak navrhoval INA, u nás nefungují. Bohužel vždy nějaké peníze rozdám, aby se mi zase vrátily zpět v podobě dárků na prd. Letošní Vánoce nebudou vyjímkou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...