Přejít na obsah

Mobilis in Mobili třetí generace

hciq

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Už to vidím před sebou. Černý PVD Brutal MOiMO svítí v noci modrýma trubicema, mimostředka za sebou zanechává lehkou šmouhu barevnýho světla, oči se ve tmě pomalu přizpůsobují, a já vidím při hlasitém tikotu Unitasu, na brutálně surový černý kůži řemínku, nepatrný nádech modré silné niti, kterou je tenhle skvost prošitý. Ráno si hraju s dokonale vymyšleným zámkem korunky, který korunku zároveň chrání, a doplňuje. Pohled na strojek je úžasný, jako i na celé hodinky..... :sleeping_03anim: -_-

Phantom MOiMO PVD, 44mm, 6497, 100WR, LE

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to vidím před sebou. Černý PVD Brutal MOiMO svítí v noci modrýma trubicema, mimostředka za sebou zanechává lehkou šmouhu barevnýho světla, oči se ve tmě pomalu přizpůsobují, a já vidím při hlasitém tikotu Unitasu, na brutálně surový černý kůži řemínku, nepatrný nádech modré silné niti, kterou je tenhle skvost prošitý. Ráno si hraju s dokonale vymyšleným zámkem korunky, který korunku zároveň chrání, a doplňuje. Pohled na strojek je úžasný, jako i na celé hodinky..... :sleeping_03anim: -_-

:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

tak to beriem

Odkaz ke komentáři

Taky to chce nějakého leadra. Jinak to bude anabáze, kdy nikdo za nic nenese odpovědnost, a nikdo není schopen slíbené splnit, termíny se budou posouvat, a nas*ání bude vzrůstat. Mám otázku kdo to bude? Autor pouzdra? Hodinář, který to bude kompletovat? Někdo třetí?

Hciq hneď v prvom príspevku píše, kto bude ten leader. Videl som jeho predchádzajúce návrhy a preto som sa hneď prihlásil. Očakávam, že hlavné slovo designéra bude mať on.

Cyber klídek. Nikde nie je napísané, že tie hodinky musia byť navrhnuté za jeden deň. Rozumiem, že ťa pochytila tvorivá vášeň :), len mi začínaš pripomínať Cigiho egocentrizmus. Mňa týchto päť strán teda nijak zvlášť nenadchlo.

Pár zaujímavých nápadov ako PVD kaliber, pieskované/PVD mohutné púzdro, možno modré čísla? sú dostatočný námet pre Hciqa, aby zapracoval na nejakom návrhu. Potom sa môžeme posunúť ďalej.

Upraveno uživatelem maxs
Odkaz ke komentáři

První nástřel. MOiMO gen.3

Pouzdro nerez - pískované ( typ není vybraný, ale bude s otočnou lunetou )

Velikost zřejmě 44mm ( nikdo není zásadně proti, a mrňavých hodinek jsou všude mraky, taky se do něho vleze Unitas )

Strojek ( když to půjde, tak Unitas s mikroregulací, PVD a s průhledem - možná i s přidanou funkcí )

Řemen - brutal od Simona, zřejmě 24 mm nebo 22mm

Spona pískovaná v designu hodinek.

Sklo - safír, antireflex ( když se zadaří, tak s AR, když se zadaří hodně tak s AR sendvič )

Ciferník - ve zrodu ( část chce tmavý, část světlý, asi by nebyl problém udělat obojí ), určitě s luminisencí (pokud se zadaří, tak i nějaký originál - poloprůhled, sendvič, plastický, brutální, originální )

Ručky - ve zrodu ( ladící s duchem hodinek )

číslování - (podle objednávky, deset nejzajímavějších čísel se bude dražit )

doba dokončení projektu: polovina prosince 2008

cena není v tuto chvíli zkalkulovaná

velká většina zájemců akceptuje cenu do 15.000,- Kč, několik zájemců akceptuje cenu i vyšší, zhruba do 40.000.- Kč

A dokáže někdo tenhle tvůj, docela zatím obecně přijatelný, nástřel reálně promítnout na Kč?

Pravděpodobně hciq. Nebo někdo další??

Odkaz ke komentáři

Hciq hneď v prvom príspevku píše, kto bude ten leader. Videl som jeho predchádzajúce návrhy a preto som sa hneď prihlásil. Očakávam, že hlavné slovo designéra bude mať on.

Cyber klídek. Nikde nie je napísané, že tie hodinky musia byť navrhnuté za jeden deň. Rozumiem, že ťa pochytila tvorivá vášeň :), len mi začínaš pripomínať Cigiho egocentrizmus. Mňa týchto päť strán teda nijak zvlášť nenadchlo.

Pár zaujímavých nápadov ako PVD kaliber, pieskované/PVD mohutné púzdro, možno modré čísla? sú dostatočný námet pre Hciqa, aby zapracoval na nejakom návrhu. Potom sa môžeme posunúť ďalej.

Účelem nebylo nadchnout maxe, ale nějak se vyjádřit. V nějakém stylu. Nic víc, nic míň. Malovat neumím. Postni sem to, co třeba Tebe někde zaujalo. Je lepší se nějak vyjádřit, než jen plácat do vody. Dík.

Odkaz ke komentáři

podobný setup řeší/-li u Ocean7 viz. tady a rozpočet vycházel na 1700usd...

Jo, taky myslím, že stojí Oceany za podívání. Odhad ceny 1600 - 1700 není úplně špatný. Kdyby se to podařilo udržet v podobné výši, tak by to mělo naději na úspěch. Doufám. Taky ale umějí vyrábět prima GMT za 999USD http://www.ocean7watchco.com/watches/produ...;products_id=19

Jinak jak mě napomenul maxs, nechci se stát žádným leadrem, takže za mě tomu dávám týden času, kdy se už k tomu nebudu vyjadřovat, abych zase nějaké maxse nedráždil, a čekám na vyjádření ostatních. Uvidím co se za ten týden posune.

Odkaz ke komentáři

Phantom. To se mi líbí.

A ten surrealisticky podaný popis také.

Zkusil jsem si je představit a rozhodl se, že si Oris Chronoris tento rok neobjednám a peníze dám stranou na toho "našeho" krasavce.

A už jsem si i zdůvodnil tu návaznost na Verneovky :)

Verne - Mobilis in Mobili - Nautilus - moře - mořské potvory - hlavonožci - černá barva - Phantom.

Takže mi z toho vyšel můj oblíbený živočich Vampyroteuthis infernalis aneb Vampýrovka pekelná (hlubinná).

Takže já už jsem plně spokojen.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

1262 znaku, ktery co?:

1. ...jsi nechtel cist?

2. ..jsi nepochopil, nebo nechtel chapat?

3....te obtezovaly?

4....te z podstaty nezajimaji?

Takze ti to usnadnim v mene znacich...nemyslim, ze je dobry trend zamykat vlakna v diskuznim foru jako je tohle.

Postradam smysl tehle filozofie a nemyslim ze prispeje k "lepsimu" fungovani tohoto fora, tot vse.

Gorgu, klid, ono to bylo myšleno asi tak, že nekupující vždy zaplácnou vlákno vážným zájemcům a pak je v tom chaos a zmatek.

Pak už se neví, kdo vlastně kupuje a kdo jen radí.

Příkladem budiž vlákno "Diplomat", které se zasralo přímo nehorázně (sebekriticky přiznávám, že i mnou).

V tomhle vlákně už je 5 stránek příspěvků a to je tu teprve jeden den. A bude hůř... Tohle vypadá jako sakra sledované vlákno.

Odkaz ke komentáři

Ajaj, to se mi líbí ... :D

Pouzdra 1 a 3, nejvíc asi ty první ... Pěkný sportovní hodinky, co jen tak někdo mít nebude ... :)

U zbytku se podřídim, pokud se nebude jednat o parodii na hodinky ... Což asi ne, když vidim ten rozjezd ... B)

P.S.: Koukam, že jsem přišel o osmičku ... :( Tak beru 28! B)

Upraveno uživatelem rorda
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...