Kupa54 Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Tak váhám,jestli to mám vůbec zveřejnit, ale co, jsem hravý Na Aukru jsem koupil plášť od nějakých fejku IWC, trošku jsem brousil a leštil atd. Dal jsem tam molnii a je to. Řemen má slušných 24mm, ciferník je jenom nástřel na obyč papíru Korunka zatím trčí trošku více, než je v krali zvykem, ale to se časem podá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CzechJoker Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Hele a proč je ten subciferník pootočený o 90°?
koblih69 Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 (upraveno) Hele a proč je ten subciferník pootočený o 90°? Asi proto, že je to ten z Molnií přelepený samolepkou.... myslím, že je to jediná podstatná vada... ostatní dle vkusu každého soudruha Upraveno 9. července 2008 uživatelem koblih69
B.F.G. Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Něco mi říká, že bude časem ciferník nový a hezčí.
Course Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Tak váhám,jestli to mám vůbec zveřejnit, ale co, jsem hravý Na Aukru jsem koupil plášť od nějakých fejku IWC, trošku jsem brousil a leštil atd. Dal jsem tam molnii a je to. Řemen má slušných 24mm, ciferník je jenom nástřel na obyč papíru Korunka zatím trčí trošku více, než je v krali zvykem, ale to se časem podá. Teda já se nechci nikoho dotknout, ale tohle fakt pak nosíš?? Ten subciferník vystřihnutý nůžkami na nehty. Já chápu, že je to asi recese. Ale stejně. Že s tím nikam nechodíš.....
koblih69 Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 (upraveno) Něco mi říká, že bude časem ciferník nový a hezčí. ...mě taky a říká mi to že stejně dopadne i korunka :-D na ten plášť jsem koukal... ale něco mi říkalo, že to není nerez - jak to dopadlo? Upraveno 9. července 2008 uživatelem koblih69
Course Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 ...mě taky a říká mi to že stejně dopadne i korunka :-D a budeme vzhlížet ke světlým zítřkům.......
Kupa54 Odesláno 9. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2008 (upraveno) Díky za reakce, ale přátelé, někteří z vás nečtou napsal jsem, že ciferník je jeden z "pokusů na domácí tiskárně", takže, nic není přilepeno, subciferník je původní a tedy otočený a hlavně, rozhodně to nikam nenosím. Jen si tak doma hraju. Koblih: není to nejspíš nerez ,pouze to dýnko, ikdyž .. teď koukám, má to tam nějaké rýpance a nekouká mosaz. Uvidíme. Upraveno 9. července 2008 uživatelem Kupa54
jarolsa Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 (upraveno) No par bastlikov mam aj ja,myslim si že sa ich najde medzi nami viac.Pochvalte sa. Tie moje maju strojček z rozbitich Poljotek ,cifernik a ručky nefunčne Poljotky a puzdro je nerez činske Sea Gull.Celkom rad ich nosim.Tie druhe su pokus o oblekovky a la Prim Diplomat.Ahoj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. července 2008 uživatelem jarolsa
Kupa54 Odesláno 9. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Dost dobrý kousky :thumbsup_anim: Pokud to budeme brát jako zábavu a pokus o něco tvořivého, tak je to paráda, Ať žijou bastlíři (a nikdy jinak)
M916 Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Já teda smekám, pánové, vzhledem k tomu, že znám autory a tuším, že to je rychlá akce " co dělat dneska odpoledne" a že to zdaleka není konečná verze na nošení, ale jen taková hra jak by to pak mohlo vypadat a že hlavní pracovní nástroje jsou papír, nůžky, šmirgly nejjemnějších kalibrů a šroubováčky z Baumaxu, tak smekám. A všimněte si názvu vlákna, přesně o tom to je. Jirka
Kupa54 Odesláno 9. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Díky náčelníku, že jsi se mě zastal.
M916 Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Odesláno 9. července 2008 (upraveno) doufám, že v pondělí přineseš vybroušený model do práce... Upraveno 9. července 2008 uživatelem M916
Kupa54 Odesláno 9. července 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2008 Jak na to tak koukám, nepůjde to tak rychle Detaily jsme ještě nedomysleli do úplného konce
New Milis Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Odesláno 10. července 2008 (upraveno) Zde můj příspěvek na téma takového toho domácího upgrade quartz na mechaniku - implementace cal.68 do Značkových Hodinek Diesel . Kalibr jsem musel na stranách zpilovat, pěkně tam drží. Ještě musím vydlabat vnitřek pouzdra - nenarvu tam zatím korunku... Pracuji na tom již třičtvrtě roku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. července 2008 uživatelem New Milis
mnovace Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Odesláno 10. července 2008 Zde můj příspěvek na téma takového toho domácího upgrade quartz na mechaniku - implementace cal.68 do Značkových Hodinek Diesel . Kalibr jsem musel na stranách zpilovat, pěkně tam drží. Ještě musím vydlabat vnitřek pouzdra - nenarvu tam zatím korunku... Pracuji na tom již třičtvrtě roku. Koukám, že sis na to pořídil fungl nové nářadí, důležité je nepolevovat....
Ghill Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Odesláno 10. července 2008 Pekne zatisie. Nozik, vino, hodinky Nech ti pekne tikaju. Zde můj příspěvek na téma takového toho domácího upgrade quartz na mechaniku - implementace cal.68 do Značkových Hodinek Diesel . Kalibr jsem musel na stranách zpilovat, pěkně tam drží. Ještě musím vydlabat vnitřek pouzdra - nenarvu tam zatím korunku... Pracuji na tom již třičtvrtě roku.
New Milis Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Odesláno 10. července 2008 (upraveno) Pekne zatisie. Nozik, vino, hodinky Nech ti pekne tikaju. To je whisky. Pro hodináře mého ražení nezbytný nápoj. A nožíkem si u toho uřezávám klobásu. Upraveno 10. července 2008 uživatelem New Milis
VS Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Odesláno 10. července 2008 (upraveno) To je whisky. Pro hodináře mého ražení nezbytný nápoj. A nožíkem si u toho uřezávám klobásu. Základní nástroj je přece to kladívko. Přesně ve stylu firmy, co nám provádí údržbu technologie. Když to nejde, použij kladivo, když to pořád nejde, použij větší. Je jedno, jaký nástroj použiješ, nakonec se z něj vždycky stane kladivo. Upraveno 10. července 2008 uživatelem VS
Návštěvník Kamil Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Odesláno 10. července 2008 Zde můj příspěvek na téma takového toho domácího upgrade quartz na mechaniku - implementace cal.68 do Značkových Hodinek Diesel . Kalibr jsem musel na stranách zpilovat, pěkně tam drží. Ještě musím vydlabat vnitřek pouzdra - nenarvu tam zatím korunku... Pracuji na tom již třičtvrtě roku. Jediné, co na tom lze pochválit, je výběr nápoje ze Skye.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se