Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Škoda, výše jsem psal, že Schumacher moje modla v žádném případě není, ale zajímalo mě, jak by si vedl. Místo zraněného Massy nastoupí do kokpitu F jedničky dlouholetý testovací pilot Ferrari Luca Badoer, uvidíme, co dokáže starý matador. Zákraky od něj nečekám, v podstatě si myslím, že bude rád za každé 8. místo.

• Odpovědi 358
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

A možná dobře udělal... Je rozhodně lepší když si ho lidi zapamatují jako hvězdu na vrcholu než třeba jako břídila, kterýmu se nic nedaří. Protože i tak by mohl dopadnout. Náhoda je blbec a série technických kiksů společně s jeho nepřipraveností na závodění by mu mohly pošramotit reputaci. Jasně mohl by i vyhrávat, ale kdo ví...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Pár nepříliš pozitivních snímků z posledních okamžiků života Gillese Villeneuvea... Ale i takový je svět F1...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

... a dvě raritní fotky nejlegendárnější (a nejbizarnější) nehody v dějinách F1. Tom Pryce, VC Jižní Afriky v Kyalami:

Vůz Shadow s již mrtvým Tomem Prycem za volantem těsně před srážkou s Jacquesem Lafittem v jeho Ligieru...

... a těsně po této srážce... raritně dokonce v barvách... (vůz v barvách ambrosio (číslo 16) je Shadow Toma Prycea - respektive se zbytky TP :( )

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
od te doby se materialy a technika hodne posunuly dopredu

Souhlasím. Ale 911ko zároveň pokládám i sugestivní otázku: Je to ku prospěchu tohoto sportu? Tom Pryce zemřel výhradně a jen a pouze proto, že dva "marshalové" neodhadli své síly:

PRYCE TOM (1949 ? 1977)

Na Velké ceně Jihoafrické republiky v Kyalami odstavil Ital Renzo Zorzi svůj monopost pro poruchu motoru. Vystoupil z vozu, který pomalu začínal hořet. Plameny uviděli dva pořadatelé, kteří popadli hasící přístroje a začali přebíhat závodní dráhu. V tom okamžiku se k nim blížila dvojice jezdců více než dvousetkilometrovou rychlostí. Hans Joachim Stuck bojoval o umístění s Britem Tomem Prycem. Pořadatele uviděli jezdci v poslední chvíli. Stuck se jednomu z nich vyhnul. Prycemu se to nepodařilo. Pořadatele nabral. Nešťastného muže náraz odmrštil na okraj závodní dráhy, kde zemřel. Hasící přístroj z jeho ruky dopadl přímo na Pryceho přilbu. Náraz ve velké rychlosti rozdrtil přilbu i jezdcovu hlavu. Pryce byl podle lékařů hned mrtev. Jeho vůz Shadow však nevybočil ze směru, nýbrž pokračoval rovně po dráze. Formule s mrtvým závodníkem se na konci rovinky otřela o francouzského jezdce Laffita a skončila v záchytné zóně.

Tom Pryce (1949 ? 1977) absolvoval 42 Velkých cen. Nejlepší umístění: dvě třetí místa na VC Rakouska 1975 a VC Brazílie 1976

Odesláno
Souhlasím. Ale 911ko zároveň pokládám i sugestivní otázku: Je to ku prospěchu tohoto sportu? Tom Pryce zemřel výhradně a jen a pouze proto, že dva "marshalové" neodhadli své síly:

PRYCE TOM (1949 ? 1977)

Na Velké ceně Jihoafrické republiky v Kyalami odstavil Ital Renzo Zorzi svůj monopost pro poruchu motoru. Vystoupil z vozu, který pomalu začínal hořet. Plameny uviděli dva pořadatelé, kteří popadli hasící přístroje a začali přebíhat závodní dráhu. V tom okamžiku se k nim blížila dvojice jezdců více než dvousetkilometrovou rychlostí. Hans Joachim Stuck bojoval o umístění s Britem Tomem Prycem. Pořadatele uviděli jezdci v poslední chvíli. Stuck se jednomu z nich vyhnul. Prycemu se to nepodařilo. Pořadatele nabral. Nešťastného muže náraz odmrštil na okraj závodní dráhy, kde zemřel. Hasící přístroj z jeho ruky dopadl přímo na Pryceho přilbu. Náraz ve velké rychlosti rozdrtil přilbu i jezdcovu hlavu. Pryce byl podle lékařů hned mrtev. Jeho vůz Shadow však nevybočil ze směru, nýbrž pokračoval rovně po dráze. Formule s mrtvým závodníkem se na konci rovinky otřela o francouzského jezdce Laffita a skončila v záchytné zóně.

Tom Pryce (1949 ? 1977) absolvoval 42 Velkých cen. Nejlepší umístění: dvě třetí místa na VC Rakouska 1975 a VC Brazílie 1976

to sem netusil. ted by zrejme dopadnul stejne. ale jinak si myslim, ze zdokonalovani materialu je v poradku.

Odesláno
to sem netusil. ted by zrejme dopadnul stejne. ale jinak si myslim, ze zdokonalovani materialu je v poradku.

Hele, jestli chceš ten masakr vidět full, tak tady to je, ale možná musíš bejt přihlášenej na Youtube...

Odesláno
Hele, jestli chceš ten masakr vidět full, tak tady to je, ale možná musíš bejt přihlášenej na Youtube...

tady bohuzel za lidskou blbost zaplatil nevinny . jinak celkem drsny je to, jak toho komisare to svliklo...

Návštěvník Snow
Odesláno

Hele Kalifx, nemohl by jsi mi poslat soupisku týmů na příští sezonu ? Nějak mi nejde sestavit 26 vozů na startu. Nemám ani zdání, kde je chce Ecclestone vzít.

Odesláno
Hele Kalifx, nemohl by jsi mi poslat soupisku týmů na příští sezonu ? Nějak mi nejde sestavit 26 vozů na startu. Nemám ani zdání, kde je chce Ecclestone vzít.

Není to na mě, ale dám dohromady toto:

Ferrari

Mclaren

Renault

Toyota

Toro Rosso

Red Bull

Williams

Brawn

Force India

Prodrive

Sauber

Epsilon Euskadi

Superfund

První část jsem si tak nějak domyslel a část pod čarou mi napověděl google.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

celé edit - to jacob - tvůj google to těžče nezvládl. Podíval jsem se do chytré knihy a nové týmy jsou USF1, Campos GP a Manor GP, pořád mi ještě pár stájí schází.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
celé edit - to jacob - tvůj google to těžče nezvládl. Podíval jsem se do chytré knihy a nové týmy jsou USF1, Campos GP a Manor GP, pořád mi ještě pár stájí schází.

Omlouvám se, máš pravdu. Čerpal jsem odtud, ale přehlédl jsem se, nebyla to chyba google. Týmy které jsem napsal by se měli ucházet o poslední volné místo zřejmě po BMW.

Odesláno (upraveno)

Zatím jsou potvrzeny tyto týmy, bohužel z toho vypadlo BMW, takže je tam jen 24 aut. Byly články, že jsou další zájemci o vstup, popřípadně se počítá s koupí týmu BMW. Takže 26 aut by se mělo naplnit, teoreticky. Uvidíme co nové týmy budou dělat časem, když už není finanční strop...

EDIT: chybka

Upraveno uživatelem JiříR

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...